Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב יונדאי גטס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עשיתי אתמול בדיקה במכון קומפיוטסט לרכב יונדאי גטס 2007.

בסיכום הכללי נרשם לי על הכל תקין ורמת כשירות 100%.למעט שני דברים 1. מנוע נירשם לי לא תקין. רמת כשירות כוללת של 86% ובהערות רשום:בלוק מנוע רעש אביזרי מנוע,רצועה=מערכת תיזמון:החלף רצועות זימון לפי הוראות יצרן=נקישות יתר,רעש שסתומים.

2.בקטגורגיה העברת כח: נרשם לא תקין,רמת כשירות כוללת של 88%.ובהערות רשום:תיבת הילוכים אוטומטית:,בדוק\תקן מחשב הפעלה.

אשמח אם תאמרו לי את משמעותם של התקלות.

תודה!

פורסם

לגבי המנוע- בדוק מתי הוחלפה רצועת טיימינג לאחרונה.אם הוחלפה ראה סעיף זה ככסת"ח.

בעיקרון,אם לא הוחלף תזמון יש להחליפו+משאבת מים+מותחן (יחסית יקר ברכב הזה).

שים לב גם לגלגלות (אחת מהן החלפתי כאשר עשיתי טיימינג לרכב זהה לפני 3.5 שנים).

לגבי נקישות יתר ורעש משסתומים- יכול להיות כסת"ח ויכול להיות שבאמת יש בעיה (אם הרכב בעל ק"מ גבוה וחלילה יש בעיית בוצה שהיתה קיימת בחלק מהדגמים הקודמים שהיו בציי הרכב).צריך לגשת לבעל מקצוע ולשמוע.

לגבי הגיר- לגשת לחברה (יונדאי) מכון גירים להתחבר עם סורק ולהבין מה לא תקין.

ההערה הזו עלולה להיות מעבר לכסת"ח סביר ולהצביע על תקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע מהדברים שהרכב מושלם ובמצב נהדר,

את הדברים שאתה הזכרת רושמים בבדיקה לכל רכב שהוא לא חדש מהניילונים וזאת לצורך התחמקות מנושא האחריות שהם כביכול נותנים

לפי חוזה הבדיקה במידה והם רושמים שהמנוע והגיר תקינים הם נותנים לך בין 3 ל6 חודשי אחריות על השניים,

כמובן שהם לא רוצים לקחת על עצמם את הסיכון ולכן הם רושמים את הנ"ל ומורידים את נושא האחריות מהפרק..

גם אם היה מדובר ברכב שנשמר במכולה ונסע רק 10 קילומטר הרשום היה זהה..

בפועל ומניסיון עם הרבה רכבים שלי ושל חברים אין שום משמעות כלל לכל תוצאות הבדיקה של כל המכונים - ואם תיקח רכב אחד לכמה מכונים בכל מכון יגידו משהו אחר וחדש..

המשמעות היחידה לבדיקה זו היא שאין תאונות שלדה ולא נפתחו כריות אוויר.. רוצה לברר מה מצבו האמיתי של הרכב?

לך למוסך מורשה ראשי ותבקש הערכה.. כל שאר הבדיקות למיניהן לא שוות כלום מעבר לתקינות השלדה והן מלאות אינטרסים אישיים ורמאויות.. חבל על הכסף..

פורסם

היי,

גם מי שלא הוסמך כמכונאי או בודק רכב יגיד לך מה המשמעות – חפש רכב אחר.

יונדאי גטס הוא רכב שנמצא בשוק בכמויות גדולות ובמחיר טוב, כך שאתה לא חייב להתפשר על רכב עם בעיות במנוע,

רצועת טיימינג, מחשב רכב וכו'.

גם אם תחליט להתקדם עם הרכב הזה – תצטרך ללכת למוסך מורשה, לקבל הצעות מחיר לתיקונים הללו ולהתחיל להתמקח עם בעל הרכב, שמצידו יטען ש- "הרכב סבבה, מדובר בבלאי סביר ושגרתי, הרכב נוסע טוב גם בלי לתקן" וכו'.

לכן המלצתי היא לא להיכנס לסרט הזה ולחפש רכב אחר עם פחות דאגות.

גיל מאוויס

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעט לא בהקשר אבל במקום לפתוח שירשור נוסף:

אני מחפש גם כן גטס 2007-2008, שאלה ראשונה היא ממתי שינו את המנוע למנוע החסכוני יותר (אם מישהו יודע כמה זה חסכוני יותר? 1:10 או 1:14, בכל זאת רכב קטן מנוע 1.3-1.4) האם הבדיקה היא מרכב ששינו את הפנסים הקדמיים?

בנוסף האם יש דברים שיש לבדוק במיוחד ברכב הזה, (מחלות מוכרות)?

תפקיד הרכב בשבילי - להגיע מנק' א' לנק' ב' בלי תקלות גדולות מדיי בדרך....הרכב הולך לשמש למשך כשנתיים...

פורסם

אכן השינוי הוא מהדגם ששינו את הפנסים הקדמיים (באמצע שנת הדגם 2006 אם אינני טועה) כך שהדגמים שאתה מחפש הם עם המנוע ה"טוב".

הגטס היא מכונית פשוטה ואמינה שבהחלט תענה לדרישותיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אגב באשר לתשובה לבדיקה.

לאחרונה הייתי ב5 סיטואציות של בדיקת רכב (שלי ושל חבר), ב-כ-ל הבדיקות היה רשום את זה.

כל הבדיקות האלו הן בגדר כסת"ח וחבל שזה באמת המצב כי אתה משלם 500 ש"ח...

כמה עולה לגשת לבדוק במוסך מורשה באמת?!

פורסם

אם זה מוסכניק שאתה מכיר (ותבצע אצלו אח"כ יישור קו) -שום דבר.

אם זה סתם מוסך ברחוב - תלוי ברצונו של בעל המוסך - רבים מהם לא גובים כלום (ומקווים שאולי תתקן אצלם) ואצל חלק אתה משלם כמה מאות שקלים בודדים על הבדיקה (שיורדים מהתיקון אם אתה מתקן אצלם)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר איתי אם אתה עדיין מחפש יונדאי גטס, אני מוכר את שלי.

שנת 2009, יד 2, 14500 ק"מ (עדיין עם הניילונים של היצרן על ידית ההילוכים ועל הפלסטיקה במושבים מאחורה)

צבע אפור עכבר, שלדה נקייה.

לגביי תמונות, אני כרגע לא יכול להעלות כי מונה ההודעות שלי לא בשמיים אז דבר איתי אני אשלח לך.

0522804125

• תוכן חדש...