Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דורקי,

נהגת או ישבת ב-3 החדשה?

אני ישבתי והאיכות סבבה לא מעולה, הריפודים זוועת עולם נראים כמו פלסטיק ומרגישים ככה.

לGUYHAR

אי אפשר להזמין בקרת אקלים דיגיטלית ולא ריפודי עור, ב335 הכל מגיע כסטנדרט.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברצינות? דלק מוטורס לא מאפשרים עור ב328 וב335? זה פשוט הזוי

עריכה: במפרט כתוב שב335 יש דווקא בקרת אקלים דו איזורית http://bbdo-i.co.il/Gitam/BMW/C3/tech_bmw3.pdf

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ברצינות? דלק מוטורס לא מאפשרים עור ב328 וב335? זה פשוט הזוי

ב335 כן יש.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לי זה נראה קצת מוזר שכתבי הרכב של CF מהללים את ה-G37 ושבוע קודם קוטלים את ה- Z370. כאשר למעשה, ה- Z היא גרסה קיצונית הרבה יותר לכל רכיב חיובי שעליו דובר ב- G37. הן מבחינת דפרנציאל, הן הספק מנוע, הן שילדה, הן מרחק סרנים, הן יכולת בלימה, הן יכולת דריפט, והן מבחינת פידבק ההגה.

איך זה ייתכן שה- G37 היא ה"דבר האמיתי" ביחס לסדרה 3, דווקא בתחום הדינאמי ובעבור האחוז הבודד שחובב נהיגה, ואילו ה- Z הרגישה לא מחוברת בכתבה מלפני שבוע ביחס ל....מיאטה ו- BRZ/GT86 ?

נשמע קצת לא הגיוני. לטעמי.

נ.ב.

בתור מי שהחזיק מיאטה NB ו- NC משך 10 שנים ברציפות - נשמע עוד פחות הגיוני.

---

פורסם
אני ישבתי והאיכות סבבה לא מעולה, הריפודים זוועת עולם נראים כמו פלסטיק ומרגישים ככה.

לGUYHAR

אי אפשר להזמין בקרת אקלים דיגיטלית ולא ריפודי עור, ב335 הכל מגיע כסטנדרט.

:shock: :shock:

קצת תמוה בעייני שאתה אומר שאי אפשר - על מה מבוסס המידע?

אפשר ועוד איך.

יש לשכן 3 חדשה - 320i. מנוע 2.0 ליטר טורבו (הדגם עם ה-184 כ"ס) עם בקרת אקלים מפוצלת.

באשר לדור היוצא שעליו דיברתי - יש לי כזו בחנייה. רוצה שאצלם?

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בדור היוצא יכול להיות שניתן היה להזמין את הרכב עם ריפודי עור, כיום בארץ לא ניתן,תאמין לי שממש רציתי את הרכב והייתי מוכן להוסיף עוד כסף בשביל הריפודי עור אך לפי נציג המכירות הדבר אינו אפשרי! למעשה כמעט השתכנעתי להזמין עם ריפודי הפלסטיק , עד שבמקרה החלטתי להכנס ל x1 ממול שהיא כנראה קצת יותר וותיקה באולם התצוגה, ונחש מה כל הריפוד ״עור״ ניהיה פשוט בד שחוק ומזעזע רכב ב 332 אלף שח לא אמור להיות מצויד בריפוד כזה ולא משנה כמה טוב הרכב אמור להיות!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מסכים איתך שריפודי הפלסטיק אינם איכותיים ולא יאה לרכב בסדר גודל כזה להציע אופצייה שכזו בכלל.

בדור היוצא - עובדתית (כאמור, יש לנו כזו) אפשר.

בדור החדש, אני משער שעם לחץ פיזי מתון על סוכן המכירות או על מנהלו היקר, ניתן יהיה להזמין מושבי עור אמיתיים גם בחדשה.

בקרת אקלים מפוצלת - אפשר גם אפשר.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ניתן להזמין ריפודי עור לכל דגמי BMW (וגם MINI) הנמכרים כיום.

היות ומכוניות מסדרה 3 המצוידות בריפודי עור אינן נמצאות במלאי דלק מוטורס, פירוש הדבר הוא שמדובר בהזמנה אישית של הקונה לה צריך להמתין מספר שבועות (ולעיתים חודשים) עד לקבלת המכונית שהוזמנה.

אני ממליץ לדבר עם מנהלי אולמות התצוגה בנושא זה ואני בטוח למדי שלא תסורבו.

פורסם
לי זה נראה קצת מוזר שכתבי הרכב של CF מהללים את ה-G37 ושבוע קודם קוטלים את ה- Z370. כאשר למעשה, ה- Z היא גרסה קיצונית הרבה יותר לכל רכיב חיובי שעליו דובר ב- G37. הן מבחינת דפרנציאל, הן הספק מנוע, הן שילדה, הן מרחק סרנים, הן יכולת בלימה, הן יכולת דריפט, והן מבחינת פידבק ההגה.

