Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישה של האיביזה ורציתי.לשאול אם מישהו יודע אם האיביזה שבמצבע זהלפני או אחרי המתיחת פנים?

ישנה הנחה למזומן במצבע הזה?

איך המנוע 1.4 יחסית למשפחתית 1.6 ממוצעת בסגנון מאזדה 3?

תודה לעונים?

אשמח לשמוע חלופות מענינות בסדר גודל של 70 אלף

פורסם

יש עשרות מכירות של איביזה כזו (מודל 2012) ביד2. כמעט ואין שם מכירות של רכבים מקבילים של יצרנים אחרים מאותו שנתון. כדאי לבדוק מדוע. אני לא מצאתי תשובה משכנעת ולכן ירדתי מהאיביזה. כרגע המועמדות שלי הן סוזוקי סוויפט (77K), פורד פיאסטה (75K) וסוזוקי ספלאש (69K).

פורסם

למיטב הבנתי "מחיר המחירון" של האיביזה הוא די פיקציה והמחיר במהלך כמעט כל השנה הוא "מחיר המבצע". זה גורם לאנשים להרגיש יותר טוב עם עצמם ועוזר לסיאט למכור יותר מכוניות.

פורסם

האיביזה במבצע היא לא זו של המתיחת פנים.

אין שום הנחת מזומן כי הרכב כבר במבצע.

אישית אני רכשתי לפני חודשיים אחת ולטעמי היא התמורה הטובה בקטגורית ה-70 אלף

כתב פה מישהו שיש המון למכירה ביד 2 - נו אז מה? מה זה אומר בדיוק? גם מאזדה 3 יש למעלה מ-1000 למכירה כרגע

רכב זה לא קופת חיסכון ואף אחד לא יודע מה יהיו תנודות המחירון בעוד שנה-שנתיים. כל רכב חדש יוורד מערכו ואין ערובה שסוויפט או פיאסטה (הזוועתית) יימכרו מהר יותר/מחיר טוב יותר בעתיד.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...