Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הצלחתם להעביר 9 עמודים על הנושא הזה. בגידות זה פויה וזהו.

העיקר אתם אומרים שנשים אוכלות את הראש..

צודקת.

במקום זה תגידו שמותר לאכול מהצד, ואין בעיית אמון יותר.

ממציאים חוקים בזוגיות, אחרי זה באים להתלונן שעוברים על החוק ואין אמון.

פעם חשבו שאישה חייבת להכין ארוחת ערב, אחרת היא מועלת בתפקידה.

היום יש כבר ציבורים גדולים שלא מגדירים את חובת האמון של האישה בזה שהיא תכין ארוחות לגבר.

אותו הדבר צריך לעשות לגבי סקס.

רגשי, מה רגשי, מי היה לה בפה קודם ומי בתחת אחר כך... שומדבר מקלחת, צחצוח וגילוח לא מוריד, כמו שהורידו את אלו שהיו שם לפני שהכרתם אותה.

שחררו ותפסיקו לחפש משברי אמון.

או שאני מפספס משהו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין אם אתה ציני ובין אם סיני,במידה ודעתך מקובלת על בן/בת הזוג אז אהלן וסהלן, שיהיה לבריאות.

הבעיה מתעוררת כשזו דעתך אבל לזוגתך לא מתאים לה שהאף שלך יהיה נעוץ בתחת של מישהיא אחרת ואתה מצפצף על רצונותיה ועל זה נסוב השרשור.

חוץ מזה, אם אתה רוצה לדבר על אכילת ראש, אפשר אולי לנסות לפתח דיון האם לבגידה יש "נשמה" :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמה יש רק לאלפא

מה, אתה מתווכח עם אלפיסטים? icon_eek.gif

אני מאוכזב מעצמי שלא הסברתי לך איך העניין עובד.

זה נורא פשוט:

א. בכל פעם שאתה מדבר עם אלפיסט תחליף את המילים "רקבונות" ו"בעיות חשמל שאדיסון וטסלה היו מתאבדים בגללן" במילה "נשמה".

ב. את "חאפריות שלא רואים אפילו אצל גדודי חללי אל אקצה" תחליף ב"אילתור מבריק".

אז מעכשיו כל שיחה שלך איתם תהיה ככה:

אלפיסט גאה: שמע, זה פרוייקט מתגלגל, ייקח עוד כמה שנים עד שהוא יהיה מושלם, ואני מאמין שעם הפורטינג שעשיתי עם פטיש וטסטר אני לוקח VR6 אוכלת שמן מעמידה.

י': שמע, לא יודע איך להגיד לך את זה - אבל האוטו מלא נשמה!

אלפיסט גאה עוד יותר: נכון? נכון שמרגישים את זה?

י': בטח! הוא מפזר פירורים של נשמה לכל מקום שהוא נוסע! ולא אמרו לך כלום על האילתור המבריק של משאבת הדלק?

אלפיסט משפיך ניטים מגאווה: הא! זה שום דבר! לא מצאתי משאבה מתאימה אז מעכתי קצת עם ג'פקה את המשאבה הזאת שמצאתי במזבלה ועשיתי קשר בצינור חזרות כדי להגביר את הלחץ!

י': נשמה, תחזיק מטף ואל תתקשר אלי לפני הטסט.

פורסם
אגב, הנה טיפ שאולי יעשה לך טוב:

נשים שיש להן בטחון עצמי ולא סובלות מרגשי נחיתות עלולות אפילו להדלק מהרעיון שבילית ערב במועדון חשפנות, עשו עליך לאפדאנס ועכשיו אתה חוזר הביתה כדי לבלות איתן.

אם בת זוגתך סובלת מהערכה עצמית נמוכה\חוסר בטחון\קנאה היסטרית- עזוב, תגיד לה שהיית בבית כנסת בערב סליחות וסגור עניין.

עובדה שיש פה כמה שמגדירים את זה כבגידה לכל דבר.

ועוד מוזר אחד שלקח את חברה שלא לפוסיקט שלדעתי זה כבר מגעיל,

למה אשתי צריכה לראות ערימה של חרמנים שיכורים נמרחים ומזילים ריר על ציצים של חשפניות בפוסיקט?!

איך אומר הפתגם, גם פרה קשורה אוכלת עשב וגם תרנגול עיוור מוצא פה ושם גרגיר.

קצת צחוקים עם החברה שמזמינים חשפנית זה לא נורא מבחינתי ומבחינת אשתי, מעבר לכך

לדעתי לא יהיה מקובל עליה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
.

ועוד מוזר אחד שלקח את חברה שלא לפוסיקט שלדעתי זה כבר מגעיל

.

האמת שאתה צודק, אותם רגעים שהיינו ב- private room וחשפנית יפיפיה עשתה על חברה שלי לאפדאנס היו באמת מגעילים, כאילו המחשבה של לראות 2 בחורות כוסיות מתחרמנות אחת מהשניה ונדלקות מכך פשוט גרמה לי כמעט להקיא.

