Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, אני לחלוטין מסכים עם כל מה שכתבת. לגבי התשובה שציפיתי לקבל: באמת שלא היו לי ציפיות מיוחדות. פשוט מר אריק כתב ללא היסוס שהוא היה מוציא להורג בירייה את זוגתו והמאהב שלה, אם וכאשר היה תופס אותם. עניין אותי לדעת מה היתה עמדתו אם במקום מאהב זאת היתה מאהבת - האם גם במקרה הזה הוא היה כל כך נחרץ.

חוץ מזה, מבלי להכיר את אריק, ההימור שלי הוא שהוא אינו יותר מעוד גיבור מקלדת מתחסד. בכל אופן, אני מקווה בשבילו שזה אכן המצב, אחרת הבנאדם סובל מבעיה רצינית, וגרוע מכך: אנחנו כחברה סובלים מכך שמסתובבים ביננו אנשים שבשם כבודם המחולל מוכנים ללחוץ על ההדק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוץ מזה, מבלי להכיר את אריק, ההימור שלי הוא שהוא אינו יותר מעוד גיבור מקלדת מתחסד. בכל אופן, אני מקווה בשבילו שזה אכן המצב, אחרת הבנאדם סובל מבעיה רצינית, וגרוע מכך: אנחנו כחברה סובלים מכך שמסתובבים ביננו אנשים שבשם כבודם המחולל מוכנים ללחוץ על ההדק.

מי אמר שאין סרטים טובים בממיר המקליט של 'יס'? :lol:

פורסם

מוזר לי שבדיון בוגר שכזה עם חבר'ה אינטיליגנטים, במשך חמישה עמודים שלמים,

אף אחד לא העלה וחשב על מה יכולות להיות הסיבות לבגידה...

פורסם

לא משנה איך תסובב את זה, בגידות זה דבר רע.

אם יש לזוג בעיות שיכולות להוביל לבגידה והם לא מדברים על זה/מנסים לעבוד על פתרון אז בגידות לא יפתרו שום דבר, ובעצם הם רק יגרמו להשכמה כל בוקר להיות יותר ויותר חסרת טעם.

וחוץ מזה בחייאת, אומנם אני לא נשוי, אבל ראיתי בגידות מתמשכות בזוגות לא נשואים ולצערי הייתי חלק מזה, כמה אפשר להמשיך עם זה ולחיות עם ריקנות שכזאת?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

ומה לגבי זוגות נשואים שמקיימים נישואים פתוחים? כזוג הם חיים היטב יחד ואת הפורקן המיני הם מוצאים אצל פרטנרים אחרים. יש פסול בכך, בהנחה שהדבר ידוע לשני הצדדים ומקובל עליהם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חוץ מדורקי.

האם הסיבה משנה משהו?

אתה תקוע בפקק. האם הסיבה שבגללה יש פקק תקצר לך את זמן העמידה? תאפשר לך להרכיב כנפיים על הרכב ולעוף מעל טור המכוניות? לעבור למצב "מונסטר טראק" ולנסוע מעל הטור? האם ידיעת הסיבה משנה את העובדות בשטח?

לא. אם זה קורה, כן- יש בעייה. אבל זה קרה. הבעייה כבר לא ממש משנה לאף אחד מהצדדים. לא לנבגד\ת ולא לבוגד\ת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלעד,

אם אין ילדים בעניין, שישתגלו מצידי עם קופים וחתולות.

אם יש ילדים, אני לא מוכן לקבל את זה גם אם ההורים בטוחים ש"הילדים לא יודעים כלום" כי בסופו של דבר הילדים תמיד יודעים ותמיד נפגעים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חוץ מדורקי.

האם הסיבה משנה משהו?

אתה תקוע בפקק. האם הסיבה שבגללה יש פקק תקצר לך את זמן העמידה? תאפשר לך להרכיב כנפיים על הרכב ולעוף מעל טור המכוניות? לעבור למצב "מונסטר טראק" ולנסוע מעל הטור? האם ידיעת הסיבה משנה את העובדות בשטח?

לא. אם זה קורה, כן- יש בעייה. אבל זה קרה. הבעייה כבר לא ממש משנה לאף אחד מהצדדים. לא לנבגד\ת ולא לבוגד\ת.

ברור שהסיבה משנה!

נגיד שאתה רואה ברחוב את א' נותן ל-ב' מכות רצח ומפוצץ לו את הצורה.

על פניו זה נראה לך מהצד מעשה נורא ושא' הוא אדם אכזר.

אבל אם היית יודע שב' פרץ לא' לדירה, וזה התעורר, רדף אחריו והחליט לתת לו מה שמגיע לו?

איך עכשיו אתה רואה את המעשה?

ברור שאין קשר לעניין אבל רק מראה שיש דבר כזה שנקרא נסיבות ויש שטחים אפורים.

פורסם
ומה לגבי זוגות נשואים שמקיימים נישואים פתוחים? כזוג הם חיים היטב יחד ואת הפורקן המיני הם מוצאים אצל פרטנרים אחרים. יש פסול בכך, בהנחה שהדבר ידוע לשני הצדדים ומקובל עליהם?

