Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישלח את הנהג למסאג' כל יום (כולל הרפיה כי גם "הוא" ימות כנראה או כדי לוודא רוח חיים באיזור)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

סתם לידע כללי סקייליין מה שגורם לנזק בשמיעה זה התדרים הגבוהים לא הנמוכים....חירש הוא לא ייצא משם אבל נכה כן.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
סתם לידע כללי סקייליין מה שגורם לנזק בשמיעה זה התדרים הגבוהים לא הנמוכים....חירש הוא לא ייצא משם אבל נכה כן.

אתה רומז ש180 דציבלים של באס, לא יעשו אותו חירש?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתה רומז ש180 דציבלים של באס, לא יעשו אותו חירש?
לא רק באס, גם אם לא היו סאבוופרים ומה שעושה\מגביר את הבאסים עדיין הוא היה יוצא חירש.

האוזן שלנו לא מתוכננת "לסבול" כל כך הרבה רעש, היא יכולה להגן על עצמה למשך דקות בודדות בעוצמת המוזיקה של מועדונים. ושאתה בתוך הרכב (לפעמים סגור או לא) עם כמות רמקולים שכזאת אז אין על מה לדבר...

שאנשים יוצאים ממועדונים אם הם היו הרבה זמן תחת המוזיקה בלי הפסקה שומעים זמזום כזה והוא יכול להמשך בין כמה שעות לבין כמה ימים, ככה האוזן "מתקנת" את עצמה ויכול להיות שהנזק יהיה תמידי.

(אני לא מבין גדול ברפואה או אלקטרוניקה או משהו אני זוכר שהייתה כתבה על זה)

עריכה: דרך אגב ציטטתי את כל ההודעה של mikmik למה לאחר המעבר של האתר הציטוט לא כולל את הציטוט שהמשתמש mikmik ביצע ?

פורסם

הקישור לא עובד ואני לא שומע זימזום בוזן אחרי מועדונים ויש לי מערכת SPL בחדר שאתה תהיה בחדר יותר מ5 דקות כאשר המערכת בווליום על 25 מתוך 30 אתה מת...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

הלינק לא עובד לי

אבל בכל מקרה הבנתי שמדובר על הרבה רמקולים

סתכלו פה (לרדת עד למטה !!) http://www.carstereoworld.com/audiobahn/ab15sub.html#anchor408198

רק אחד כזה .... (אם בכלל יכנס לאוטו...)

34” LINEAR COMPRESSION

Dual 2ohm

Titanium/Aluminum Cone

650 oz. Strontium Magnet

Power Handling: 5000 watts R.M.S.

>

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...