Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Nightstalker הגישה אולי נשמעת סלחנית , אבל אולי באיזשהו מקום אני מעריך אותם פחות על כך.

שוב מדובר במעשה שלהם , אני אישית כנראה שלא היתי סולח על בגידה בגלל כל אותן הסיבות שנמנו פה בשרשור.

אבל מצד שני, אם תנסה לחשוב קצת לעומק על אותם הנבגדים והבוגדים , אז כן הם "חלשים" אבל מי אנחנו כצופים מהצד, שנשפוט אותם? אם בת דודה שלך היתה נבגדת ואז חוזרת לבוגד ומחליטה להתחתן איתו, אתה תמנע ממנה בכל האמצעים את המעשה?

יש אנשים שהפחד מלהיות לבד משתק אותם, והפחד של לא לחוות את הסיפוק בקשר עם אדם אחר מוציא אצלם את הטעם לחיות. תגיד עליהם חלשים , תגיד חסרי עמוד שדרה , אבל אם הנבגד מוכן לקבל את הבוגד בהנחה שזו היתה מעידה חד פעמית , מה אנחנו מהצד צריכים לחשוב או לעשות?

תאמינו לי שניסתי באופן ישיר וגם ברמזים להגיד להם שלא מגיע לבת הזוג שתבגוד בה , וניסתי גם להגיד לזאת שבגדו בה שהקשר שלה לא יחזור להיות אותו דבר, ושאם הבוגד עשה לה את זה, אז כנראה שאת אצלו כ"מובן מאליו וזה חוסר הערכה מוחלט".

אתם חושבים שזה עזר? חזרה אליו כמו גדולה. והחבר השני שלי המשיך לבגוד ולחגוג עד שנזרק לכלבים ועכשיו הוא מרוסק וחצי מהיום בוכה ובוהה בקירות. (יעזור אם אגיד לו "אמרתי לך"? יש אנשים שצריכים לקבל 1000 כאפות מהחיים, כי 999 לא מספיק...מצד שני גם אני רחוק מלהיות מושלם ולכן לפעמים מרגיש שזה לא מתפקידי לייעץ, אבל זה אני)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אם בת דודה שלך היתה נבגדת ואז חוזרת לבוגד ומחליטה להתחתן איתו, אתה תמנע ממנה בכל האמצעים את המעשה?"

חד משמעית כן, לא חייב אפילו קשר דם, גם חבר טוב שלי היה מחליט לחזור לבת זוג שבגדה בו (בין אם באופן קבוע ובין אם חד פעמי).

הייתי עושה הכל כדי למנוע זאת.

אשאל אותך דבר כזה, קבל סיטואציה, אתה יושב עם חבר טוב שלך אחרי שחזר לזוגתו שבגדה בו, אתה תוכל לנהל שיחה איתה?

אני דווקא כן מכיר את הצד הנבגד, ולכן אני כן "שופט" אנשים שנבגדו וחוזרים לבן\בת הזוג הבוגדים, כל הפחד הזה מלהשאר לבד הוא טיפשי, זה משהו שהחברה והמשפחה שלך דוחפים לך לראש.

אם אתה מספיק חלש כדי להכנע לזה, אתה לא תקבל ממני טיפת רחמים או הזדהות.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ייעוץ נכון לדעתי הוא לא לומר לאדם מה לעשות, אלא לגרום לו להבין מה הוא, רק הוא, ואך ורק הוא, רוצה לעשות- ע"י הצגת כל הצדדים של התמונה באופן אובייקטיבי.

במקרה של בגידה: האם תוכל לחיות עם זה? האם תוכל להתמודד עם זה בלי לשקוע במרה שחורה? האם תוכל להתמודד עם האפשרות שזה יקרה שוב? האם אתה רוצה להעביר את חייך במחשבות ותהיות לגבי מה היא עושה? האם אתה אוהב אותה? האם אתה רוצה להיות ולחיות איתה? האם תוכל לחתוך אם זה יקרה שוב?

אלו שאלות של "לתת חכה" ולא רק דג (או את ה"תולעת", if you know what i mean :wink: )

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ומה תעשה אם חבר שלך הוא זה שבוגד במישהיא? תתן לו בראש כל יום? אחלה מצויין, יגיד לך צודק אחי, אבל יבגוד בלי שתדע מאחורי הגב. מה הלאה? תהיה חוש חש הבלש , תעיף את החבר קיבינימט?

זאת שחזרה לבוגד, שתעשה מה שבא לה, אין לי קשר אליה מלבד דיבור קטן פה ושם , שתאכל את הדייסה לבד.

לגבי הבת דודה, תלוי כמה אתה קרוב אליה , בסופו של יום זה החיים שלה , לא אני זה שאעזור לה לצאת עם אחרים או ישמש לה כפסיכולוג בכל הקשור לתחושה של "הפחד מלא לחוות את אותה הרגשה שהיתה לה עם זה שבגד".

