Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול פגע בי רכב הסעות שביצע פניית פרסה באמצע הכביש ולא הבחין בי.

אצלי כל דלת ימין אחורית מרוסקת.

בעל חברת ההסעות (לא הוא נהג ברכב) מבקש שאגש איתו למוסך שיש לו הסדר איתם (לא איזה "חאפר" קטן, אלא דווקא מוסך גדול ודיי מוכר בבאר-שבע).

הוא מבקש שנתקן שם ולא נפעיל את הביטוח.

אני מצידי מעדיף לתקן במוסך אחר, שם תיקנתי כבר בעבר ואני סומך עליהם בעיניים עצומות.

פניתי לסוכנת הביטוח ויצאתי מבולבל... היא טוענת שאני יכול לתקן איפה שאני רוצה ולתבוע את חברת הביטוח שלו. אם הוא מודה באשמה אז ישלמו לי ואם לא אז אני צריך ללכת איתו לבית משפט?? זה נשמע לי מאוד אבסורד. אני תלוי ב"חסדיו" ובהאם הוא יודה באשמה או לא?

אשמח אם מישהו שעבר חוויה דומה ישפוך קצת אור על הנושא.

חשוב לציין שבמעמד התאונה הנהג הפוגע (שהוא אחיו של בעל הרכב) הודה באשמה והתנצל, אך כצפוי, כשמדובר בכסף לאנשים יש נטייה להיות פחות אציליים.

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

בעל חברת ההסעות (לא הוא נהג ברכב) מבקש שאגש איתו למוסך שיש לו הסדר איתם (לא איזה "חאפר" קטן, אלא דווקא מוסך גדול ודיי מוכר בבאר-שבע).

נשמע לי הוגן, אם המוסך גדול ומוכר כפי שציינת לא צריכה להיות בעיה.

לדעתי קבל את ההצעה שלו ותקן את הרכב היכן שהציע לך.

לא כולם אנשים רעים ומנסים לעשות קומבינה על חשבונם של אחרים,

עובדה שהוא לא מתנער מאחריות ורוצה להגיע לפתרון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. תתקשר אליו שוב ותקליט אותו אומר שהוא מציע לך לגשת איתו למוסך שלו ולתקן. כך שתהיה לך הוכחה שהוא מודה באשמה.

2. גש איתו למוסך שהוא מציע. תראה איזו רמת תיקון אתה עומד לקבל שם (החלפות פחים,צביעה בתנור,או אולי יישור עם פטיש פחחים ומריחה עם מברשת...)

3. אם אתה עומד לקבל שם תיקון כמו שצריך-תמשיך שם. אם לא- תביא הצעה נגדית מהמוסך שלך ודרוש ממנו לממן אותה.

4. מסכים-יופי. לא מסכים-תודיע לו שיש לך הקלטות וצילומים שלו מהמוסך ומכך שהוא מודה באשמה ועם זה אתה הולך לת"ק.

5. נבהל ומשלם-יופי. לא נבהל-תגיש תביעה בבית הדין לתביעות קטנות. חבל על הזמן של לעבור דרך הביטוח (תעשה את זה במקביל להגשת התביעה-רק בשביל הפרוטוקול)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
שלום לכולם.

אתמול פגע בי רכב הסעות שביצע פניית פרסה באמצע הכביש ולא הבחין בי.

אצלי כל דלת ימין אחורית מרוסקת.

אני מצידי מעדיף לתקן במוסך אחר, שם תיקנתי כבר בעבר ואני סומך עליהם בעיניים עצומות.

פניתי לסוכנת הביטוח ויצאתי מבולבל... היא טוענת שאני יכול לתקן איפה שאני רוצה ולתבוע את חברת הביטוח שלו. אם הוא מודה באשמה אז ישלמו לי ואם לא אז אני צריך ללכת איתו לבית משפט?? זה נשמע לי מאוד אבסורד. אני תלוי ב"חסדיו" ובהאם הוא יודה באשמה או לא? במידה והלכת למוסך שאינו מוסך הסדר של חברת הביטוח, אז כן, זה או הודעה או תביעה. את הביטוח שלך תוכל לתבוע רק במוסך הסדר.

אשמח אם מישהו שעבר חוויה דומה ישפוך קצת אור על הנושא.

חשוב לציין שבמעמד התאונה הנהג הפוגע (שהוא אחיו של בעל הרכב) הודה באשמה והתנצל, אך כצפוי, כשמדובר בכסף לאנשים יש נטייה להיות פחות אציליים. אם הוא מודה, אז תקליט איתו את השיחה, או שתנסה להוציא ממנו הודעה בכתב. לדעתי ההקלטה היא האופציה הטובה יותר, מכיוון שאם תבקש שיחתום הוא עלול לסרב מחשש לרמאות מצידך, וגם חברת הביטוח שלו עלולה להתנער ממנו.

נראה לי שקיבלת תשובות להכול. אנא עדכן אותנו במתפתח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה לכולם.

היום הכנסנו את הרכב למוסך הסדר. הוא בסוף החליט כן לערב ביטוח כיוון שהנזק גדול יותר משחשב.

בסך-הכל ההתנהלות היא דיי כנה ואמינה. הרכב שייך לחברת הסעות קטנה פה בנגב אז מי שמטפל בזה הוא ה"קצין רכב" שלהם. הוא כנראה כבר מנוסה בדברים כאלה ויש לו הסדר עם מוסך מורשה בבאר-שבע. הוא ניגש ביחד איתי למוסך, טען גם בפני בעל המוסך וגם בפני כי הוא מודה באשמה ולוקח על עצמו את תביעת הביטוח. הודעתי כך לסוכנת הביטוח שלי והיא מטפלת בנושא.

לצערי זה כבר ניסיון שני שלי בתוך שנה עם ביטוח לאחר תאונה ומזה אני יכול להסיק רק מסקנה אחת - אין תחליף לסוכן ביטוח!!

אין כמו בן-אדם אחד בשר ודם שמטפל בך בהכל ושאתה יכול לפנות אליו בכל זמן. אני לא רוצה לתאר איך זה בביטוחים הישירים כשאתה מול נציג שירות שלא פגשת ולא תפגוש מעולם, ואם זו עולה עוד כמה מאות שקלים בשנה, אני מוכן. זו דעתי.

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

• תוכן חדש...