מזל שהפוסיקט נמצא בנמל תל אביב, מיד יצאנו משם, חברה שלי טבלה במימי הנמל כדי לטהר את גופה, משם עלינו לכותל לשים פתק שאלוהים יסלח לנו על הגועל ויתכנו לצפון להשתטח על קברי צדיקים תוך כדי שאנחנו שומרים נגיעה.

אכן מזעזע, השם ישמור וירחם על כולנו אמן.

:lol:

וברצינות ידידי, אתה באמת קיצוני מאוד, אז מה אם תלך עם חברה שלך (או אישתך) למועדון חשפנות?

1.היא לא הולכת להיות הבחורה היחידה שם.

2.אז מה אם יש שם גברים חרמנים? אף אחד לא יקפוץ על חברה שלך ולמעשה כולם רק יקנאו בך שיש לך חברה עם ראש טוב.

3.חברה שלך אשכרה עלולה להנות מכך.

4.על הסקס שיהיה לך בתום הערב אתה עלול לספר בפורום בשרשור ״מה הסקס הכי טוב שהיה לך?״

5.לראות 2 בחורות מתחרמנות זו מצווה מהתורה נראה לי...

קח את החיים בכיף חבר!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בין אם אתה ציני ובין אם סיני,במידה ודעתך מקובלת על בן/בת הזוג אז אהלן וסהלן, שיהיה לבריאות.

הבעיה מתעוררת כשזו דעתך אבל לזוגתך לא מתאים לה שהאף שלך יהיה נעוץ בתחת של מישהיא אחרת ואתה מצפצף על רצונותיה ועל זה נסוב השרשור.

חוץ מזה, אם אתה רוצה לדבר על אכילת ראש, אפשר אולי לנסות לפתח דיון האם לבגידה יש "נשמה" :twisted:

אז בסופו של דבר זו לא סוגייה של אמון, זו שאלה של חוסר היכולת לסבול את העובדה שבולבול של מישהו אחר שיחק עם זוגתך (או ההפך). הרי אם זוגתך תגנוב ממך 10K ש"ח לטובת קניית גרדרובה, ללא תיאום מראש, לא תרגיש גרוע כמו במקרה והיא תקיים יחסים עם מישהו אחר, למרות שבשני המקרים מדובר על בעיית אמון, לא?!

מה שאני מנסה לאמר שזו לא סוגיה של הפרת אמון בעיקרה, זו סוגיה רגשית של קנאה לבלעדיות מינית על בן הזוג. סוגיות של אמון הן די ברורות ודיכוטומיות (כמו עם שותף שגונב, לדוגמא). הבעיה עם בגידה היא פחות הפרת האמון ויותר ההפרה של מה שנתפס כמרחב האינטימיות שלך, שכולל את בן הזוג, והפגיעה שמה שנתפס כריבונות (ואגו).

לכן הסוגיה העיקרית בהמשך קיום הזוגיות במקרה הזה היא פחות היכולת לפתח אמון מחדש בבן הזוג ויותר היכולת להתגבר על הפגיעה המשפילה במה שנתפס כמרחב האישי.

כאן כמובן כבר נכנסים לסוגיות יותר מעניינות, כמו מי פגע באינטימיות הזו קודם. יכול להיות שהאשה אומנם שכבה עם גבר אחר, אבל בן זוגה כבר שנים מתעלם ממנה בשיטתיות, וכו'.

מה שאני מנסה לאמר זה שהחיים הרגשיים קצת יותר מורכבים מתפיסה של: One strike - you're out

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמה מלל, תגיד שזה טאבו וסגור עניין.

פורסם

מה שאני מנסה לאמר שזו לא סוגיה של הפרת אמון בעיקרה, זו סוגיה רגשית של קנאה לבלעדיות מינית על בן הזוג. סוגיות של אמון הן די ברורות ודיכוטומיות (כמו עם שותף שגונב, לדוגמא). הבעיה עם בגידה היא פחות הפרת האמון ויותר ההפרה של מה שנתפס כמרחב האינטימיות שלך, שכולל את בן הזוג, והפגיעה שמה שנתפס כריבונות (ואגו).

מסכים כעיקרון, בשינוי קל:

מכיוון שמדע הגנטיקה התפתח רק בשנים האחרונות, אזי זיהוי וודאי של הצאצא כתוצר גנטי שלך - ולא של השכן - הוא פועל יוצא מהימנעות של האישה מכל גבר שאיננו בן הזוג שלה.

לאישה אין את הבעיה הזו כיוון שהיא יודעת בוודאות שגנטית הילד שלה ולא חשוב מי האב.

מכאן יוצא שבמשך שנים התרבות קידשה את צניעות האישה והתייחסה בסלחנות לצרכיו המיניים של הגבר. ערכי המוסר של חלק מהחברים שבשרשור - מקורם בדיוק מהנקודה הזו.

פורסם
לפי מה שהוא אומר במסיבות רווקות של נשים יש יותר אקשן משל הגברים, כולל פח עם קונדומים אחרי שקבוצה של 12 בנות הזמינו 2 חשפנים לוילה

אני יודע מה הולך במסיבות רווקות

לפי מה שסופר לי שהלך שם (בלווית כמה תמונות מפלילות), המסיבה שלי היתה הכנסת ספר תורה לבית הכנסת לעומתה

ואני רק חושב לעצמי "אמאל'ה, מה האנשים האלה עושים במסיבת רווקים??" :roll:

לא ברור לי מתי ולמה מסיבת רווקים הפכה לאיזשהו תירוץ לזיין ולפרוק עול...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טאבו הוא דיכוטומי.

