Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי כנראה שאצטרך להלחם על הmk2 שלי, היום הייתי שותף לתאונת שרשרת ואני הייתי הראשון ככה שקיבלתי מכה מאחורה, נעמדתי ברמזור ואחריי הייתה יונדאי i20, ומאחוריה הגיע איזה טיפש עם קיה קרניבל, כנראה השתולל נכנס ברכב שמאחוריי והעיף אותו עליי, למזלי היו לפני מכוניות ודוושת הברקס הייתה לחוצה חזק, ואני לא נזרקתי לרכב הבא. מההלם יצאתי עצבני צועק ומקלל לכל כיוון אפשרי, שהסתכלתי על הרכב נהיה לי שחור בעיניים, הנזק לא גדול אבל לערך הרכב כן! הטמבון התעקם הקורה שבתוך הטמבון התעקמה והפח אחורי מעל הבגז׳ ומתחת לטמבון קיבל שקע. הנזק החיצוני שטוטי אבל להערכתי מחיר הקורה לא יהיה זול וזה הפחד שלי! מחירון הרכב לא מעניין אותי אלא הערך הרגשי שיש לי לרכב הזה, על הmk2 הספציפית הזאת גדלתי ואני לא רוצה לוותר עלייה בגלל איזה טמבל. שאותו זה אפילו לא מעניין, שצעקתי עליו אמרתי לו ״ הרסת לי את הרכב עוד ישביטו לי אותו בגללך״ תגובה שלו ״מה זה מעניין אותי אני משלם לביטוח ולי זה לא אכפת מה יהיה״ פשוט גועל נפש לא סליחה לא כלום, פשוט בושה לפחות לבקש סליחה במקום להגיד כולה גורטאה וכו׳. לא מספיק הנזק אבל הדיבור והזלזול.

עכשיו הפחד שלי הוא שיורידו לי אותה מהכביש בגלל המחיר שככל הנראה יעבור את ה60 אחוז. מה אני יכול לעשות בנידון? ישנה אפשרות שאני אביא חלקים באופן אצמעי? או אפשרות שאני אשלם את השאר?

באמת שכואב לי על הרכב הנזק לא גדול ואין פגיעת שלדה, אותה קורה היא חלק שניתן לפרק בלי בעיה,פשוט חבל לי להשביט אותה.

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לחבר הפורום עידו! על האוזן הקשבת והעצות!

נ.ב אם יש בהודעה הזאת מילים לא יפות או צורת כתיבה לא טובה אני מתנצל מראש נכתב קצת מתוך עצבים וכו׳

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לליאור ברוך יש ניסיון דומה. יש לו גם שירשור בנושא נדמה לי.דבר איתו.

משתתף בצערך. חבל !

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

לילה טוב לך. קודם כל אני משתתף בצערך, דבר שני איזה שנה הגולף ואם תוכל לצרף תמונה של המכה, אנסה לאתר עבורך חלקים חלופיים ( מגולף מושבתת) במקום אלה שנפגעו...

פורסם

אבי בוקר טוב קודם כל משתתף בצערך על הנזק שנגרם לך מקווה שאתה בריא ושלם . גם לי קרה מקרה דומה עם הפיאסטה אבל למזלי הסתדרתי עם הנהג שפגע בי ,ללא התערבות הביטוח.מקווה שתצליח

יוסי

פורסם

אתה תמיד יכול לומר שאתה מסרב להצעה של חברת הביטוח ומתכוון לתקן את הרכב בעצמך

אל תאפשר להם להחליט בעבורך

תתקן את הרכב ותתבע את הנהג הפוגע בבית משפט לתביעות קטנות

מניסיון, אם התיקון הוא בעלות סבירה בית המשפט מחייב את הנהג הפוגע ואת חברת הביטוח שלו לשלם לך

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

כנציג פחחות וצבע של אחד היבואנים(vw):wink: אתה יכול ליצור איתי קשר ואעזור לך בכל הנושא

בחודש שעבר היה לי מקרה כזה של MK2

0577606455 חיים

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

מצער לשמוע, אבל (תמיד יש 'אבל', לא?):

1. יצאת בריא ושלם, וזה הרי העיקר.

2. אלמלא היית 'נעמד' על הברקס, אז הנזק לחלק האחורי היה קטן משמעותית (על חשבון נזק קוסמטי נוסף לחזית).

מקווה שתמצא את הפיתרון הטוב האפשרי מבחינתך.

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ בחום לפנות אל חבר הפורום המוערך השמאי אלי אמרן אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך להשאיר את הרכב על הכביש.

בנוסף לתיקון הפחחות אני ממליץ לך לפנות אל מוסך זהב בנתניה מכיוון שהם מתמחים בשיפוץ של רכבי אספנות.

פורסם
חפש שמאי בשם גבי כהן קודם כל איש נחמד,עושה רושם של מקצוען בתור שמאי וגם חובב אספנות .

נסה אולי אפילו עזרה טלפונית.

שמאי מצוין,שכן שלי :-D :-D ,פותח השרשור משתתף בצערך.

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

מהדברים האלו אני בידיוק מפחד.

אני חושב עשר פעמים האם לצאת לסיבוב ברכב

אתה יוצא ולא יודע אם הרכב יחזור שלם מהנסיעה.

תשים תמונות שניראה את מידת הנזק שניגרם .

