Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעולם לא בגדתי, לעולם לא אבגוד וזה אצלי טאבו מוחלט (נשוי 16 שנים)

אני מבין שהמושב האחורי של הקאנטרי נמצא ביקום מקביל :evil:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:mm_yeah:

יש לי חבר מאוד טוב שנשוי 8 שנים, יש להם זוגיות נפלאה ו2 ילדים, הוא מקבל ממנה המון חום ואהבה והיא אישה

נאה מאוד ומדהימה.

אבל מה, עכב בעיה רפואית קשה להם מאוד לקיים יחסי מין וגם זה מלווה בסבל גדול עבורה מה שגורם לכך שהם

מקיימים יחסי מין אחת לחצי שנה בערך.

פעם בחודש הוא מקיים יחסי מין בתשלום עם נערת ליווי קבועה בדירה דיסקרטית בתל אביב, מה תגידו על אחד כזה?

שהוא בוגד? עדיף לפרק מסגרת? או להתנזר ממין?

כמו שאמרו לפני, העולם לא שחור ולבן.

ולבגוד בחברה זה לא כמו לבגוד באישה, חברות היו לי 10, אישה הייתה ותהיה לי רק אחת.

אם המצב כזה, באיזה מקום אישתו אמורה להבין אותו, ואם הם יגיעו להסכמה שכזאת, זה לא יחשב בגידה.

בגידה זה כשאתה מנהל מערכת יחסים חיצונית ללא ידיעת הצד השני שלך. במידה והם ידברו על זה והיא תסכים, זה לא יחשב לבגידה. אם היא בנאדם אני מאמין שהיא תתן לו הסכמה בצורה מסויימת (כמובן לא כיום לצאת עם איזו פרגית אחרת).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אגב, עניין מתמטי קטן שעיקרו החשבונאות של פירוק החבילה:

מכיוון שלפי חוק כל הרכוש המשותף שנצבר בשנות הנישואים שייך לשני בני הזוג שווה בשווה, אז כשנפרדים כל אחד לוקח חצי מהרכוש (בהנחה שמדובר בהליך הוגן).

אם בני הזוג צברו במהלך השנים אפס רכוש משותף אז:

אפס = אפס ולכן אף אחד מבני הזוג לא יפגע.

2

אם בני הזוג עשירים מאוד אז:

אין סוף = אין סוף ולכן במיקרה של עושר קיצוני אף אחד מבני הזוג לא יפגע.

2

היכן עובר הגבול? כשלבני הזוג רכוש מוחשי בשווי X ובבנק הון באותו השווי, מנקודה זו והלאה כל אחד מבני הזוג יכול לשמר את רמת חיו.

מסקנה: גירושין גורמים לפגיעה כלכלית שרק עניים מוחלטים או עשירים גדולים חומקים ממנה, כל השאר סופגים פגיעה כלכלית לא מבוטלת שעלולה גם (רחמנא ליצלן) לגרום לבן הזוג הנבגד להשאר עם הבוגד.

פורסם

נכון מאוד, אך לעיתים זה יותר מסובך מזה. ישנם גם הרבה מקרים שהפגיעה היא לא סימטרית עקב הסכמי טרום נישואין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

החבר'ה פה בפורום כנראה חיים ביקום מקביל או באיזה סדרת נעורים עם אוירה ורודה של שנות ה90. אחוז הבגידות היום הוא מפחיד:idea:, גם גברים וגם נשים ואפילו הנשים יותר, והחוקרים הפרטיים עושיםמכל הבגידות האלה אחלה כסף .

קל לכם לדבר שאתם צעירים אבל שתהיו מבוגרים בשיגרת נישואים משעממת ואפרורית ותבוא אליכם צעירה בת 25-30 שמחפשת שוגר דדי חמוד שיתמוך בא קצת בשביל כסף אז נראה אתכם מדברים.היה לא מזמן כתבה בערוץ 2 שתחקירנית נכנסה לאיזה בית קפה אופנתי בתל אביב בלבוש פרובקטיבי ומלא מבוגרים חרמנים ניסו לקנות אותה בכסף ומשיחה איתם התברר שהם נשואים.