'צטערת, לא מדבר נוצרית.

פורסם

לא מדובר על נושא הבולבול ..העברת משקל , לקיחת סיבוב והפתיחות .

דובר על האמון - יש או אין מעכשיו , והאם עם הזמן זה ישתפר וותשלימו עם כך ,, זובי .(תמיד ישאר ספק)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
והאם עם הזמן זה ישתפר וותשלימו עם כך ,, זובי .(תמיד ישאר ספק)

אייל .

מצד שני - אולי זה חיובי, כשלא מקבלים את בן הזוג כמובן מאליו אז מתאמצים יותר, לא מסתובבים בבית עם טרנינג בלוי, משקיעים בטיפוח עצמי וכו'.

פורסם

ברור!

בגידה הרי רק מוסיפה לזוגיות.

תזכיר לי מה הנייד של אשתך? :twisted:

יש לי איזה חבר רווק שישמח לפרק אותה ולתרום על הדרך לזוגיות שלכם!:screwy:

פורסם

דרך אגב, למאיר אריאל יש שיר לא מאוד ידוע בדיוק על הויכוח שמתעורר פה בשרשור הזה.

לשיר קוראים דלת אחורית.

http://www.youtube.com/watch?v=jWtxq1v8xYk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

להטוטנות בשפה העברית ברמה הגבוהה ביותר!!!

עשו לעצמכם טובה, שבו עם השיר והמילים 5 דקות ותהנו ממשורר שלעניות דעתי, צריך להיות בתוכנית הלימודים לבגרות לא פחות מביאליק (אם לא יותר).

אם חסר לכם בשטח טיפוס עם סגנון

אנטי גיבור מעורב דימון ראניון - ש"י עגנון

יש לי בשבילכם קוים לדמות כמו מקורית

חברים קרובים קוראים לו דלת אחורית

שהיה מרבה לבוא בדלתות אחוריות

של בתי חברים טובים בשעות מסתוריות

כתאום נשמה של הבעל רק עם כוונה

להשלים לעקרת חוסרים של הבנה

תאמרו שהוא טפיל ניזון ממצוקות

של בתים שמתאמצים יום יום למצוא הצדקות

אך דלת אחורית סבור שהם הטפילים

שעל גבו הרגיש גמיש את יחסיהם מצילים

הוא רק סותם פרצות עוזר לחברים

מוצא את עצמו משלם על טעויות של אחרים

לא פלא שהוא די מתעייף ואף הן

נועלות בפניו את דלתות אחוריהן

דלת אחורית

בחוץ, בקור, בחושך

היש לך סיכוי למצוא במישהי

רגע אושר, דלת אחורית.

דן דלת אחורית בינו לבינו

כאחד המקיץ מתוך יינו

אחת שבוגדת איתך בבעלה

בטח תבגוד בך אפילו עם בעלה

ואם בתים לא נהרסו זה בטח רק בגללי

עשיתי את שלי אעשה גם לי

גם הגיע הזמן לרענן את הריגוש

לצאת מהמסתור יכול להיות חידוש

וכמו שדלת אחורית זריז עם אסורות

על אחת כמה וכמה שהוא קל עם מותרות

אך כל מי שיוצאת עימו הפנויה שבנשים

מוצאת עצמה בתוך פקעת נחשים

כי גם כשהיא איתו בנפש ובגוף ממש

חוזרת ואומרת שאין כמותו שמש

הוא לא יכול שלא לראות בהזיית סיגוף

צל חומק אליה אפילו עכשיו בתנועת איגוף

דלת אחורית

בחוץ, בקור, בחושך

היש לך סיכוי למצוא במישהי

רגע יושר, דלת אחורית.

דן דלת אחורית בינו לבינו

די עייף כבר מלתור אחרי עינו

אסורה כמותרת, מותרת כאסורה

ואתה לא מסוגל להאמין לבחורה

היש עוד מקום של כבוד ליחסים

או היש מקום לכבוד יחסי

מקום בלי חשדות חף מדמיונות

אולי יש רק אחד כזה - בית זונות

ולהפתעתו מתרענן בו הריגוש

בשביל אחד כמוהו יש בזה גם קצת חידוש

כי כמו שהיא גומרת שם את כספו לספור

דלת אחורית מרגיש מאוד מאוד טהור

נקי וזך כמו שלא חש מימיו

אפילו מרוגש מבהירות המצב

שלא אכפת לו כלל שכל אחד ואחד

יכול לצאת אצלה הכי המיוחד

דלת אחורית

בחוץ, בקור, בחושך

האם מצאת לך במישהי

אושר - יושר?

דלת אחורית

אולי זה ישמע כמו הבל

האם מצאת לך מישהי

לשאת בנטל הסבל, דלת אחורית?

• תוכן חדש...