Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את האלה שאומרים שגבר שבוגד זה לא על אותו משקל כמו אישה שבוגדת, חזרנו לימי הביניים או שפספסתי משהו?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Dorki אתה נשוי לא?

איך אתה היית מגיב אם, היית מגלה שאישתך שוכבת אם מישהו אחר?

אף אחד לא אומר שהחיים הם שחור ולבן, חבר טוב אישתו כל כך קנאית, שכל פעם לפני שהוא יוצא לבלות, היא יורדת לו רק בשביל

שלא יהיה לו חשק לבנות אחרות :S

לכל אחד בא פתאום על מישהי כוסית שהוא רואה ברחוב, השאלה האם שווה את זה? לי לא שווה את זה אני לא מסוגל להסתכל

בעיניים של אישתי אם אני אבגוד בה, אני בוטח באישתי שהיא לא תעשה כלום, אמרתי לה גם את זה, אבל ברגע שהיא תעשה משהו, היא תעוף בלי סליחה בלי כלום.

פורסם

לא אישית היו כמה הזדמנויות לבגוד, דוגמא שקרתה לי והייתי קיצוני,

עם תיירות אמריקאיות שחבר הכיר מתגלית, היינו שלושה בנים שלוש בנות.

החברים עלו למלון ואני נשארתי באוטו, ואפילו לא הצטערתי על זה.

עוד משהו, קרה לי מקרה לפני שנה וחצי שנכנסתי למיטה עם מישהי שהיה לה חבר.

הבחורה הייתה כל כך חרמנית וסקסית שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי, אבל בדיוק שבאתי לנשק אותה ולתקלט,

כל כך הצטערתי שנכנסתי למיטה החולה הזאת והלכתי הביתה שהבחורה הייתה בשוק איך היא ערומה ואני לא בפנים...

היום שיש לי חברה שאני אוהב, אני יודע כמה זה יכול להיות כואב ואני מתפלל שזה לא יחזור אלי יום אחד בהפוכה:wink:

תמיר.

פורסם
Dorki אתה נשוי לא?

איך אתה היית מגיב אם, היית מגלה שאישתך שוכבת אם מישהו אחר?

האמת, לא יודע כי לא תפסתי אותה עושה דבר כזה (אגב- הניסוח כאן הוא מכוון כי לוגית אי אפשר להוכיח שדבר כזה לא היה, אפשר רק להוכיח שהיתה בגידה - אם נתפסת).

תראו, אני מכיר מקרוב סיפור של גבר שניהל במשך 3 שנים רומן מהצד, השותפה לבגידה פירקה את המשפחה שלה מתוך כוונה לבנות איתו בית, הוא עזב את הבית שלו וגר איתה ואז גילה שהיפיפיה הנחשקת גם היא בת תמותה רגילה - כשחיים איתה וכשהיא קמה בבוקר לפני שהיא מצחצחת שיניים.

היום המאושר בחייה של האישה החוקית היה היום שבו הוא חזר הביתה - וזה למרות שהרומן כבר הפך מסיפור סודי לנחלת הכלל.

אז אנא ממכם, את הססמאות ואת האידיאלים תשאירו בצד - החיים האמיתיים חזקים מכל אלה.

פורסם

תסכים איתי שכל בן אדם הוא שונה מהאחר?

אני יודע אישית שאני לא מסוגל לבגוד, האם בן אדם אחר יכול? זה כבר לא תלוי בי, אצלי בעבודה הקודמת היו גם אנשים היו בוגדים יחסית הרבה, תאמין לי למדתי מהם הרבה, אבל למדתי שאני לא בן אדם כזה.

האם יש להסיק מזה שכולם בוגדים? לא, יש ויש.

פורסם
מבלי להביע דעה לכאן או לכאן, לטעמי חלק מהמגיבים לשרשור יותר מידי קיצוניים ופחות מידי מבינים שהחיים הם לא רק שחור לבן אלא גם אפור - והרבה:

- קחו לדוגמא סיטואציה של זוג שחיים ביחד 20 שנה, ישנם ילדים קטינים ולאחד מבני הזוג רומן מהצד. אתם בטוחים שהנבגד ינתק את הקשר? כששמים את טובת הילדים שעדיין רוצים לגדול עם אבא ואמא, כששוקלים את הפגיעה הכלכלית (כל גרושין מלווים בפגיעה כלכלית) - אז התוצאה היא ממש לא חד משמעית (יש לי הכרות עם חבר נפש שהיה בסרט הזה).

