Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

elik belik

בקשר לסיטואציה שהצגת - אולי עדיף לגשת לשירותים ,לפרוק מטען,ולחזור לבצע את העבודה .

כנראה שמשהו לא תקין ביחסים אם מגיעים מלכתחילה למצב פיתוי.

מעליי יש טענה נכונה -לא נראה לי שמישהו יודה כאן גם אם כן.

מאידך , אני מכיר באופן אישי מס' מצבים של אנשים מסביבי :

1)גברים שבוגדים באופן קבוע בזוגתם .

2)בני זוג שבוגדים האחד בשני -יודעים על כך וממשכים לשמור על הזוגיות .

Gn'f'R

פורסם
תמיד אמרתי לעצמי שאם אני יגלה שחברה שלי בוגדת בי,אז גם היא וגם הבחור שהיא איתה מקבלים כדור בראש,אבל זה רק אני..

כיצד תשתנה תשובתך אם תגלה שהפרטנר היא בחורה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבחינתי כמה דברים מהווים קו אדום: נשיקה ושליחת ידיים.

גילוי נאות-אני טיפוס די חשדן, והחשדנות הזו נגרמה אך ורק בגלל מישהי שיצאתי איתה במשך 4 שנים ועשתה לי סריטה ענקית בגלל ההפכפכות שלה (מזל תאומים, לא סובל אתכן!) :evil: :evil: .

מאחל לה להצטרף לסטטיסטיקה של המתגרשים ברבנות.

ארוסתי שתחייה לשמחתי מחמירה כמוני בקטעים של הנאמנות.

פורסם
כיצד תשתנה תשובתך אם תגלה שהפרטנר היא בחורה?

שאלת השאלות.

הבנתי שהתשובה היא כדלקמן, מבחנתי כמובן:

אם בת הזוג סטרייטית, שיבושם לה. הנזיפה תגיע רק כי היא לא צילמה הכל.

אם היו לה מערכות יחסים עם נשים (גם כאלה המבוססות רק על מין), לצערי התשובה שלילית. זו כבר בגידה לכל דבר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא היתה ולא תהיה בגידה. ביום שאתחיל לחפש מישהי מהצד אז זה אומר שהזוגיות עם אשתי נגמרה.

קשר הוא לא רק מיני אלא גם נפשי. אם הצד הנפשי מסופק אז ניתן להתפשר בצד המיני בלי להרגיש שחסר משהו.

לגבי בגידה מהצד שלה אין לי מושג איך אגיב אבל בטוח שזה לא יהיה אלימות. אני אברר את פרטי המקרה ואחליט עם עצמי.

נשוי 16 שנים (היום יום נישואין) ואנחנו ביחד 18 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שאחד הגורמים החשובים לחיים ללא בגידות הוא עבר "מפואר".

תוציאו הכל מהמערכת ואתם תתחננו למשהו קבוע ומוכר שיחכה לכם בבית. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מי שבוגד זה מי שלא טוב לו עם הקבועה שלו. במקרה כזה עדיף שיעזוב אותה לפני שהוא בוגד ויסגור סיפור

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא חוכמה להגיד "מי שבוגד שיעזוב את הקבוע שלו", אני מתאר לעצמי שרוב האנשים שמחזיקים בדעה הזו כנראה ילדים רווקים.

כשאדם נשוי עם ילדים ורכוש משותף "לעזוב את הקבוע" זה לא כזה פשוט, למען האמת זו בערך האופציה האחרונה.

זו הסיבה שמתחתנים עם מישהי שבאמת אוהבים ומכירים לעומק, לא אחת שלאבא שלה יש מפעל וספתא שלה הורישה לה הון קטן + 5 דירות בראשון לציון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בוגד מי שלא מרוצה מהמערכת יחסים שלו, אחרת איזה סיבה יש לבן אדם לבגוד?

אני לא בגדתי וגם שהיתה לי הזדמנות, לא עשיתי כלום, לדבר מותר אבל לעשות זה משהו אחר לגמרי, גם אני וגם אישתי לפני שהכרנו אחד את השני, הינו במערכת יחסים שחברה שלי בגדה בי, וחבר של אישתי בגד בה, אז גם אני והיא יודעים איך זה מקרוב,

אצלי זה נגמר שהשארתי את החברה לשעבר באמצע כביש מהיר (היא היתה גרה ברחובות) בתל אביב, ואמרתי לה בהצלחה להגיע הביתה:twisted:

פורסם

או שהנשים שלכם גולשות פה, או שאתם אנשים מאוד מיוחדים.

95% מהגברים שאני מכיר מעל גיל 40, בגדו ולא פעם אחת, בבגידה אני מתכוון בילוי עם נערת ליווי או סטוץ חד פעמי.

חייב לעשות את ההבדלה בין בגידה חד פעמית וקיום של קשר זוגי מהצד,

חומרת בגידה במסיבת רווקים עם חשפנית זה לא כמו קשר יום יומי עם גרושה + ילד, הראשון לא יפרק מסגרת

כי שני הצדדים מודעים ששם יש סקס ללא שום רגש ובחלק השני יש סכנה לפירוק בית כי רגש מתערבב בקלות.

באגירה, לא אמרתי שבגדתי או שאני בעד, אם אישתי תבגוד בי באותו רגע זה יהיה הסוף למרות שאני בטוח בה ב-100%.

אבל לדעתי גבר שבוגד זה לא כמו אישה שבוגדת.

אני יודע שיש פה הרבה צדקנים אבל בחייכם, 70% מהגברים בישראל הודו שבגדו, בוא נוסיף על 10% שפחדו\התביישו להודות.

מסקנה? הפורום הזה מעולם לא מדגם מייצג של האוכלוסיה איכשהו, קח 100 איש מהרחוב וקח 100 איש מקארזפורום

ותקבל תוצאה הפוכה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מבלי להביע דעה לכאן או לכאן, לטעמי חלק מהמגיבים לשרשור יותר מידי קיצוניים ופחות מידי מבינים שהחיים הם לא רק שחור לבן אלא גם אפור - והרבה:

- קחו לדוגמא סיטואציה של זוג שחיים ביחד 20 שנה, ישנם ילדים קטינים ולאחד מבני הזוג רומן מהצד. אתם בטוחים שהנבגד ינתק את הקשר? כששמים את טובת הילדים שעדיין רוצים לגדול עם אבא ואמא, כששוקלים את הפגיעה הכלכלית (כל גרושין מלווים בפגיעה כלכלית) - אז התוצאה היא ממש לא חד משמעית (יש לי הכרות עם חבר נפש שהיה בסרט הזה).

- מה זו בכלל בגידה? אחד/ת שיושב/ת מול אתר פורנו שברשת ומענג את עצמו הוא בוגד? אתם בטוחים שלא? הרי באותו הרגע בפנטזיה הוא סופר בוגד, אז כל ההבדל הוא במגע הפיזי?

לפלרטט בצ'אט זו בגידה? לשלוח תמונות אינטימיות זו בגידה?

- אחד שבן הזוג שלו מאושפז - לצורך הדיון - עם מחלה ממארת וסופנית הוא בוגד? הרי חוץ מהפורקן הפיזי שנעשה בחוץ הוא בשאר מטפל במסירות רבה בבן הזוג החולה.

- מין בתשלום זו בגידה? ואם תגלו שבת הזוג מסתובבת עם נותן שירותי מין - עדיין תחזיקו באותה הדעה?

בקיצור - החיים מורכבים בהרבה ממה שנדמה לחלקכם.

• תוכן חדש...