Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני מודה, ואני אשם, אבל תמיד הייתי פאנבוי של מערכות יחסים מושלמות עם אהבה חסרת גבולות ושופעת רומנטיקה. אמנם בחיים לא הצלחתי לארגן ג'קוזי עם נרות מסביב, בעיקר בגלל שיש לי 2 ידיים שמאליות ואני ומצתים או גפרורים לא הולכים ביחד, אבל תמיד רציתי לבלות ערבים נעימים וחמימים, להתכרבל בשמיכה עם בחירת ליבי באמצע החורף ולשתות שוקו חם (משום מה היא שונאת אותי, ותמיד עושה לי אותו כל כך חם שתפקוד הלשון שלי לקוי בשבועות שלאחר מכן).

נושא שתמיד עלה בשיחות על מערכות יחסים, או בכל מיני טלנובלות (האהבה מעבר לפינה, מישהו זוכר? יש לכם רשות מלאה לסקול אותי באבנים) הוא נושא הבגידות. אני אישית סולד מהתופעה הזאת ואני רואה במקרה כזה פגם רציני ועדות למערכת יחסים לקויה, ודבר ששובר אמון בין בני זוג שמבחינתי הוא דבר שאסור להפר. למעשה אני כל כך שונא אנשים ששוברים אמון כזה, שניתקתי קשרים לחלוטין עם אנשים שלפי רכילויות העזו להתגפף עם אחרות בזמן מערכת יחסים. אני יודע שיכול להיות שאני מגזים ומקצין, אבל מה דעתכם על הנושא? האם יצא לכם לבגוד או להבגד, איך אפשר לסלוח, לעצמכם או לבן הזוג על מקרה כזה ואיך זה לא הופך להיות מכשול ביחסים בעתיד? אני אוכל מרור עד היום על כך שהעדפתי שידיד ילווה אותה הבייתה כי הייתי עייף מדי.. איזה לא ג'נטלמן אני.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד אמרתי לעצמי שאם אני יגלה שחברה שלי בוגדת בי,אז גם היא וגם הבחור שהיא איתה מקבלים כדור בראש,אבל זה רק אני..

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמו שדיברנו קודם, בתחילת הקשר עם מי שלימים הפכה להיות אשתי הייתה לי מעידה חד פעמית עם ידידה לשעבר.

מאז החתונה לא שכבתי עם אישה אחרת, פה ושם חשפנית מסיבת רווקים לא מעבר.

בגידה זה לא סוף העולם לדעתי, אמנם אני נגד אבל אני גם מספיק פיקח להבין שאין אפשרות שגבר יכול להיות

רק עם אשתו במשך 50 שנה, אין מה לעשות גברים מתוכנתים אחרת מנשים בקטע הזה (רוב הנשים, אני מכיר גם חריגות).

בוא נגיד שאם אשתי תבגוד בי אני לא יסלח לה לעולם, אני מאמין שאשתי כן תוכל לסלוח לי ולא תפרק את החבילה.

אישית אני מאמין שיש 3 סוגים של בגידות, בגידה חד פעמית וקיום חיים כפולים ומערכת יחסים מהצד.

1. לשכב עם נערת ליווי בתאילנד שבה אין סיכוי להמשכיות והמשכות פיזית.

2. סטוץ חד פעמי עם בחורה שהכרת באיזה פאב או משהו בסגנון.

3. קיום קשר זוגי עם אישה אחרת בזמן שאתה נשוי או בזוגיות מחייבת.

1 ו 2 הם נסבלים, אני לא בעד ולא יצא לי לבגוד באשתי, אבל 3 הוא פשוט דבר שאין עליו סליחה וכפרה

ובעיניי הוא קו אדום.

גילוי נאות - אני נשוי שנה וחודשיים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תמיד אמרתי לעצמי שאם אני יגלה שחברה שלי בוגדת בי,אז גם היא וגם הבחור שהיא איתה מקבלים כדור בראש,אבל זה רק אני..

אריק זאת טיפשות, אם חברה שלך תבגוד בך עם מישהו, בסוף היא גם תבגוד בו עם מישהו אחר.

על אחת כזאת לא שווה לשבת בכלא על רצח.