זאת לא בגידה. בגידה זה לא נשיקה או יחסי מין. בגידה משמעותה, מבחינתי לפחות, בגידה באמון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
ברור שהסיבה משנה!

נגיד שאתה רואה ברחוב את א' נותן ל-ב' מכות רצח ומפוצץ לו את הצורה.

על פניו זה נראה לך מהצד מעשה נורא ושא' הוא אדם אכזר.

אבל אם היית יודע שב' פרץ לא' לדירה, וזה התעורר, רדף אחריו והחליט לתת לו מה שמגיע לו?

איך עכשיו אתה רואה את המעשה?

ברור שאין קשר לעניין אבל רק מראה שיש דבר כזה שנקרא נסיבות ויש שטחים אפורים.

ואם א' הוא, לא יודע מה, הומופוב שמחליט לפוצץ את ב' עקב היותו הומו, או חרדי שתוקף את ב' עקב חילול שבת?

האם הסיבה משנה את העובדה ש-ב' חוטף מכות? לא. הסיבה לא משנה את העובדות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זאת לא בגידה. בגידה זה לא נשיקה או יחסי מין. בגידה משמעותה, מבחינתי לפחות, בגידה באמון.

מסכים.

ברווז, העובדות נשארות זהות, אך בנסיבות שונות המסקנות שונות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

סיכמנו במהלך הדיון שאנחנו מדברים על זוגות רגילים, לא על נסיבות מיוחדות, כמו מישהו שהעלה שאלה מוסרית בשם חברו, האם לרעות בשדות זרים זה בסדר במידה והאשה גוססת. מדברים כאן על זוגות שהתבלו במשך השנים, ויש מה לעשות עם זה. אפשר לדבר על זה, אפשר לפתור את זה, אבל מכח ההרגל הם פשוט סובלים אחד את השני במערכת יחסים לא תקינה וזה מוביל לבגידות, לגירושים מכוערים. מדברים כאן על אנשים שמהצד נראים אנשים שנישואיהם מהצד נראים נורמטיביים, גם אם הלהט המיני פג תוקף. לזה אגב, יש פתרון, וזה פשוט לדבר, ולהשתדל ולשים לב לעניין ואז לא צריך שום בגידה כדי להגיע לפורקן מיני. אם בן אדם התחתן עם האשה הנכונה בשבילו, וזאת שהוא באמת אהב, לא תהיה לו שום בעיה במהלך החיים להחזיר עטרה ליושנה. וגם אם הנישואים לא באמת מראים על אהבה חורצת גבולות, כן תתפלאו, גם במערכות יחסים שהם מכורח ההרגל אפשר להחזיר את הניצוץ. כל מה שמשנה זה הרצון והכבוד ההדדי, כי ברור לכולם שבמקום לעבוד חודשים על חשק מיני בין בני זוג הרבה יותר נוח לשכב עם ה"פצצה מהעבודה" או סתם איזו זונה.

פורסם

לפי השאלה אתה רואה דברים בשחור לבן, יש המון תחום אפור ולא תמיד יש סיבה לבגידה.

אתה יודע איך אומרים, כלב מלקק לעצמו את הביצים כי הוא יכול, לא תמיד כי מגרד לו.

אני מכיר מספיק זוגות נשואים שיש להם זוגיות יפה, אישה מפנקת ותומכת, ילדים יפים ובריאים והבעל מזיין מהצד כמו מכונה, פשוט כי הוא יכול ונהנה מהריגוש הזה של בחורה חדשה בכל פעם, ללא קשר לזה שהוא נהנה עם אישתו ולא סובל ממחסור.

כאשר יש סיבה לבגידה חשוב באמת להבין מה הסיבה לכך כדי לעבוד על הדברים במטרה למנוע את הבגידה הבאה ולשקם את הזוגיות שנפגעה עקב גילוי הבגידה, אבל יש פעמים שפשוט אין סיבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא סולח על שום בגידה...גם אם החברה או האישה תתנשק עם גבר אחר שהוא לא אני, כל עוד אנחנו יחד ולא נפרדנו, מבחינתי היא עולה על טיל ועפה לי מהפנים...

לסלוח על בגידה אחת תוביל לאחרת, לדעתי.

ככה זה הגיון אנושי, סלחו לך והבליגו לך על משהו רציני ביותר שלא חשבת שיסלחו לך עליו, אז בפעם הבאה אולי זה יעבוד לך עוד פעם....לפעמים יש אנשים לא כ"כ חכמים, ולפעמים האנשים האלו הם גם החברה שלך...לצערי.

נ.ב אין פה שום דבר בנוגע לשוביניזם. אני סולד מבגדיות לשתי הצדדים.

Opel Adam S 2017

פורסם
לא סולח על שום בגידה...גם אם החברה או האישה תתנשק עם גבר אחר שהוא לא אני, כל עוד אנחנו יחד ולא נפרדנו, מבחינתי היא עולה על טיל ועפה לי מהפנים...

נכון שאתה חייל בסדיר?

• תוכן חדש...