Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת מטאפורה מצויינת, הרי אמון לא יהיה יותר, ואני לא רוצה לחיות בלחץ ובפחד שהאפשרות שם, מערכת יחסים צריכה להכיל אמון הדדי וכשאמון נשבר בצורה שכזאת, לא משנה מה, אתה בחיים לא תבטח בה ב100 אחוז.

הקלות הבלתי נסבלת הזאת של סליחה על מעשה שכזה היא פשוט בדיחה.

האמת שהבדיחה האמיתית היא להשוות אישה שבנית איתה משפחה ועברת איתה כברת דרך לשותף עיסקי.

עם השותף העיסקי יש לי מכנה אחד משותף- כסף.

עם אישה יש לי מכנה משותף מורכב יותר:

ילדים

כסף

רכוש

חברות

עבר משותף

כששותף עיסקי יבגוד בי אני אמכור את החלק שלי למישהו אחר או יקנה את החלק שלו ויפרק את השותפות.

עם אישה וילדים זה סיפור כל כך מורכב ולטעמי קצת אגואיסטי ללכת ולפרק את החבילה כל כך בקלות כשיש כל כך הרבה משתנים במשוואה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחחח..... עשיתם לי צמרמורת.

אני שונא בגידות ואני יודע מה הולך במסיבות רווקות ואני יודע איך בנות מדברות ומה הן עושות. לא תענוג.

haters will hate

פורסם

יצא לי להתקל בחיים עם כמה וכמה בוגדים/ות וגם נבגדים/ות.

יש לי תאוריה שהסקתי.

מי שבטוח בעצמו הוא כנראה יקח את זה באיזי. כי הוא יודע מה הוא שווה ולא רואה סכנה ליצר הרכושנות שלו. אפילו שמישהו לקח ביס ממנת פלאפל שלו הוא יודע שהיא שלו ותשאר שלו, אלא אם כן הוא יחליט לזרוק אותה לפח.

אנשים עם תסביכים או בטחון עצמי נמוך לא מתגברים וישר זורקים את המנה כאילו היא מורעלת.

פורסם
אתה יודע כמה פדופיליה הפכה נפוצה בשנים האחרונות?

אולי גם זה סבבה?

לאור כמות הפדופילים שנחשפה לאחרונה הבוס שלי העלה תהיה אם גם הם 10% מהאוכלוסיה ובקרוב ידרשו שוויון זכויות ומצעדים.

מסיבת רווקים בפוסיקט, 4 כוסות וודקה, 2 בלילה.

חבר טוב נותן לחשפנית 50 שקל שתרקוד עליך לאפדאנס.

חזרתי הביתה, תספר לאשתך או לא?

הייתם מחשיבים את זה כבגידה או לא?

מה אם אשתך שילמה לחשפנית כדי שתרקוד עליך?

אני יודע מה הולך במסיבות רווקות ואני יודע איך בנות מדברות ומה הן עושות. לא תענוג.

אני מקווה שברור לך שחברי הפורום מצפים עכשיו לסיפור על איך כשהגעת לאמריקה בלי גרוש רקדת במסיבות רווקות ומייגן פוקס (שהיום היא שכנה ממול ואתם חברים טובים) פירגעה לך את הצורה נגד רצונך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חבר טוב נותן לחשפנית 50 שקל שתרקוד עליך לאפדאנס- גם 20 שקלים יעשו את העבודה.

חזרתי הביתה, תספר לאשתך או לא?- בוודאי, הרי היא כבר ידעה מראש שאני יוצא לשם, מה הבעיה?

הייתם מחשיבים את זה כבגידה או לא?- אני ואישתי לא מגדירים את זה כבגידה, לא צריך להסחף.

משום מה העניין של לצאת למועדון חשפנות נתפס בארץ כאירוע שהיה מתרחש רק בתקופת סדום ועמורה כפי שהציגו בארץ נהדרת, בחו"ל זה בילוי מאוד לגיטימי.

אני וחבריי גם היינו יוצאים פעם בחודש למועדון חשפנות, בלי קשר למסיבת רווקים או לא, סתם כי זה היה עולה בסופו של דבר בערך כמו לצאת לפאב רגיל רק שפה גם נהנינו מאחלה נוף ואפילו קיבלנו לאפדאנס, רחמנא ליצלן.