ככה שגם פה, לא היה לי צד בעניין , היא החליטה להתחתן ונראת מאושרת מהצד , גם הבחור נראה שהתאפס על עצמו , נראה כמו אבא טוב ומפרנס , וגם לא מחפש יותר מהצד, מקווה בשבילה שיהיה להם עתיד וורוד ללא בעיות מהסוג הזה.

אם נחזור לנושא, אז הנבגד הוא הקורבן, במיוחד אם הבוגד ממשיך לנהל את מערכת היחסים כאילו כלום לא היה , רק כי נח לו עם המצב , גם חוגג מהצד וגם מקבל את הפינוקים- מכבסים לו, מגהצים , אין צורך לשלם מזונות , לוותר על רכוש , גירושים מגעילים, כאב לב לילדים והרשימה ארוכההה ואין סופית. הבוגד אומר לעצמו , שכרגע מבחינתו עדיף לו להתפס כ"פחדן", עם זה הוא יכול לחיות, אבל עם רשימת הגזרות שעומדות ליפול עליו , לא ולא. מזכיר לי את אלה שדופקים למישהו את הרכב בחנייה ובורחים ללא השארת פרטים...ככה נמנעים מכאבי ראש וכיס.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מישהו הגדיר את המערכת אחרי בגידה כך

אגרטל (ובפולנית טובה ואזה) שנשבר לרסיסים והודבק, מים הוא כבר לא מחזיק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יהיה מעניין לשמוע מה ההצדקות של כל אלא שמעיטים בעניין הבגידה כשהם יגלו שהשותף העיסקי שלהם גונב מהעסק 10K ש"ח לחודש. :roll:

נראה איך הם מתגברים על זה וממשיכים בשותפות איתו.

זאת מטאפורה מצויינת, הרי אמון לא יהיה יותר, ואני לא רוצה לחיות בלחץ ובפחד שהאפשרות שם, מערכת יחסים צריכה להכיל אמון הדדי וכשאמון נשבר בצורה שכזאת, לא משנה מה, אתה בחיים לא תבטח בה ב100 אחוז.

הקלות הבלתי נסבלת הזאת של סליחה על מעשה שכזה היא פשוט בדיחה.

haters will hate

פורסם

מסכים איתך. לסלוח לצד השני אולי אפשר יהיה אבל לסלוח לעצמך על כך שסלחת על בגידה באמון (וזה פה הנושא) קשה עד בלתי אפשרי. גם אם מעיפים את המחשבות הללו הרחק הרחק, מתישהו זה תמיד יצוץ ויתנקם בבן אדם שסלח.

אמון תקשורת ואהבה בסדר הזה. זה הבסיס לזוגיות. בלי 3 הדברים הללו זה סתם חברים למיטה במקרה הטוב.

Veni Vidi Vici

פורסם

פיזית, מה ההבדל בין ההוא שגמר לה בפה לפני חודשיים כשהייתם יחד, לבין ההוא שגמר לה בפה לפני שנתיים (לפני שהכרתם)?

פיזית אין הבדל, אתה צודק. כאן נכנס העניין הרגשי לתמונה.

חוצמזה, עם אחת שנותנת לגמור לה בפה שווה להישאר :twisted::twisted::twisted:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

איך הצלחתם להעביר 9 עמודים על הנושא הזה. בגידות זה פויה וזהו.

העיקר אתם אומרים שנשים אוכלות את הראש..

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

בנצי תיזהר כשאתה מחזיק את הראש שלא ייצא שלא תקבל ביס בטעות.

ולכל המגיבים באשר הם בגידות זה פויה כמו ששטוטית אומרת אבל צריך לקבל את השונה.

אני גם מאמין שכמעט כולם היו באיזה סיטואציה "אליבי" לחבר או קרוב משפחה.

פורסם

מסיבת רווקים בפוסיקט, 4 כוסות וודקה, 2 בלילה.

חבר טוב נותן לחשפנית 50 שקל שתרקוד עליך לאפדאנס.

חזרתי הביתה, תספר לאשתך או לא?

הייתם מחשיבים את זה כבגידה או לא?

לחבר טוב יש וילה מוכרת בצפון, כמעט כל שבוע יש שם מסיבת רווקים ורווקות.

לפי מה שהוא אומר במסיבות רווקות של נשים יש יותר אקשן משל הגברים, כולל פח עם קונדומים אחרי

שקבוצה של 12 בנות הזמינו 2 חשפנים לוילה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

וחבר שלי עם חנות בקניון ביג פרדס חנה אומר ש 2 דקות הוא מסובב את הראש ומפלחים לו חצי חנות.

מה בדיוק אתה בא להוכיח?

שזה שזה קיים הופך את זה לנכון?

אתה יודע כמה פדופיליה הפכה נפוצה בשנים האחרונות?

אולי גם זה סבבה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...