אבל גם אם אתם צעירים יש בנות שזה שיש לך חברה אז פתאום בשבילן אתה נחשב אטרקטיבי (כי אם יש לו חברה והוא תפוס כנראה שהוא שווה משהו לא??:roll:) ,האתגר הזה לכבוש אותך זה משהו שמדליק המון בנות.

יוגב

פורסם
נכון מאוד, אך לעיתים זה יותר מסובך מזה. ישנם גם הרבה מקרים שהפגיעה היא לא סימטרית עקב הסכמי טרום נישואין.

בוא ונשאיר משהו לקורסים המתקדמים... :wink:

פורסם
אם המצב כזה, באיזה מקום אישתו אמורה להבין אותו, ואם הם יגיעו להסכמה שכזאת, זה לא יחשב בגידה.

בגידה זה כשאתה מנהל מערכת יחסים חיצונית ללא ידיעת הצד השני שלך. במידה והם ידברו על זה והיא תסכים, זה לא יחשב לבגידה. אם היא בנאדם אני מאמין שהיא תתן לו הסכמה בצורה מסויימת (כמובן לא כיום לצאת עם איזו פרגית אחרת).

הם דיברו על כך לפני כמה שנים, היא לא מוכנה לשמוע על זה "סקס זה לא הכל בחיים" כמילותיה.

נו יש פיתרון? (באגירה)?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ארבעה גברים משוחחים בפאב:

אומר הראשון: "אני שוכב עם אשתי פעם בחודש"

אומר השני: "אני פעמיים בחודש"

אומר השלישי: "אני פעם בשבוע"

אומר הרביעי: "אני פעמיים בשבוע"

קופץ הראשון: "מה אתה מדבר, אתה בכלל לא נשוי!"

משיב הרביעי: "מה, חשבתי שכולם מדברים על אשתך".

ירון מאיר

פורסם
סתם שאלה פילוסופית

נניח שבמקום העבודה שלכם, יש פצצה, אבל פ-צ-צ-ה, ששמה עליכם עין.

ונניח שבהזדמנות מקרית שניכם נשארים מאוחר בעבודה.

ובואו נמשיך להניח שאותה פצצה גרעינית מנצלת את ההזדמנות הזו ושולחת לכם ידיים.

ההנחה היא כמובן שאתם במערכת יחסים באותו זמן, בואו נגיד שזו מערכת יחסים מבוססת, של כמה שנים, כלומר הניצוצות והסקס המטורף שהיו בכמה חודשיםהראשונים של הקשר התחלפו בשגרה סטנדרטית (אבל לא רעה בכלל) עם סקס בתדירות סבירה.

כמה מכם היה מצליח להחזיק מעמד ולא להיכנע לגיפופים והמתח המיני מצד אותה פצצה?

לא קרה עדיין שהיה לי פיתוי שכזה. אבל אני משוכנע שגם אם יהיה, הוא יישאר רק פיתוי. לא יקרה כלום.

קל לכם לדבר שאתם צעירים אבל שתהיו מבוגרים בשיגרת נישואים משעממת ואפרורית ותבוא אליכם צעירה בת 25-30 שמחפשת שוגר דדי חמוד שיתמוך בא קצת בשביל כסף אז נראה אתכם מדברים.היה לא מזמן כתבה בערוץ 2 שתחקירנית נכנסה לאיזה בית קפה אופנתי בתל אביב בלבוש פרובקטיבי ומלא מבוגרים חרמנים ניסו לקנות אותה בכסף ומשיחה איתם התברר שהם נשואים.

יוגב, לא כולם פה ילדים בני 18. יש פה גם מגיבים מבוגרים, ולא רק צעירים- 20, 30, 40 וייתכן גם 50 ו-60. אם לא ציינתי את זה קודם, אני מעל 30, ומכיר את אשתי בערך חצי משנות חיי. הראשונה והאחרונה, כל עוד שנינו בחיים. אני סולד מתופעת השוגר-דדי, זה זנותי בעיניי משני הכיוונים. יש לך כסף שאתה יכול לתמוך באישה? פנק את אישתך יא מ***ק במקום לחפש "למי להצמיד את הזנב" באיזה פאב. ואת, רוצה כסף? "want to be rich? idi rabota, bitch"- תלכי לעבוד!