ומה הבחור אשם? הוא רק ניצל הזדמנות שגם אתה היית מנצל אם הייתה לך אפשרות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אריק זאת טיפשות, אם חברה שלך תבגוד בך עם מישהו, בסוף היא גם תבגוד בו עם מישהו אחר.

על אחת כזאת לא שווה לשבת בכלא על רצח.

ומה הבחור אשם? הוא רק ניצל הזדמנות שגם אתה היית מנצל אם הייתה לך אפשרות.

אני לא הייתי מנצל הזדמנות, לא בשם ההגינות אלא בשם זה שאני לא רוצה להיות זה שיפרק קשר. אם האשה הייתה מוכנה לבגוד בבן זוגה אז היא תבגוד והקשר יתפרק ממילא בלי קשר אלי. אני אהיה נקי בכל מקרה.

אה ולגבי מה שאמרת על הסטוצים החד פעמיים, אני לא מסוגל לדמיין גבר אחר נוגע בחברה שלי ואם כן תאמין לי שאני אפצח כל סממן לגבריות אצלו. וכמובן שביני לבין חברה שלי זה היה נגמר, או לפחות עושה שחור מאד בקשר שלנו, אני לא בן אדם שנוטר טינה אבל אני לא בן אדם שנוטה לסלוח על עוולות שנעשו לי. אני מקווה שזה כנ"ל גם אצל חברה שלי, אני רוצה לדעת שגם מבחינתה אין מקום לטעויות כאלה, כי אז זה מעיד על הציפיות הגבוהות שלה ממני, מה שמעלה את הרמה של הקשר ואת החוזק שלו. ככה אני חושב.

פורסם

בגידה? לא בבית ספרי.

אם יש דבר אחד שמסוגל להוציא אותי מהשלווה שלי זה בגידה. הדבר היחיד שאני לא מסוגל לסלוח עליו.

ואני? לא בגדתי, לא בוגד ולעולם לא אבגוד. חלק מזה זה לדעת איך אני מרגיש ולא להיות מסוגל לגרום לאשתי את ההרגשה הזו.

גילוי נאות: אני עם אשתי מאז התיכון, 15 שנה יחד (16 + יום נישואין ראשון בספטמבר).

למי שראה את "UP" וזוכר את הזוג הזקן, ככה אני מרגיש...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אישית אני מאמין שיש 3 סוגים של בגידות, בגידה חד פעמית וקיום חיים כפולים ומערכת יחסים מהצד.

1. לשכב עם נערת ליווי בתאילנד שבה אין סיכוי להמשכיות והמשכות פיזית.

2. סטוץ חד פעמי עם בחורה שהכרת באיזה פאב או משהו בסגנון.

3. קיום קשר זוגי עם אישה אחרת בזמן שאתה נשוי או בזוגיות מחייבת.

1 ו 2 הם נסבלים, אני לא בעד ולא יצא לי לבגוד באשתי, אבל 3 הוא פשוט דבר שאין עליו סליחה וכפרה

ובעיניי הוא קו אדום..

קשקשן, נראה כמה אתה ליברלי אם תגלה שאשתך מזדיינת עם נערי ליווי ועם בחורים שהיא אוספת בפיק-אפ בר השכונתי.

יורדת להם בשירותים בפאב ואח"כ חוזרת הביתה ודופקת לך צרפתית.

(סליחה על הגועל אבל הייתי חייב מעבר לפן הנפשי, להדגים גם את הבעיתיות בפזיות של העניין).

אני מעולם לא בגדתי, לעולם לא אבגוד וזה אצלי טאבו מוחלט (נשוי 16 שנים)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתנגד נחרצות, ונורא חושש לחוות זאת על בשרי ולכן תמיד נמצא עם אצבע על הדופק. כמו כן כל אחד מגדיר בגידה בצורה שונה. מבחינתי נשיקה זה קו הגבול ועל זה אפרק זוגיות. אמנם היו מקרים בהם מצאתי עצמי רוקד צמוד מדי עם בחורות והידיים שלחו עצמן למקומות שלא היו צריכות להישלח אבל זה פסק בדיוק בגבול שהצבתי לעצמי. אגב חברים, מה קורה עם הקוד הגברי? כבדו את עצמכם והתרחקו מנשים לא פנויות. מבחינתי זה לא משנה אם אני מכיר את בן הזוג או שלא - ברגע שאני יודע שהאישה נמצאת בזוגיות אין סיכוי שמשהו יקרה.

