Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב נוסע לתאילנד לכמה ימים מטעם העבודה.

הוא נוסע לכ8 ימים. פגישות ביום ה1- וה7. וב8 חוזר. בין לבין הוא יכול לטייל כ5 ימים חופשיים.

הוא יהיה בבנקוק. הוא יכול לטוס לאן שהוא רוצה. או לנסוע.

לאן ללכת? מה לראות?

אגב מה כדאי לבקש ממנו להביא?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תגיד לו שילך לראות פינג פונג :-)

תראה הכל שאלה של העדפה, אם בא לו בטן גב אז שילך לקופנגן / קוסמוי (איים) אם הוא רוצה יותר טבע תרבות תאילנדית שיסע לצאנג מאי (צפון) ואולי גם יתפוס טיול גיפים קצר..

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לו היא ללכת לחנות ספרים שמכבדת את עצמה. לפתוח ספר בעברית של "LONELY PLANET" ופשוט לבחור משלל האטרקציות שיש בכל עיר ובכל מקום בתיאלנד. ככה הוא יכול לבחור בעצמו מה הוא רוצה לראות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא ידוע אם הלונלי פלנט מתאים , אבל תריץ חיפוש בפורום יש פה מיליון שרשורים על זה.

אני דווקא הייתי ממליץ כמה ימים בקופיפי

ג.פורטל - קו טאו זה אי קטנטן שבאים אליו בעיקר לעשות קורסי צלילה , אין שם מה לעשות 5 ימים ברצף אם אתה לא עושה קורס.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אוקיי, אז כל ספר אחר שמאגד בתוכו המלצות במה לראות ומה לעשות בתיאלנד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה אכן עניין של העדפה. אם בטן/גב, אני הייתי לוקח טיסה לקוסמוי, ומעביר שם את החמישה ימים האלה.

אפשר לתת גיחה גם לקופנגן, בייחוד אם זה נופל על פול-מון.

אם לא, אז כמו שהציעו, טיול לצפון, ג'יפים/פילים וכל מה שמתלווה לזה.

פורסם

אם היו לי חמישה ימים אני חוזר חזרה לקופיפי ונישאר שמה את כל הימים האלה.

בטן גב ביום עם אוכל טוב ושייקים טובים

בערב מסיבות חוף ובאקטים

נוף טוב חיים יפים. וואו!

פורסם

niki. מה זה באקטים?

אגב הוא מחפש דברים לראות. לא בטן גב. כי זה הזדמנות לראות מקומות.

להגיע למקומות שזול לקנות שם דברים. וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתור אחד שמבקר די הרבה בתאילנד (פעמיים בחודש נסיעות עבודה), אלה ה-2 סנטים שלי:

אם אתה מחפש בטן גב בבוקר וחיי לילה תוססים בערב- פוקט\קוסמוי\קופנגן.

אם אתה מחפש יותר רוגע ושלווה- קופיפי.

אם אתה מחפש טבע- צ'אנג מאי.

אם אתה מחפש זונות- פטאייה.

אם אתה מחפש קניות בבוקר וזונות בלילה- בנגקוק.

זו בערך החלוקה כאשר יש * שמתווספת לכל אחד מהאזורים:

אם יש לך את הכסף- הכל אפשרי בתאילנד.

עבור חבר שלך בכלליות מבלי להכיר אותו הייתי ממליץ לנחות בבנגקוק, לתפוס טיסה ראשונה לקוסמוי ולהשאר שם לאיזה 3-4 ימים, זה האי שלטעמי יתן לו את החוויה הכי "שלמה"- יש שם מספיק איפה לטייל בשביל למלא 4 ימים, יש שם מספיק טבע, נופים, חופים, אלכוהול, זונות וגרמנים פדופיליים.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...