Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקי,אני כרגע מתגורר בלוס אנג'לס וכנראה שאשאר פה לתקופה ארוכה יותר ממה שציפיתי.

בתור אחד שכרגע נמצא על סף רכישת רכב קופה בעל הנעה(הנאה) אחורית עם מראה טיפה יוקרתי האינפיניטי היא חבילה מושלמת.

אבל צריך להבין,מי שרוצה הנאה מנהיגה מהמותג הגרמני לא יקנה את ה328.

לדעתי ה328 היא רק סמל ו"יוקרה".

אני חס וחלילה לא מזלזל שנייה ב328,אני מאוד אוהב את המותג הגרמני,אבל מבחינת נהיגה האינפיניטי בכמה רמות מעל והמנוע אוי איזה סאונד.

אני כמובן לא מדבר על 335 ועל שאר האפשרויות אלא רק על 328.

והאמת שלקראת סוף חודש הבא אני אגש לדילר של אינפיניטי ואצא משם עם g37s קופה.:lol:

ממש כואב לראות את תגי המחיר בארץ לעומת תגי המחיר בארה"ב.

אני רואה אינפיניטי g37 ו328 בלוס אנג'לס כמו מאזדה 3 בארץ,כמו זבל.

אומנם אני לא חושב שאפשר להשוות את ארה"ב לישראל אבל עדיין זה מציק.

לסיכום,

328-יוקרה,סמל ואיכות.

g37-סאונד,הנאה מנהיגה ואיכות.

יום טוב.

תאיר את עיניינו עם המחירים בארה"ב על הרכבים האלו

תודה

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ג'וקר, בוא ונניח שהרכב הזה עלה לך רק 300 א' ש"ח וירידת הערך השנתית היא בגובה של 15%.

זה נותן לנו אבדן ערך של לפחות 45 א' ש"ח בשנה הראשונה.

עלויות הדלק זה מה שמפחיד אותך? :shock:

אני כמובן התכוונתי לאחת יד2 :wink:

משכנתא זה קל

פורסם
תאיר את עיניינו עם המחירים בארה"ב על הרכבים האלו

תודה

המחירים נעים בין 40 ל50 אלף דולר,אבל שוב זה תלוי בך.

מזומן בארה"ב שווה הרבה יותר מאשראי. :lol:

אני חייב לציין שהתחרות בין הדילרים מטורפת.

לדוגמא קיבלתי מייל להצעת מחיר מסוכנות במוו על 335is קופה שנת 2012 ידנית

אחרי המייל הזה אני שוקל לקפוץ סוף חודש הבא לדילר של במוו.

התחרות פה עצומה ומי שנהנה פה זה רק הלקוח.

עוד משהו שלא נגעתי בו זה השירות אחרי הקנייה.

בעת הקנייה של הרכב אני לא רק מקבל רכב חדש,אני מקבל שירות למופת שמעלה לי חיוך כל פעם שיש לי טיפול לרכב.

לדוגמא,כל טיפול מגיע נציג מטעם הסוכנות אשר לוקח את הרכב לטיפול שכמובן מתבצע בחינם במשך 3שנים!אה וגם שטיפה אחרי כל טיפול.

לסיכום אני קורא פה הרבה בפורום ורואה את כל התרדים על הלקוחות המאוכזבים שקנו רכב חדש והשירות מתחת לכל ביקורת.

אני חושב שסוכנויות הרכב בארץ צריכות לעשות שיעורי בית וללמוד מידידינו האמריקאים מה זה שירות!

פורסם
המחירים נעים בין 40 ל50 אלף דולר,אבל שוב זה תלוי בך.

מזומן בארה"ב שווה הרבה יותר מאשראי. :lol:

אני חייב לציין שהתחרות בין הדילרים מטורפת.

לדוגמא קיבלתי מייל להצעת מחיר מסוכנות במוו על 335is קופה שנת 2012 ידנית

אחרי המייל הזה אני שוקל לקפוץ סוף חודש הבא לדילר של במוו.

התחרות פה עצומה ומי שנהנה פה זה רק הלקוח.

עוד משהו שלא נגעתי בו זה השירות אחרי הקנייה.

בעת הקנייה של הרכב אני לא רק מקבל רכב חדש,אני מקבל שירות למופת שמעלה לי חיוך כל פעם שיש לי טיפול לרכב.