חברתי דאז ידעה מכך (אפילו לקחתי אותה בהזדמנות אחרת לפוסיקט ואלוהים ישמור- היא אפילו נהנתה!!!), גם אישתי כיום ידעה בזמנו כאשר יצאנו איזה פעם-פעמיים למועדון חשפנות כך סתם כדי להנות ממפגש של חברים,אלכוהול ונוף+אימון "משקולות".

ממש סוף העולם.

אגב, תמיד משעשע אותי לראות במועדוני חשפנות נציגות לא מבוטלת של חרדים.

:lol:

פורסם

חבר טוב נותן לחשפנית 50 שקל שתרקוד עליך לאפדאנס. עידן צודק, גם 20 שקל עושים יופי את העבודה.

חזרתי הביתה, תספר לאשתך או לא? סיפרתי, וגם במקרה שלי היא ידעה מראש שלשם אנחנו הולכים.

הייתם מחשיבים את זה כבגידה או לא? לא!

לחבר טוב יש וילה מוכרת בצפון, כמעט כל שבוע יש שם מסיבת רווקים ורווקות.

לפי מה שהוא אומר במסיבות רווקות של נשים יש יותר אקשן משל הגברים, כולל פח עם קונדומים אחרי

שקבוצה של 12 בנות הזמינו 2 חשפנים לוילה.

במסיבת הרווקות של אשתי אומנם לא היה חשפן, אבל לפי מה שסופר לי שהלך שם (בלווית כמה תמונות מפלילות), המסיבה שלי היתה הכנסת ספר תורה לבית הכנסת לעומתה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הייתם מחשיבים את זה כבגידה או לא?

.

אגב, הנה טיפ שאולי יעשה לך טוב:

נשים שיש להן בטחון עצמי ולא סובלות מרגשי נחיתות עלולות אפילו להדלק מהרעיון שבילית ערב במועדון חשפנות, עשו עליך לאפדאנס ועכשיו אתה חוזר הביתה כדי לבלות איתן.

אם בת זוגתך סובלת מהערכה עצמית נמוכה\חוסר בטחון\קנאה היסטרית- עזוב, תגיד לה שהיית בבית כנסת בערב סליחות וסגור עניין.

פורסם
20 שקלים יעשו את העבודה

אני לא מבין מה כולם בוכים על עליית יוקר המחיה. גם לפני 7 שנים זה היה המחיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מזל שלא הוציאו שטר של 30.

אחרת כבר מזמן הייתה עליית מחירים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם כך, כל מה שנותר לעשות זה לחייב את החנווני במכולת לקבל את התשלום לתוך סרט שמתוח לו על הירך, וחדל עליות מחירים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
לאור כמות הפדופילים שנחשפה לאחרונה הבוס שלי העלה תהיה אם גם הם 10% מהאוכלוסיה ובקרוב ידרשו שוויון זכויות ומצעדים.

http://www.ilcl.net/

just sayin...

חבר טוב נותן לחשפנית 50 שקל שתרקוד עליך לאפדאנס.

חבר טוב שלי לא היה עוזר לי לבגוד באשתי.

just sayin again

פורסם

שמע בחור, אתה קיצוני.....

ריקוד לאפדאנס זו בגידה?

אז בוא, הנה עוד כמה רעיונות לבגידה:

מישהי בטעות התחככה בך בתור לבנק, הערת לבחורה על כתם שיש לה בחולצה ליד המחשוף, מישהי מעדה ובלמה את עצמה כשתפסה את ידך, ראית בחורה יפה ברחוב, בחורה בדקה אותך פיזית כי צפצפצת בגלאי מתכות בשדה התעופה, מישהי שאלה אותך מה השעה......

:lol:

כמובן בהומור אבל ממליץ לך ידידי לקחת את החיים קצת יותר בקלות.

יש לי חבר שהוא ״שחקן״ אמיתי במובן של player, יש לו משפט קבוע:

״התחתנתי, לא התעוורתי״.

מה הכוונה?

זה שהתחתנתי לא אומר שאסור לי להסתכל על נשים אחרות, גם מלפלרטט קצת אף אחד לא מת, כל עוד שומרים על גבולות סבירים ומכבדים את זוגתך לא צריך להיות קיצוניים מדי, זה אף פעם לא מועיל.

• תוכן חדש...