Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

יש לי בעיה קצת מוזרה ברכב... שאני מניע את הרכב אחרי עמידה של יותר משעה הרכב מניע ונכבה בשניה.

זה לא משהו שהולך וחוזר זה כל הזמן ככה.

עם אני דוחס דלק פעמיים לפני ההנעה הבעיה נעלמת.

לדעתי האישית זה משאבת דלק אבל אולי למישהו ממכם יש רעיונות אחרים? שאני לא סתם יתחיל לפרק את הרכב ובסוף זה לא היה המשאבה :-)

תודה

נדב

פורסם
צהריים טובים לכולם,

יש לי בעיה קצת מוזרה ברכב... שאני מניע את הרכב אחרי עמידה של יותר משעה הרכב מניע ונכבה בשניה.

זה לא משהו שהולך וחוזר זה כל הזמן ככה.

עם אני דוחס דלק פעמיים לפני ההנעה הבעיה נעלמת.

לדעתי האישית זה משאבת דלק אבל אולי למישהו ממכם יש רעיונות אחרים? שאני לא סתם יתחיל לפרק את הרכב ובסוף זה לא היה המשאבה :-)

תודה

נדב

היי,

יש שתי אפשרויות לאופי התקלה:

אופציה ראשונה : משאבת דלק .

אופציה שניה : וסת לחץ דלק

את שתי האפשרויות ניתן לבדוק במוסך לפני הפירוק ולדעת איזה חלק גורם לבעיה .

אייל מסובארו.

פורסם

תודה על התשובות :-)

ווסת הדלק נבדק ועובד תקין בלחץ תקין... מישהו יודע להגיד לי איזה לחץ המשאבה צריכה להוציא?

פורסם

מה שאתה צריך ליבדוק זה שהלחץ בקו הדלק לא נופל לאחר כיבוי מנוע תחבר שעון לחץ תניע ל5 שניות שיבנה לחץ עבודה תכבה ותחכה שעה תיראה אם הלחץ נישמר.דבר שני כמו שרשמו כבר תיבדוק אם אחת ממערכות המיגון שמותכנות ברכב מנתקת משאבת דלק,אם כן נתק אותה לגמרה ותיבדוק

• תוכן חדש...