Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לחבר יש פוקוס 2006 שלאחרונה החלה לגמגמם בסרק. הגמגומים הם ממש מזעריים עד כדי כך שכמעט לא מורגשים. ממש ירידה מזערית של הטורים. אני רוצה לנקות לו את המצערת.

שבאתי לפרק אותה הבחנתי שהיא שונה משאר המצערות שנתקלתי בהן, קודם כל היא מחוזקת בברגי כוכב, ושנית כל לא מצאתי שום זכר לפרפר של הכבל גז וחיפשתי ממש טוב. יכול להיות שזו מצערת אלקטרונית? (שמעתי שקיים דבר כזה), ואם האם ניקוייה שונה?

מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אם אין בה כבל גז הרי זו מצערת חשמלית והיא מונעת על ידי חיישני מצערת שמחוברים אליה. אני אישית לא אוהב לנקות את סוגי המצערות האלה כי לעיתים אחרי הניקוי הם עלולת לצאת מכיוון ולכן עדיף אפילו עם מטלית ןחןמר מתאים לעבור עליה בעדינות מבפנים.

פורסם
אם אין בה כבל גז הרי זו מצערת חשמלית והיא מונעת על ידי חיישני מצערת שמחוברים אליה. .

אני לא יודע איזה סוג מצערת יש בפוקוס 2006.

מה שכתבת לא מדוייק.

מצערת חשמלית מונעת על ידי מנוע חשמלי, שמקבל פיקוד מחיישן דוושת הגז, דרך מחשב ניהול מנוע.

פורסם
אני לא יודע איזה סוג מצערת יש בפוקוס 2006.

מה שכתבת לא מדוייק.

מצערת חשמלית מונעת על ידי מנוע חשמלי, שמקבל פיקוד מחיישן דוושת הגז, דרך מחשב ניהול מנוע.

בגלל זה הדגשתי בוקי שכל עוד המצערת לא מונעת ע"י כבל גז מהדוושה זו מצערת חשמלית. המנוע הקטן שמניע את המצערת החשמלית מעביר פיקוד מחיישן דוושת הגז כמו שהזכרת כך שלא נחוץ כבל מכני לפעולה זו. יכול להיות שיש רכבים בהם המצערת חשמלית והיא מונעת ע"י כבל גז? כי מעולם לא ניתקלתי במצב שכזה אז אשמח לחידושים. :)

• ספונסר פורום
פורסם

שלום

אכן יש מצערות חשמליות שמנונעות על ידי כבל,בקבוצת VAG משנות ה2000 המוקדמות היו כאלו הרבה.

לפותח השרשור,בפוקוס יש מצערת חשמלית עם פרפר פלסטיק שהיצרן אוסר לנקות אותה,ואכן מניסיני לרוב היא לא צוברת פיח.

אורן בן סימון

פורסם
שלום

אכן יש מצערות חשמליות שמנונעות על ידי כבל,בקבוצת VAG משנות ה2000 המוקדמות היו כאלו הרבה.

לפותח השרשור,בפוקוס יש מצערת חשמלית עם פרפר פלסטיק שהיצרן אוסר לנקות אותה,ואכן מניסיני לרוב היא לא צוברת פיח.

אורן בן סימון

תודה אורן,

אתה תוכל להסביר קצת יותר על מצערת חשמלית שמונעת ע"י כבל? מה מניע אותה?

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,מצערת חשמלית שמונעת ע"י כבל זוהי בעצם מצערת רגילה הנשלטת ע"י הנהג בעזרת כבל,אך יצוב סיבובי הסר מיצוב בעזרת מנוע חשמלי שפותח וסוגר את המצערת,ללא צורך במנוע צעדים.

אורן

פורסם
בוקר טוב,מצערת חשמלית שמונעת ע"י כבל זוהי בעצם מצערת רגילה הנשלטת ע"י הנהג בעזרת כבל,אך יצוב סיבובי הסר מיצוב בעזרת מנוע חשמלי שפותח וסוגר את המצערת,ללא צורך במנוע צעדים.

אורן

טוב, קצת סתרת את עצמך למען האמת...ולא ממש ניתן לקרוא לזה מצערת חשמלית אלא מצערת רגילה כמו שציינת. מצערת חשמלית בעידן שלנו זו מצערת שמפוקדת ללא כבל גז אלא ע"י פיקוד מדוושת הגז בצורה חשמלית. גם מנוע צעדים הוא סוג של מנוע חשמלי שאומנם לא מזיז את פרפר המצערת אבל עדיין מפוקד חשמל ולא לכך היתכוון המשורר בפתיחת השירשור. לא נורא, יישרנו קו מחשבה אורן. :)

• ספונסר פורום
פורסם

אני מבין מה אתה אומר.

אומנם זו לא מצערת חשמלית מלאה,אך עדיין זו מצערת חשמלית,ברגע שאין התקן עזר אוויר כלשהו,ופרפר המצערת מופעל חשמלית זו מצערת חשמל,אך נכון,שליטת הנהג על המצערת הוא באמצעות כבל.

אורן

• תוכן חדש...