Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לונג סטורי שורט - ירדתי על הברקסים בכל הכח אבל עצרתי כמטר אחרי הפס סימון (אחרי המעבר חצייה),בדיוק כשזה התחלף מצהוב לאדום.

לפי מה שאני רואה (ולא ממש יודע) המצלמה נוטה לכיוון צפון וימין - האם היא יכולה לצלם גם את הצד השני ? (מי שחוזר מדרום,איפה שעמדתי)?

האם זה מצלם רק מי שנוסע ולא עוצר באור אדום \ או פונה בצומת שמאלה לדוגמה ?

תודה לעוזרים ואפשר למנוע את ההטפות,אם צולמתי אני לא גורע מהאשמה אבל בכל זאת אבקש להשפט :)

קרדיט על התמונה הולך לאתר מיצו.

gatso-kvish-70-shfeya.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא נראה לי הגיוני שמצולמת ,לפחות לא ע״י המצלמה המדוברת.

מהצד שלך לא עמדה מצלמה?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אוריה - המצלמה היחידה בצומת הזו היא זו שבתמונה :)

לפי מה שאני חושב אם היו מציבים אותה בקצה הכביש מצד ימין לכיוון דרום עם "זווית",אז היא הייתה יכולה לצלם את כל ארבעת הנתיבים (כמו מצלמת מהירות גאטסו רגילה אפורה).

אביאל - גם אם צולמתי,אמור להיות הבזק פלאש ביום?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אוריה - המצלמה היחידה בצומת הזו היא זו שבתמונה :)

לפי מה שאני חושב אם היו מציבים אותה בקצה הכביש מצד ימין לכיוון דרום עם "זווית",אז היא הייתה יכולה לצלם את כל ארבעת הנתיבים (כמו מצלמת מהירות גאטסו רגילה אפורה).

אביאל - גם אם צולמתי,אמור להיות הבזק פלאש ביום?

לא , ולא צולמת כי היא מצלמת פעמיים וכל עוד לא עברת את כל הצומת אין לך מה לדאוג .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...