איך זה ייתכן שה- G37 היא ה"דבר האמיתי" ביחס לסדרה 3, דווקא בתחום הדינאמי ובעבור האחוז הבודד שחובב נהיגה, ואילו ה- Z הרגישה לא מחוברת בכתבה מלפני שבוע ביחס ל....מיאטה ו- BRZ/GT86 ?

נשמע קצת לא הגיוני. לטעמי.

נ.ב.

בתור מי שהחזיק מיאטה NB ו- NC משך 10 שנים ברציפות - נשמע עוד פחות הגיוני.

הZ היא לא קיצונית יותר מהG.... אולי הניסמו.

לגביי ההבדל בין ה3 לG, חכו קצת, ממש קצת, אינפיניטי עוד מעט משיקים את הG החדשה. חיי הדגם שלהם זה 6-7 שנים. והדגם הנוכחי כבר וותיק מאוד, הוא יצא כשהשלוש החזקה ביותר הייתה ה330!

haters will hate

פורסם

יופי של כתבה.

אחת השאלות שיותר מסקרנות אותי, היא לא איך בונים מנוע של פרארי או כמה זמן לוקח לבנות זונדה, אלא מהי צריכת הדלק האמיתית של ה-G37 ? בכל מקום, רשום שהיא זללנית וכו"... מישהו יכול לרשום נתוני צריכת דלק אמיתיים שלה, בבקשה? :)

פורסם

קטלו?!

"בעוד שהניסאן נבחרה כמעט פה אחד בתור המכונית שהיינו מעדיפים לקחת הביתה". ההתייחסות נגד ה-Z היתה לגבי הנגישות של המגבלות בלבד, מה שדי ברור במכונית במשקל ומידת הצמיגים שלה.

דבר שני, כפי שהסביר פעם יהודי יקר אחד, הכל יחסי. ה-Z עמדה מול מכוניות אחרות, עם דרישות אחרות.

ההשוואה של הניסאן, סליחה אינפיטיטי, ל-BMW לא רק במקום אלא גם נותנת אבחנה מדוייקת איזה רכב מתאים לאילו דרישות, לכן זה מבחן מאוד מוצלח (אחד עם אמירה ברורה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוקי,אני כרגע מתגורר בלוס אנג'לס וכנראה שאשאר פה לתקופה ארוכה יותר ממה שציפיתי.

בתור אחד שכרגע נמצא על סף רכישת רכב קופה בעל הנעה(הנאה) אחורית עם מראה טיפה יוקרתי האינפיניטי היא חבילה מושלמת.

אבל צריך להבין,מי שרוצה הנאה מנהיגה מהמותג הגרמני לא יקנה את ה328.

לדעתי ה328 היא רק סמל ו"יוקרה".

אני חס וחלילה לא מזלזל שנייה ב328,אני מאוד אוהב את המותג הגרמני,אבל מבחינת נהיגה האינפיניטי בכמה רמות מעל והמנוע אוי איזה סאונד.

אני כמובן לא מדבר על 335 ועל שאר האפשרויות אלא רק על 328.

והאמת שלקראת סוף חודש הבא אני אגש לדילר של אינפיניטי ואצא משם עם g37s קופה.:lol:

ממש כואב לראות את תגי המחיר בארץ לעומת תגי המחיר בארה"ב.

אני רואה אינפיניטי g37 ו328 בלוס אנג'לס כמו מאזדה 3 בארץ,כמו זבל.

אומנם אני לא חושב שאפשר להשוות את ארה"ב לישראל אבל עדיין זה מציק.

לסיכום,

328-יוקרה,סמל ואיכות.

g37-סאונד,הנאה מנהיגה ואיכות.

יום טוב.

פורסם
יופי של כתבה.

אחת השאלות שיותר מסקרנות אותי, היא לא איך בונים מנוע של פרארי או כמה זמן לוקח לבנות זונדה, אלא מהי צריכת הדלק האמיתית של ה-G37 ? בכל מקום, רשום שהיא זללנית וכו"... מישהו יכול לרשום נתוני צריכת דלק אמיתיים שלה, בבקשה? :)

אני עם הG35 עושה בממוצע 7 ק"מ לליטר אבל אני לא דוגמא.

פעם אחת יצא שנסעתי מיכל מלא במהירות חוקית על כביש מהיר ואז זה היה 12 ק"מ לליטר.

haters will hate

פורסם
אבל במבחן הועלתה הטענה שאיכות החומר במושבי ה"עור" הסטנדרטיים של הגרמניה טובים ממושבי העור של היפאנית.

מלפפון משווים למלפפון ולא לעגבניה למרות ששניהם ירקות.

רגע !!!!

עצור !!!

עגבניה וגם מלפפון הם גם פירות !

פורסם
אני עם הG35 עושה בממוצע 7 ק"מ לליטר אבל אני לא דוגמא.

פעם אחת יצא שנסעתי מיכל מלא במהירות חוקית על כביש מהיר ואז זה היה 12 ק"מ לליטר.

אני מניח שכזו מכונית בנסיעה משולבת, צורכת 1-9/10, למרות שאי אפשר למצוא שום בעלים שיעיד על הצריכה שלה. האם זה סוד כמוס כ"כ? :)

• תוכן חדש...