אמנם דורקי צודק ויש מצבים מוזרים בחיים, אבל כל עוד מדובר במצב סטנדארטי, אני מאמין שהתשובות פה כנות. מעבר למצב הסטנדארטי, אני לא יודע. כל מצב בפני עצמו, כל משפחה בפני עצמה. יצא לי לקרוא משהו מעניין לא מזמן, על זוג שהבעל עקר, ושילם לשכן עם 2 ילדים כדי שיעשה לו ילד עם אישתו. אקצר ואומר, שהשכן היה גם כן עקר ואישתו של השכן עשתה את הילדים בכלל עם גורם צד ג'... והסיפור הגיע לבית משפט על "הפרת חוזה" ואי גילוי נאות :lol:

כך שאם יש מצב קשה, יש אנשים שיתנו אישור לבן או בת הזוג ללכת "לרעות בשדות זרים". יש כאלה שלא.

בנימה אישית, גם עם אישור שכזה, זה עדיין גורם לנזק פסיכולוגי אצל בן או בת הזוג, לדעתי. מקווה שלא נצטרך להגיע למצב כזה אף פעם. אני חושב שבכזה מצב אני הופך לנזיר...

לגבי חשיבה פרימיטיבית. גברים חושבים כמו גברים, ואף פעם לא על איך הצד השני חושב (ויותר גרוע: מרגיש!). כמו שאתם תרגישו אם האישה תבגוד בכם, כך היא תרגיש (ויותר גרוע) אם אתם תבגדו בה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא קרה עדיין שהיה לי פיתוי שכזה. אבל אני משוכנע שגם אם יהיה, הוא יישאר רק פיתוי. לא יקרה כלום.

יוגב, לא כולם פה ילדים בני 18. יש פה גם מגיבים מבוגרים, ולא רק צעירים- 20, 30, 40 וייתכן גם 50 ו-60. אם לא ציינתי את זה קודם,

אם נחלק את החיים לשחור, לבן ואפור - אז נגלה שככול שצעירים יותר השטחים בצבעים של שחור/לבן גדולים יחסית ואילו האפור מצומצם.

ככול שמתבגרים מגלים יותר ויותר את האפור, פתאום מבינים שלכל מטבע יש כמה צדדים ושאין לשום דבר תשובת בית ספר.

פורסם

דורקי, ציינתי במפורש, שכל עוד המצב האישי של כל מגיב לא נכלל ברשימת ה"מוזרים" אלא ברשימה של "מצב סטנדארט", הכל נכון.

מה שכן, אתה צודק לחלוטין לגבי איך זווית הראייה משתנה עם השנים.

נכון להיום, ומאז שאני זוכר, אני לא רואה (נכון לכל תחום בחיי האישיים) גוונים של אפור. אני מאלה שאו רואה שחורות או מסתנוור מהלבן. אין אצלי "לפתוח חצי חלון", זה הכל או כלום. מקסימום אני מוכן לפתוח את 4 החלונות ברכב, כל אחד על רבע...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לעומת האחרים כאן איני יכול להתפאר בעברי הזוגי ללא בגידות, כי אני רק 3 וחצי שנים עם חברתי וללא בגידה אחת.

בכל מקרה גדלתי במשפחה שאיך לומר השאירה בי אולי צלקת בנושא הבגידות.

היום אני בן 23, אבא שלי שהיה גרוש +1 נישא לאמא שלי והיה בעלה הראשון, עם השנים התפתח בינו לבין שותפה לעבודה רומן, הרומן התנהל כמה וכמה שנים והשפיע על כלל המשפחה, עלי ועל אחותי גם, זה היה רומן (לא סטוץ חד פעמי) עם השקעה מצד אבא שלי גם במאהבת שלו וגם בבת שלה, אם זה זמן ואם זה כסף. בשלב מסויים אמי ידעה על הרומן אך ככל הנראה הדחיקה את המחשבה על כך. בסופו של דבר לאמי נשבר והוריי התגרשו כשהייתי בערך בן 13 ולא בצורה הכי יפה. בלי להכנס לפרטי פרטים של כל הסיפור המאהבת של אבא שלי וביתה שגדולה ממני בשנה (אגב אין סיכוי שהיא הבת שלו למי שחשב) עברו לגור איתו והם חיים באושר ובעושר (בערך). נכון להיום אני בקשר מעולה עם אבא שלי לעומת זאת אחותי שגדולה ממני ב 6 שנים לא מדברת איתו כבר כמה שנים והוא אפילו לא רואה את הנכדים שלו. אני יכול להבין שאולי היה חסר לו משהו בחיי הנישואים או שזה סתם חוסר שליטה על ה.... בכל מקרה ישנה דרך אחרת לעשות את הדברים.