לדוגמא,כל טיפול מגיע נציג מטעם הסוכנות אשר לוקח את הרכב לטיפול שכמובן מתבצע בחינם במשך 3שנים!אה וגם שטיפה אחרי כל טיפול.

לסיכום אני קורא פה הרבה בפורום ורואה את כל התרדים על הלקוחות המאוכזבים שקנו רכב חדש והשירות מתחת לכל ביקורת.

אני חושב שסוכנויות הרכב בארץ צריכות לעשות שיעורי בית וללמוד מידידינו האמריקאים מה זה שירות!

יוסי, מזומן ואשראי יכולים להיות אותו הדבר אם יודעים איך לשחק עם הדילרים.

אישית אני מעדיף תמיד להשאיר סכום קטן (5K זה המינימום שאפשר במימון) רק בשביל להוסיף ניקוד חשוב על הקרדיט, גם תמיד טוב לשלם את זה במינימום של 12 חודשים, רכב PAID OFF זה נתון טוב מאוד אצל כל חברות האשראי.

לגביי שירות, אין על מה להתווכח, אשמח לדעת מי הדילר ששלח לך את ההצעה, התעסקתי כבר עם כמה דילרים וכן גם נכוותי מכמה פה באיזור, חלק דאגו לפיצוי הוגן וחלק לעולם לא יקבלו ממני לקוחות או את כספי האישי.

אישית יש לי בעיה עם ב.מ.וו חדשות, כבר פירטתי רבות על דפי הפורום, בין אם הן קטנות (בעיות חשמל) או גדולות (גיר שנדפק בסדרה 7 ופשוט קופץ בצורה מאוד גסה בין ההילוכים).

לאשה הייתה 3 קופה שסבלה מבעיות מתסכלות והוחלפה אחרי שנה, וכן עם כל הכבוד לשירות... שישלחו לי נציג שישטוף את האוטו כל בוקר, זה מתסכל שנדלקות נורות בלוח השעונים על בסיס קבוע.

לחברינו בהונג-קונג, הרעשים ששמעת בקיימן לא הגיעו מכיסוי המנוע, הם מגיעים מחיפו הפלסטיק שעוטף את הפנסים האחוריים, הבאסה בקיימן זה לא שאתה יושב עם המנוע, אלא שאתה יושב עם תא המטען :), לחזור מהסופר עם שקיות יכול להיות ממש מציק במיוחד כששומעים מוזיקה ומקבלים אפקט ניילון עם הבאס.

haters will hate

פורסם

האם כאשר אדם רוכש מטוס סילון פרטי בעלות עשרות מיליוני דולרים, הוא לא משווה צריכת דלק ?

.

יחי ההבדל הקטן.

בנאדם שקונה מטוס סילון בעלות עשרות {(!)?} מליוני דולרים - לא יקנה רכב חדש בעלות 300k ש"ח.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בנצי אתה אכן צודק לגבי הקרדיט,כמובן ש20 אחוז ממחיר הרכב אני משלם באשראי,אין על זה ויכוח בכלל.

במיוחד היכן שאני ואתה נמצאים חשוב מאוד להעלות את הניקוד בקרדיט.

אבל שוב מזומן תמיד קונה יותר וזה לא משהו שאני המצאתי.

בקשר לשירות,כמובן שאנחנו לא חיים בעולם ורוד ואכן ישנם נוכלים ורמאים גם באזור הנ"ל.

אפילו דוד שלי שנמצא פה כבר קרוב ל40 שנה נכווה מהדילר של קאדילק לפני כמה שנים עם אסקלייד חמוצה שבילתה את רוב זמנה במוסך.כמובן שהרכב הוחלף אבל ההתנהלות של סוכנות קדילאק היתה איטית ומטרטרת.

אבל הרוב המכריע נותן שירות מעולה לעניות דעתי.

לשאלתך הדילר שקיבלתי ממנו הצעה לבמוו הוא במוו בוורלי הילס.

אני לא יודע על איזה בעיות אתה מדבר על רכבי הבמוו החדשות,דוד שלי מחזיק במוו 530 והרכב נכנס למוסך לטיפולים בסיסיים והרכב מראה אמינות למופת. יש לציין שאני נוסע המון על הרכב וממש לא בעדינות.

גם לחברה שלו יש במוו 328 שנסעתי עליה כמה פעמים וממש לא התלהבתי.אבל שוב,הרכב מפגין אמינות והיא מרוצה.

