Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס ML500 2002 - דוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחת את הדגם בנזין שהוא לדעתי ה SUV הכי הכי בפרט למחיר שלו.

עם נהיגה מודעת + הוספת מע' קירור ענקית, אפשר לחיות בשלווה ובשלום עם הגיר.

רענן

רענן, מה זה אומר נהיגה מודעת? , לא להאיץ מהר, להמנע מסיבובים גבוהים, או מנוחות בנסיעות תכופות?

גם המכונאי במבדק אמר לי שהגיר בML למשל יחזיק לי עוד קצת עם נהיגה מודעת

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר ML מהדור הזה (W163), אז רק 270CDI. מנוע אמין למדי וחסכוני יותר ממנוע בנזין V8 זללן.

הדור עצמו לא היה הברקה בלשון המעטה. תקלות חשמל לרוב ואיכות הרכבה בינונית. קח בחשבון עלויות אחזקה.

תעשה חישוב כלכלי נוסף ובדוק עצמך טוב לפני שאתה רוכש.

פורסם
רענן, מה זה אומר נהיגה מודעת? , לא להאיץ מהר, להמנע מסיבובים גבוהים, או מנוחות בנסיעות תכופות?

גם המכונאי במבדק אמר לי שהגיר בML למשל יחזיק לי עוד קצת עם נהיגה מודעת

להשתדל כמה שיותר שהטורק יהיה נעול (הורדת הילוכים עם הידית ומינון נכון של מצערת בעליה ארוכה).

כך מונעים התחממות מסוכנת לגיר.

רענן

פורסם

שלח את הטופס הנ"ל ל- "מרכז איילון" מומחה מרצדס בת"א ותבקש הערכת מחיר לישור קו

אני צופה שתקבל חשבון שיפיל לך את הלסת.

תחשוב שרק על רישיון +מקיף+חובה אתה יוצא עם 8600

בלי לתקן את הטמבון בלי לישר קו מכאנית אתה

הולך להגיע להוצאה של עשרות אלפי שקלים בוודאות.

פורסם
להשתדל כמה שיותר שהטורק יהיה נעול (הורדת הילוכים עם הידית ומינון נכון של מצערת בעליה ארוכה).

כך מונעים התחממות מסוכנת לגיר.

רענן

סליחה על הבורות, אבל אתה יכול להרחיב טיפה

מה זה אומר? מה זה "טורק" ו "מצערת"?

פורסם

אני חושב שרכב ישן בן 10 מתאים רק למישהו שמבין במכונאות ויצליח לסדר את רוב הדברים לבד בעלויות יחסית סבירות.

אתה נראה לי בחור מהשורה שרוצה מרצדס כדי קצת להתפנק, אך אני חושב שהחוויה הזאת תכניס אותך ליותר תסכולים וחוסר ודאות לעומת ההנאה שתקבל מהרכב.

כל המוסכים הם חולארות ומי שכבר יודע מה הוא עושה בד"כ ישחוט אותך במחיר. בוודאי שבדגמי היוקרה הנ"ל, הם גם יקרים מאוד מלחתחילה כי הם עובדים לפי העוגן מחירים של מוסכי היבואן.

תחפש לך אולי איזה C מהשנים האלו היא תיתן לך הרבה יותר נחת ויש ים חלקי חילוף בגלל ריבוי המוניות בדגמים הנ"ל מה שיוזיל עלויות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה רבה לכל המשיבים בנושא עד כה,

יש לי עוד התייעצות קטנה באספקט אחר של רכישת רכב והוא עלות

הבנתי שקיימת בקניית רכב אפשרות שנקראת מימון - תשלומים בקניית הרכב לתקופה עם ריבית זו או אחרת

שאלתי היא במידה ובמילא יש את הכסף לרכישת הרכב, האם לא יותר חכם באמת לשלם אותו אט אט מאשר להוציא במכה סכום גדול של כסף? אני מבין שבסוםו של דבר אתה משלם יותר אבל השאלה היא לגבי הנוחות. יתרונות מול חסרונות? האם למישהו יש ניסיון חיובי או שלילי לכיוון זה או אחר?