כנראה שבגלל זה אני מאוד סולד מבגידות ואני משתדל להמנע בכל צורה שהיא מהאופציות לבגידה.

בלי שום קשר בעבודתי אני עובד עם לא מעט אנשים שגדולים ממני בהרבה, חלקם בוגדים, חלקם לא, בכל מקרה אחרי הסיפורים של הבוגדים מעט קשה לי לראות את הנשים שלהם ואת הילדים כשאני יודע שאבא שלהם חוגג בכל הזדמנות שרק ניתנת לו בלי להכנס למה שקורה במשפחה.

רק תעשו טובה לנשים שלכם ואם כבר אתם בוגדים תשאירו את זה ביניכם לבין האשה שאתם עושים את זה איתה ואל תלכו להתהדר בנושא ליד אנשים אחרים כי זה כבר משפיל פי כמה את האשה שלכם!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רק תעשו טובה לנשים שלכם ואם כבר אתם בוגדים תשאירו את זה ביניכם לבין האשה שאתם עושים את זה איתה ואל תלכו להתהדר בנושא ליד אנשים אחרים כי זה כבר משפיל פי כמה את האשה שלכם!

אני מכיר טוב את ה"שופני" בפניי החבר'ה בעבודה,

דווקא אותם המתהדרים מלאים בבולשיט אחד גדול .

הבוגדים 'האמיתיים' שומרים על סודיות מוחלטת,ואולי ישתפו חבר אחד טוב-גם זה באולי.

Gn'f'R

פורסם
כיצד תשתנה תשובתך אם תגלה שהפרטנר היא בחורה?

התשובה שאתה רוצה לקבל היא כנראה מה שמישהו כבר כתב, ״מצטרף לחגיגה״.

אני חושב שזה קצת יותר מורכב, אם זה משהו חד פעמי זה כנראה פחות יטריד אותי מאשר הידיעה שהיא בגדה עם גבר, אם זו כבר מאהבת- אותו סיפור כמו מאהב.

אני חושב שיש כאן הרבה מתחסדים עם שורות מחץ של ״בחיים לא!!!״.

כמו שאתם לא יודעים אם תיהיה תקיפה באירן ומתי, כך אתם לא יודעים אם תבגדו ומתי.

אתם יכולים רק לדעת על העבר, הווה ומקסימום לשער לגבי העתיד, וזה לא משנה אם כבר עמדתם במבחן כזה או אחר.

מה עמדתי?

אני נאמן לאישתי, אוהב אותה מכל הלב והיא מדהימה מדהימה מדהימה.

זה ערובה לכך שאני לא אבגוד או שהיא לא תבגוד בי?

לא, זה לא.

אנחנו יכולים להיות מאוד מסופקים ומאוהבים אחד בשני ופתאום אחד מאיתנו ירגיש צורך בשינוי חד פעמי.

לא, אני לא אהיה מאושר מהידיעה שאישתי בגדה בי (אם וכאשר), לפרק על זה את התא המשפחתי?

סליחה על הבוטות, המשפחה שלי חזקה יותר מהזין של מישהו.

אגב, מבחינתי נשיקה זה קו אדום חמור יותר מזיון מהסיבה שזיון זה צורך ״מכאני״ להתפרק, נשיקה זה כבר מעבר.

מעבר לזה, אני גם מתנגד נחרצות לכל אלה שבוגדים בזוגתם ורצים להתרברב בפני החברים, לטעמי זה יותר חמור ומגעיל מהבגידה עצמה וזה עוד לפני שהפכתך את זוגתך לסמרטוט רצפה בפני כל חבריך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...