פורסם

כמובן שברב טיפשותי שכחתי להזכיר גם מה זה מבחינתי בגידה, מה היא הגדרתי לדבר הנקרא בגידה.

בגידה מבחינתי זה נשיקה או מישושים שלא במקום, לאו דווקא סקס שזה הדבר הקיצוני ביותר. ולגבי הקוד הגברי אני מסכים איתך ב100% אני בחיים לא אתקרב לבחורה שאני יודע שהיא בקשר זוגי, או אפילו מתפתח לה משהו עם מישהו. אני לא רוצה להיות זה שיהרוס קשר או סיכוי לקשר אפילו.

פורסם
מבחינתי זה לא משנה אם אני מכיר את בן הזוג או שלא - ברגע שאני יודע שהאישה נמצאת בזוגיות אין סיכוי שמשהו יקרה.

אני בחיים לא אתקרב לבחורה שאני יודע שהיא בקשר זוגי, או אפילו מתפתח לה משהו עם מישהו. אני לא רוצה להיות זה שיהרוס קשר או סיכוי לקשר אפילו.

אני מבין ששניכם לא נשואים ואתם מדברים מנקודת הנחה שזה קורה כשאתם רווקים ללא חברה?

פורסם

נושא : רק בהומור

תאריך : 30/07/12 22:34

באדיבות מחבר/ת : שרון

בעל מרוקאי שוכב במיטה גוסס, בקושי רב , הוא קורא לאישתו ושואל : אשתי היקרה ,האם היית נאמנה לי ?

עונה האישה ", אני מעדיפה לא לדבר על זה " שואל המרוקאי : מדוע ?

האישה : ומה יקרה אם לא תמות......

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני מבין ששניכם לא נשואים ואתם מדברים מנקודת הנחה שזה קורה כשאתם רווקים ללא חברה?

אני כרגע עם חברה, אז דבר כזה לא בא בחשבון בכל מקרה, אבל כן כשאמרתי שאני לא הייתי מוכן שיקרה משהו עם מישהי שיש לה חבר, התכוונתי במקרה ואני בעצמי הייתי סינגל.

פורסם

סתם שאלה פילוסופית

נניח שבמקום העבודה שלכם, יש פצצה, אבל פ-צ-צ-ה, ששמה עליכם עין.

ונניח שבהזדמנות מקרית שניכם נשארים מאוחר בעבודה.

ובואו נמשיך להניח שאותה פצצה גרעינית מנצלת את ההזדמנות הזו ושולחת לכם ידיים.

ההנחה היא כמובן שאתם במערכת יחסים באותו זמן, בואו נגיד שזו מערכת יחסים מבוססת, של כמה שנים, כלומר הניצוצות והסקס המטורף שהיו בכמה חודשיםהראשונים של הקשר התחלפו בשגרה סטנדרטית (אבל לא רעה בכלל) עם סקס בתדירות סבירה.

אז.....

כמה מכם היה מצליח להחזיק מעמד ולא להיכנע לגיפופים והמתח המיני מצד אותה פצצה?

האמת, שקשה לי להעיד על עצמי.

כל כך קל לכתוב "הייתי מתנגד, לא היה קורה כלום, הייתי מסביר לה שאני במערכת יחסים (עובדה שככל הנראה רק תדליק את אותה בחורה עוד יותר!!!)"

אבל במציאות? המציאות כל כך מורכבת, מי יודע איך הייתי מגיב?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני לא יודע להגיד איך אתה היית מגיב, אני יודע בוודאות איך אני הייתי מגיב.

אין שום סיכוי שהיה קורה משהוא ואני אפילו אומר את זה מנסיון אישי, שום סיכוי!

תגיד, אתה קופץ להורים והמגירה פתוחה ויש שם סטיפה עם 10K ש"ח, יש סיכוי שתגנוב אותה?

זה הסיכוי שאותה בחורה תצליח לפתות אותי!!!

• תוכן חדש...