פורסם

תחפש לך אולי איזה C מהשנים האלו היא תיתן לך הרבה יותר נחת ויש ים חלקי חילוף בגלל ריבוי המוניות בדגמים הנ"ל מה שיוזיל עלויות.

בהתחלה חשבתי כל הכיוון הזה, אבל היצע הרכב מלא במוניות לשעבר עם כמה מאות ק"מ טובים, לסננן את זה לא קל

כבר נתקלתי באנשים ששאלת את אותה שאלה 7 פעמים בצורה שונה אך רק בפעם השביעית "הבינו" אותך.

חוצמזה, אני אוצה לקנות רכב שטח וזה אומר תחזוקה של 2 רכבים נוספים (כבר מוגזם בהתחשב שיש לנו בבית רכב פרטי ועוד רכב זמני שאני מתניע פעמיים בשבוע - בכל זאת אני עדיין לא ציי רכב)

פורסם

אם אתה רוצה רכב שטח בתקציב מוגבל וגם תקציב האחזקה מוגבל אתה צריך לחפש רכב חדש יחסית, כזה שלא הספיק לצבור הרבה בלאי (הרבה קילומטרים + הרבה שנים על הכביש). בנוסף רצוי שיהיה זול לאחזקה מה שאומר שתיאלץ לוותר בסעיף המותג ו/או רמות האבזור.

לטעמי בתקציב שלך יש כלים לא רעים בכלל כמו יונדאי טראקאן שלא שמעתי על בעיות ספיציפיות מהן הוא סובל, בתקציב שלך אפשר למצוא אחד מ-2003 או 2004, לחפש רכב שטופל היטב והוא יהיה רכב שטח לא רע ויחסית חסכוני לעומת המרצדס בזכות מנוע דיזל ולא בנזין גדול.

גם קיה סורנטו יכול להתאים, הוא גם הרבה יותר נאה אם זה מה שאתה מחפש.

את הרקסטון אני פחות מכיר אבל שני אנשים בישוב שלי החליפו כאלה ישנים בחדשים לא ממש מזמן בגלל טוטאלוס והם דיי מרוצים, מ-2005 הוא קיבל מנוע דיזל חדש וחזק יותר (2.7 עם 163 כ"ס לעומת 2.9 עם 120, שניהם מקורם במרצדס).

אפשרות אחרת, יותר נוחות ופחות שטח היא שברולט טרייל בלייזר שסובל משמירת ערך לא מצטיינת מה שדווקא משחק לטובתך, הוא יהיה חדש מכל הקוראנים וגם חזק יותר בזכות מנוע בנזין גדול יחסית אבל החיסרון הוא צריכת דלק גדולה יותר.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק בכיוון של ניסן טראנו.

יכולת שטח מצויינת אמינות טובה, מחיר לא רע יש הרבה היצע מהשנים האלו ובאופן כללי כנראה הבחירה ההגיונית ביותר במחיר הזה.

פורסם

אחלה,

אז אפשר לוותר על ה ML.

כמו שכתבו לך, אתה יכול לחפש יונדאי טראקן, אני הייתי מעדיף אחת משתי אפשרויות:

מיצובישי קינג ארוך

קיאה סורנטו

שניהם בעלי יכולת שטח גבוהות ממה שאתה כרגע צריך, ובעלי איכות נסיעה טובה גם בכביש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הרכב מבאווריאן - לא? הם לא נותנים אחריות כלשהי?

כן הוא מבוואריאן

אבל לא ידוע לי על אחריות כלשהי

הם כן מקושרים עם מוסכים שיכולים לתקן

נזקים אילו או אחרים ברכב (אבל לך תדע בכמה)

פורסם
אחלה,

מיצובישי קינג ארוך

קיאה סורנטו

.

כנראה שלML ירדה עד לשדרוג במצב הכלכלי שלנו (סטודנט)

הקינג קצת גבוהה לי במחיר ממה שראיתי אולי פאג'רו?

טרנו לא בדקתי עדיין. אני יוצא למסע איתור טרופר בנזין 2002 ומעלה או

1999 ומטה

• תוכן חדש...