Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לקיה- קווריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיקוי של סדרה 7? אולי. אני חושב שהחיקוי טוב מהמקור.

עכשיו אפשר לקבל את כל היוקרה של ב.מ.וו ומרצדס במחיר מוזל.

פורסם
חיקוי של סדרה 7? אולי. אני חושב שהחיקוי טוב מהמקור.

עכשיו אפשר לקבל את כל היוקרה של ב.מ.וו ומרצדס במחיר מוזל.

יוקרה היא דבר נתפס, ולא רק רצון של היצרן.

הרכב נראה - לטעמי האישי - מתאמץ מידי, וחיקוי מידי. אין זה אומר שהוא לא יגיע עם הרבה אבזור וכנראה שגם יהיה אמין ביחס לחברים מגרמניה, אבל יוקרה של BMW כנראה אתה לא תקבל. אגב, אני מניח שבארה"ב ומדינות ,נורמטיביות" אחרות הוא גם יתומחר באופן כדאי, אבל במדינתנו הקטנה, אני מניח שגם המחיר לא יהיה מספיק אטרקטיבי, כדי שלמשל מישהו יוותר על סדרה 5, רק כי הוא יכול באותו מחיר לרכוש דמוי-סדרה7 של קיה. תראה את הניסיון של VW לייצר פייתון או של פיג'ו לייצר רכב יוקרה אחר. גם רנו פעם ניסו. אבל הדגש של כל היצרנים האלה הוא במקום אחר, וכך הם גם נתפסים, מה שמביא אותי למשפט הפתיחה חזרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה יכול להגיד על כל דבר שהוא "נתפס". בשורה התחתונה, הרכב מיועד להיות ספינת הדגל של קיה, והמתחרים שלו (אפילו שזה נשמע קצת מוזר להגיד) הם ברורים. חפש סרטונים ותראה שהרכב בהחלט יוקרתי. האם העור באיכות של ב.מ.וו? יכול להיות, ויכול להיות שלא. כנ"ל לגבי כל הקשור באיכות ההרכבה והייצור. מה שבטוח, שלא רחוק היום בו יתבצע מבחן פנים מול פנים בינה לבין סדרה 7 או S-קלאס. אותי בכל אופן, זה מאוד יעניין :)

פורסם

במקרה רכשנו את האחות מבית יונדאי לפני מספר חודשים, מישהו פה נסע על הג'נסיס סדאן V8?

שלנו היא הדגם לפני מתיחת הפנים, מנוע V8 4.6 ולא ה5 החדש, תיבת ההילוכים היא בעלת 6 מהירויות ולא 8.

אז מי שרוצה לכתוב שהרכב לא פונה ב60 קמ"ש שיבושם לו, אני את המכוניות לוחץ ואני לא נכנס לסיבוב ב60 קמ"ש, יותר בכיוון של 60 מל"ש.

העור מאוד מאוד איכותי ואין לי בעיה לעשות השוואה ישירה לאיכות ההרבה של מרצדס E550 דור קודם, המרצדס בסה"כ שנה יותר מבוגרת מהיונדאי, הנסועה כמעט אותו הדבר, מי רוצה לנחש איפה העור במשענת מתקלף?, או במי מהן הכפתורים של הדש מתקלפים כמו בגולף דור 4 ?

הקטע המצחיק הוא שרוב הרוכשים של היונדאי הגדולות (אקווס,ג'נסיס) הגיעו דווקא ממרצדס\ב.מ.וו\לקסוס.

אז לכל המלעיזים, אתם לא מכירים, לא יודעים, אל תקשקשו סתם.

בעיני הג'נסיס יפה יותר מהקיה, ולזה עוזרת העובדה שאני לא חסיד גדול של הסדרה 7 :)

http://www.youtube.com/watch?v=sAeng6nKulE&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

אני רוצה להזכיר לכולכם, כיצד טויוטה החליטה (לראשונה לפני כל היצרניות האחרות) להתחרות בגרמניות היוקרתיות ויצרה ב-1989 את מותג היוקרה לקסוס. האם מישהו זלזל? בהתחלה אולי כן. אבל, האם לאחר מספר שנים לא הפך המותג הזה ללגיטימי ולבר-תחרות? בהחלט. אז תנו קרדיט גם לקונצרן יונדאי (יונדאי ג'נסיס, אקווס או קיה קווריס).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

סביר להניח שאם היו מחליפים את הסמלים ברכב הזה לאלה של BMW ,תשעים אחוז מה-Badge snobes לא היו מבחינים בהבדלים או מזהים בכלל שמדובר ברכב קוריאני.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

היא נראית מעולה אבל מאחורה באמת מזכירה את BMW.

ב autoblog עשו מבחן ארוך טווח לג'נסיס סדאן. המסקנות שלהם שיוקרה ממש זה עדיין לא, אבל תמורה טובה לכסף כן.

emotion of motion

פורסם

היא נראת כמו בימר מאחורה, נראת כמו בימר בפרופיל ונראת כמו בימר מקדימה אין ויכוח בכלל!

אבל זה לא בהכרח רע לקיה. נראת מדהים ובחצי מחיר

פורסם
יוקרה היא דבר נתפס, ולא רק רצון של היצרן.

הרכב נראה - לטעמי האישי - מתאמץ מידי, וחיקוי מידי. אין זה אומר שהוא לא יגיע עם הרבה אבזור וכנראה שגם יהיה אמין ביחס לחברים מגרמניה, אבל יוקרה של BMW כנראה אתה לא תקבל. אגב, אני מניח שבארה"ב ומדינות ,נורמטיביות" אחרות הוא גם יתומחר באופן כדאי, אבל במדינתנו הקטנה, אני מניח שגם המחיר לא יהיה מספיק אטרקטיבי, כדי שלמשל מישהו יוותר על סדרה 5, רק כי הוא יכול באותו מחיר לרכוש דמוי-סדרה7 של קיה. תראה את הניסיון של VW לייצר פייתון או של פיג'ו לייצר רכב יוקרה אחר. גם רנו פעם ניסו. אבל הדגש של כל היצרנים האלה הוא במקום אחר, וכך הם גם נתפסים, מה שמביא אותי למשפט הפתיחה חזרה.

הסיבה לכשלון של פיג'ו ופולקסוואגן בדגמים שלהם (פייטון, 607) היא שהיה פער גדול בין המכונית יוקרה לבין המכונית שמוצבה תחתיה (פאסאט, 407).

דוגמא להצלחת מכירות היא לקסוס, בהתחלה רק ה-LS נמכרה בארץ והמכירות היו זניחות, אבל עם תחילת הייבוא של כל קשת הדגמים של לקסוס המכירות הצליחו לטפס.

אם בישראל, טלקאר ירצו לייבא את הקווריס, כדאי להם לייבא גם את הקדנצה (הדגם שהחליף את האופירוס וממוצב בין האופטימה לקווריס), ככה גם להם יהיה רכב "ביניים" והפערים בין הדגמים יהיה קטן יותר.

2011-Kia-Cadenza-0.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...