Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, אנשים, תרגיעו... מה קרה?! כל אחד ומה שהוא אוהב!

זה שהסקוטים אוהבים לאכול ח'אגיס, לא אומר שזה המאכל הטוב ביותר בעולם. אותו הדבר לגבי פיצה.

אני חולה על פיצה, אבל לא הולך לנסות אפילו ח'אגיס. זה לא אומר שאני אלך ואגיד "כל מי שאוכל ח'אגיס, מחר*ן על יונות בחנייה" או "פיצה זה הכי קרוב לשירת מלאכים". או משהו אלים, ככה, באמצע.

די! תתבגרו קצת.

לא ניסיתי אימפאלה, לא ניסיתי טויוטה, לא מושך אותי לא זה ולא זה. אני כן שונא מזדה, ואני כן אוהב לאנסר. אני מודע למגבלות וליתרונות של שניהם, וזה לא אומר שאני אגיד על כל בעלי המאזדה שהם "מטומטמים שקנו זה ח*א אוטו זה." (יש לקרוא במבטא רוסי כבד). אני מתעב את מאזדה, זו דתעי. היה לי ניסיון ח*א עם מאזדה. רכב שלא מתאים לי בשיט. אבל אני יודע על מה אני מדבר. יש לי ניסיון טוב עם לאנסר. מתאים לי כמעט בהכל. אבל אני יודע על מה אני מדבר.

תפסיקו כבר להתלהם אחד על השני...

(אני הולך לחטוף על ההתערבות הזו, נכון?)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רז היקר, קל מאוד להוציאך מדעתך.

כתבת שיוניסי מתנשא. הוא לא. הוא הבהייר שוב ושוב שבא בגלל המחיר ובעיקר המקום לילדים ונשאר כי טוב לו והוא נהנה.

הסביר שזו תמורה טובה למחיר עבורו ולא הכריח איש לרכוש גם.

הוא הסביר שהוא מודע למגבלות הרכב.

הסביר שזו משפחתית גדולה ולא תחרות לאירופית יוקרתית ויקרה.

הוא גם לא בן 17. הוא כתב שיש לו ארבעה ילדים.

האיש מצא רכב כלבבו ויש לו סבלנות להסביר עצמו.

כעת נעבור אליך

לא קראת את כל דבריו

מה שכן קראת, לא הבנת..

לא היססת להאשים בילדותיות אדם שגילו כמעט כפול משלך.

חלק מדבריך לא ראויים כלל ובשילוב האיור. הם מתאימים לפורומחוצקנים, לא לפורום רכב, מן הראוי שהמנהלים כאן יערכו תגובתך ויתנו לך התראה. כמובן זכותך לחשוב כרצונך, אך זכותנו כקוראים לקבל חומר קריאה סביר.

לקרוא לשאר המשפחתיות שנמצאות על הכביש קופסאות פח בזמן שהוא נוהג על אימפלה שהיא לא פאר היצירה זה לא התנשאות? הבן אדם לא חי בעולם משלו?

קשה לי להאמין שהוא מעל גיל 18, זה שהוא כותב שיש לו 4 ילדים זהה מבחינתי להזיה שהאימפלה שלו מהנה יותר מפוקוס למשל.

ואל תגיד לי מה ראוי ומה לא, שאתה כתבת את שרשורי השטויות הלא מצחיקות שלך אף אחד לא אמר לך כלום. כאן לפחות התמונה מביעה את מה אני מרגיש כלפי אותה אימפלה ארורה.

פורסם
רז היקר, קל מאוד להוציאך מדעתך.

כתבת שיוניסי מתנשא. הוא לא. הוא הבהייר שוב ושוב שבא בגלל המחיר ובעיקר המקום לילדים ונשאר כי טוב לו והוא נהנה.

הסביר שזו תמורה טובה למחיר עבורו ולא הכריח איש לרכוש גם.

הוא הסביר שהוא מודע למגבלות הרכב.

הסביר שזו משפחתית גדולה ולא תחרות לאירופית יוקרתית ויקרה.

הוא גם לא בן 17. הוא כתב שיש לו ארבעה ילדים.

האיש מצא רכב כלבבו ויש לו סבלנות להסביר עצמו.

כעת נעבור אליך

לא קראת את כל דבריו

מה שכן קראת, לא הבנת..

לא היססת להאשים בילדותיות אדם שגילו כמעט כפול משלך.

חלק מדבריך לא ראויים כלל ובשילוב האיור. הם מתאימים לפורומחוצקנים, לא לפורום רכב, מן הראוי שהמנהלים כאן יערכו תגובתך ויתנו לך התראה. כמובן זכותך לחשוב כרצונך, אך זכותנו כקוראים לקבל חומר קריאה סביר.

+ 1000000

כל מה שנותר לומר זה, הפוסל במומו פוסל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...