- מה זו בכלל בגידה? אחד/ת שיושב/ת מול אתר פורנו שברשת ומענג את עצמו הוא בוגד? אתם בטוחים שלא? הרי באותו הרגע בפנטזיה הוא סופר בוגד, אז כל ההבדל הוא במגע הפיזי?

לפלרטט בצ'אט זו בגידה? לשלוח תמונות אינטימיות זו בגידה?

- אחד שבן הזוג שלו מאושפז - לצורך הדיון - עם מחלה ממארת וסופנית הוא בוגד? הרי חוץ מהפורקן הפיזי שנעשה בחוץ הוא בשאר מטפל במסירות רבה בבן הזוג החולה.

- מין בתשלום זו בגידה? ואם תגלו שבת הזוג מסתובבת עם נותן שירותי מין - עדיין תחזיקו באותה הדעה?

בקיצור - החיים מורכבים בהרבה ממה שנדמה לחלקכם.

אין מורכבים, בתחום הזה מבחינתי זה שחור או לבן ואני רואה את זה היום אצל אנשים כמה הם סובלים.

דוד שלי התחתן ויש להם בת אחת, לא ברור לאף אחד איך הם התחתנו כי הם לא מתאימים בכלל, וכל השנים הם נשארו יחד בגלל הילדה. היום בגיל 60 אחרי שהילדה כבר התחתנה ולא גרה איתם, הם עדיין נשואים ורבים.

היום הם ביחד בגלל הגיל ובגלל ההרגל, זה חיים?

לחיות כל החיים במירמור בגלל הצד השני, מבחינתי זה כמו לשבת בכלא ואני לא מוכן לזה בשום מקרה.

אם אתה מסכים שאישתך תבגוד בך ותדרוך עליך, סבבה, אני לא מוכן ומבחינתי זה חוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לחיות כל החיים במירמור בגלל הצד השני, מבחינתי זה כמו לשבת בכלא ואני לא מוכן לזה בשום מקרה.

אם אתה מסכים שאישתך תבגוד בך ותדרוך עליך, סבבה, אני לא מוכן ומבחינתי זה חוק.

את דעותי הפרטיות השארתי בשרשור הזה בצד, אז אנא אל תייחס לי הסכמות/אי הסכמות למינהן.

כתבתי כאן על מורכבות החיים, מי שרוצה מוזמן לקחת לו תובנה או שתים, מי שלא - גם זה טוב.

בנושא כזה טעון בחומר נפץ ומכיון שבעבור חלק מהחברים בפורום אינני דמות אנונימית - אני מעדיף ברשותכם לשמור דעותי הפרטיות לעצמי.

פורסם

dorki, אתה בהחלט צודק. יש מספיק סיבות שלא שווה לפרק קשר בגללם. בעיקר אם זה נישואים ארוכים. כמו שאמרת יש היבטים כלכליים, ילדים זה גורם משפיע, מפחדים מתחושת הבושה כשאנשים יתחילו לדבר, לפעמים יש פחד והבנה של הגבר/אישה שהם כבר לא כל כך אטרקטיביים כמו בעבר ופירוק החבילה משמעותו אולי בדידות נצחית, וכך זה נמשך..

אני יכול להבין את זה. אני מסכים עם זה.

ובכל זאת אצלי באידיאל אין שום אפשרות שבגידה לא תוביל לקץ מערכת יחסים. כנגד לכל הסיבות לא לפרק ניצב לו הכבוד שלי ולזה אין מחיר.

פורסם

אני אישית מסכים עם דורקי,

אבל בכלליות ולא במקרה חריג, אם חברה שלי תבגוד בי היא יודעת שכדאי לה לספר לי את זה. כי אם אני אגלה לבד. לצערי אני לא יודע איכן זה יגמר.

ובמידה והיא תספר לי, אני פשוט אברח לפינה רחוקה ואחבוט בכל מה שבא ליד... רק כדי לא להכנס לכלא על תקיפה שלה.

אני לא שוביניסט,אבל מאמין שאין שום סיבה בעולם שאשה לא תצליח לשמור על הרגליים סגורות מסיבה כלשהיא. ולא משנה מה הסיבה בכלל.