נ.ב

היכן אתה נמצא בדיוק בלוס אנג'לס?

יום טוב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום ,

תגובה באיחור עצבני אבל הרגשתי צורך מכיוון שנהגתי בשניהם באינפינטי יומיים ובבימר צורה חדשה D330 כ 4 ימים ו ב320 יום אחד בלבד ו ב M3 e90 3 ימים .

לגבי הכתבה ההשוואה לא נכונה בעליל היות וחלק מהכותבים עוד מציינים כי השוואה צריכה להיות מול 335 לע"ד ההשוואה צריכה להיות בכלל ל גרסת ה 320 "פרה משווים לפרה " ובמקרה הזה צריך להשוות מחיר למחיר המשמעות פשוטה אינפינטי יוצאת 3 פעמים בשנה במחיר מבצע של 260 אלף שח שזה מחירה של ה 320 החדשה .

אינפינטי : עיצוב חיצוני - האמת צריכה להיאמר המכונית נאה (במקרה הטוב ובצבע הנכון – כחול אפור ) ולא יותר מכך .

עיצוב הפנים -פשוט לא מובן (קשה להבין איך הם נפלו לעומת ה EX או ה FX ) למעשה כל הונדה אקורד קונבציואנלית מהדגם החדיש (2008 ומעלה ) מרשימה יותר , גם הסדרה הקודמת של הבימר עדיפה עליה מבחינת פנים וזו פשוט נקודה שלילית מאוד לע"ד המכשול הקשה ביותר של הרכב הוא התא הקודר שלו (יחסי כמובן ) מבחינת פנים היא נופלת מול כל המתחרות הישירות ולא רק מול הבימר לגבי מרווח היא מספקת גם מאחור וגם מקדימה .

ניהוג מנוע : BVFM (Best value for money (נקודה ! האוטו מאיץ מגיב זורק תוקף פניות ברמות אחרות כולל צלילי הרמוניה אחרת שהזכירו לי את ה M3 (בעוצמות מופחתות ) היכולות להיכנס לפניה לזרוק לצאת ולהדביק את הגב למושב לא מוכרת לי בעוצמה כזאת בגרסאות 320 325 לגבי ה 330D שנהגתי עליה (דגם חדש ה F ) עוצמתית אך מרגשת פחות והרבה פחות דרמטית .

BMW : עיצוב חיצוני - תאווה לעיניים לע"ד הגרסה היפה ביותר למכונית ברת השגה – כולל מול הגראות הבכירות של ה בימר 5 6 ו 7 .

עיצוב הפנים – שוב ליגה משל עצמה פשוט נקי מהודר יפיפייה מבפנים אפשרויות המשחק בממשק למול הצג החדש "מגניבות " ובכלל התא מוביל אותך להשאר במכונית ולא לצאת ממנה .

ניהוג מנוע : למרות היותי חובב בימר והנאה הנעה אחורית האינפינטי לא נופלת ממנה ואם כן בנק בודדות שאני לא הבחנתי בהם וכשנכנסים לכסף אז ההשוואה נראית מצחיקה כיצד ניתן להשוות מכונה של 184 כס עם כל הרצון הטוב ל 320 כס ? יתרה מכך נסעתי מס ימים ב 330 D הגרסה היותר בכירה ולא הבנתי מאיפה הנתון של 0-100 ב 5.4 שניות מצטער אולי בירידה הנתון הזה נכון האוטו מאיץ מרשים נהנה לדרישות הנהג אך לא מרגיש חזק יותר מהאינפיטי .

מילות סיכום :

הכל עניין של טעם .

אינפינטי במבצע עדיפה בטח שמשווים אותה ל 320 כאשר שניהם עולות סביב ה260 .

99% יעדיפו את הבימר ואני לא יכול להאשים אותם (גם כשמשווים ל 320 החדשה ) עניין האיכות הכוללת ממש קפיצת דור וגם ב 320 יש הנעה והנאה מנהיגה מאוד מזכירה את ה 325 היוצאת -הריגוש עדיין קיים .

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

G37

רכב אדיר!המכסה מנוע נראה מהנהג כאילו אתה במשאית

עוצמתי,סוחף,מהנה

המנוע נשמע רעש טוב,כמו של מכונית ספורט אמיתית.

שווה שווה שווה!

• תוכן חדש...