אשה שבוגדת,לרוב זה לא מחוסר סיפוק מיני נטו,אלא ממורכבות של חוסר תשומת לב מצד הבן זוג וכן הלאה.

גבר שבוגד, לרוב מחוסר סיפוק מיני - או פיתוי שקשה לעמוד בו.

אולי זה לא נשמע חיובי,אבל בכלליות? במקרה נורמטיבי של בחור שאוהב בחורה ויוצאים ביחד בזוגיות שהם לא נשואים? למה לבגוד? אם כבר בזוגיות בלי מסגרת מחייבת אתה לא מסופק?! למה למשוך את זה הלאה?

אגב,קשה מאוד לפספס אשה שבוגדת. מאוד,מאוד. לדעתי זה אפילו בתור גדר של הדחקה לא לראות שאשתך,חברה בוגדת בך.

פורסם

אשה שבוגדת,לרוב זה לא מחוסר סיפוק מיני נטו,אלא ממורכבות של חוסר תשומת לב מצד הבן זוג וכן הלאה.

האמת שנורא רציתי לכתוב את זה בעצמי וחשבתי שאני מאמין בזה.

כשאני רואה את זה כתוב אני מבין שטעיתי.

נכון שבתור גבר אני יכול להבין יותר מה הסיבות שגורמות לנו הגברים לבגוד, אבל גם אצל נשים יכול להיווצר פיתוי שקשה לעמוד בו,

גם אישה שנמצאת במערכת יחסים מושלמת שבה היא מקבלת כל מה שהיא חלמה עליו יכולה למעוד ולבגוד.

אל תאמין לכל מה שאתה שומע - גם נשים קופצות למיטות אחרות בגלל משיכה גופנית, אין לנו טאבו על זה.

פורסם

אז עם כל הכבוד,ואני לא שוביניסט יהיה לי יותר קשה להזדהות עם אשה שבגדה. ולו,מהסיבה הפשוטה .... שאצלי האיבר מין הוא חיצוני,ואצלה הוא פנימי - סימבוליקה :lol:

פורסם

:mm_yeah:

יש לי חבר מאוד טוב שנשוי 8 שנים, יש להם זוגיות נפלאה ו2 ילדים, הוא מקבל ממנה המון חום ואהבה והיא אישה

נאה מאוד ומדהימה.

אבל מה, עכב בעיה רפואית קשה להם מאוד לקיים יחסי מין וגם זה מלווה בסבל גדול עבורה מה שגורם לכך שהם

מקיימים יחסי מין אחת לחצי שנה בערך.

פעם בחודש הוא מקיים יחסי מין בתשלום עם נערת ליווי קבועה בדירה דיסקרטית בתל אביב, מה תגידו על אחד כזה?

שהוא בוגד? עדיף לפרק מסגרת? או להתנזר ממין?

כמו שאמרו לפני, העולם לא שחור ולבן.

ולבגוד בחברה זה לא כמו לבגוד באישה, חברות היו לי 10, אישה הייתה ותהיה לי רק אחת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אם אישתי תבגוד בי באותו רגע זה יהיה הסוף למרות שאני בטוח בה ב-100%.

אבל לדעתי גבר שבוגד זה לא כמו אישה שבוגדת..

אז עם כל הכבוד,ואני לא שוביניסט יהיה לי יותר קשה להזדהות עם אשה שבגדה. ולו,מהסיבה הפשוטה .... שאצלי האיבר מין הוא חיצוני,ואצלה הוא פנימי - סימבוליקה :lol:

אני לא מבין את האלה שאומרים שגבר שבוגד זה לא על אותו משקל כמו אישה שבוגדת, חזרנו לימי הביניים או שפספסתי משהו?

איזה ימי הביניים? חזרנו ישר למערות.

מסתובבים בניינו ניאנדרטאלים.

תגידו, אתם אשכרה מאמינים לקשקשת המפגרת שאתם כותבים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחחח. כמה אני אוהב ת'רדים כאלה בקארזפורום. :-P

אני אישית מכיר סיפור של נישאוים שעלו על שרטון והבעל הפנה את מבטו החוצה. אחרי כמה מערכות במשך שנה הוא הבין שהכי טוב בבית. גם אשתו הבינה שהיא לא מחזיקה אותו בביצים והתרככה. כך הם הגיעו למצב שהיו מוענים לדבר וללכת אחד לקראת השני.

היום הזוגיות שלהם פורחת.

• תוכן חדש...