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
לצערי כנראה שאצטרך להלחם על הmk2 שלי, היום הייתי שותף לתאונת שרשרת ואני הייתי הראשון ככה שקיבלתי מכה מאחורה, נעמדתי ברמזור ואחריי הייתה יונדאי i20, ומאחוריה הגיע איזה טיפש עם קיה קרניבל, כנראה השתולל נכנס ברכב שמאחוריי והעיף אותו עליי, למזלי היו לפני מכוניות ודוושת הברקס הייתה לחוצה חזק, ואני לא נזרקתי לרכב הבא. מההלם יצאתי עצבני צועק ומקלל לכל כיוון אפשרי, שהסתכלתי על הרכב נהיה לי שחור בעיניים, הנזק לא גדול אבל לערך הרכב כן! הטמבון התעקם הקורה שבתוך הטמבון התעקמה והפח אחורי מעל הבגז׳ ומתחת לטמבון קיבל שקע. הנזק החיצוני שטוטי אבל להערכתי מחיר הקורה לא יהיה זול וזה הפחד שלי! מחירון הרכב לא מעניין אותי אלא הערך הרגשי שיש לי לרכב הזה, על הmk2 הספציפית הזאת גדלתי ואני לא רוצה לוותר עלייה בגלל איזה טמבל. שאותו זה אפילו לא מעניין, שצעקתי עליו אמרתי לו ״ הרסת לי את הרכב עוד ישביטו לי אותו בגללך״ תגובה שלו ״מה זה מעניין אותי אני משלם לביטוח ולי זה לא אכפת מה יהיה״ פשוט גועל נפש לא סליחה לא כלום, פשוט בושה לפחות לבקש סליחה במקום להגיד כולה גורטאה וכו׳. לא מספיק הנזק אבל הדיבור והזלזול.

עכשיו הפחד שלי הוא שיורידו לי אותה מהכביש בגלל המחיר שככל הנראה יעבור את ה60 אחוז. מה אני יכול לעשות בנידון? ישנה אפשרות שאני אביא חלקים באופן אצמעי? או אפשרות שאני אשלם את השאר?

באמת שכואב לי על הרכב הנזק לא גדול ואין פגיעת שלדה, אותה קורה היא חלק שניתן לפרק בלי בעיה,פשוט חבל לי להשביט אותה.

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לחבר הפורום עידו! על האוזן הקשבת והעצות!

נ.ב אם יש בהודעה הזאת מילים לא יפות או צורת כתיבה לא טובה אני מתנצל מראש נכתב קצת מתוך עצבים וכו׳

אבי, תודה רבה על הקרדיט! אין בעד מה, וכמובן שתמיד שמח לעזור או לתרום לפחות מנסיוני וידיעותיי.

אתה חמוד! מתבטא לעניין ומתנצל בסוף אם התבטאת לא יפה בשל כעסך!

אז התבטאת רהוט וראוי, וכמו שאמרתי לך, וחזקי חיזק את דבריי, ליאור ברוך יוכל לתרום לך מנסיונו במקרה דומה עם הבימר שלו.

הכיוון שהוצע פה של תביעות קטנות הוא בהחלט כיוון רלוונטי בעיניי.

מאחל לך שהעניין ייפתר במהרה ובקלות, ושתשכח מכל האירוע הלא נעים הזה.

ובקשר לנהג הקרניבל - עכשיו, כשהצגת את ייחסו אליך... אני באמת נוצר את לשוני, אבל גרוטאה מי שהביא אותו לעולם!

פורסם

יש מחירון לרכב הזה ?

אם אין מחירון אתה יכול להזמין שמאי שיעריך את ערך הרכב.

קרה לי בעבר מקרה דומה , אני הערכתי את הרכב אצל יצחק לוי (היה לו סניף בחיפה) . השווי שהשמאי של יצחק לוי נתן לרכב היה בידיוק המחיר שאמרתי לו כששאל אותי "כמה נראה לך הרכב שווה"

בחוות הדעת הוא ציין שלרכב יש תאונה והוא מתעלם מהנזק לצורך קביעת השווי.

במקרה שלי היה מדובר בפזו 304 קבריולט שנת 72 . במחירון של אותם ימים היתה 304 סטיישן 304 שנת 78 שעלה 2500 שח

בחברת הביטוח בדקו את שנת 79 שעלה 2800 שח ובזריזות חישבו 200-300 ירידה כל שנה ושמחו לסגור איתי על טוטל לוס שווי של 900 שח.

הרכב הוערך ב 20,000 שח התיקון היה בגובה 9000 שח .

פורסם

בזמנו סיימתי שיפוץ נרחב לBX GTI שלי באחד המוסכים בת"א בעלות של כמעט פי 2 ממחיר הרכב.

15 דקות לאחר ששיחררתי את הרכב מהמוסך, משאית גרר סטטה מהנתיב, קרעה לי את כל צד שמאל של הרכב וניגחה את צד ימין של הרכב שלי על רמזור, מהפנס האחורי עד לקידמי נתלשו חלקי פח שלמים, והפרונט סבל גם לא מעט.

כל כך כאב לי על הרכב, עם מחיר מחירון של 5,000 שקל, יהיה קשה מאד דלא להורידו מהכביש.

מצאתי פחח בבקה אל גרביה, אמרתי לו "חביבי, תיקון + שמאי (שהוא יביא), שלא יעבור את ה2,500 שקל".

אמר לי "סבבה"

ואכן כך היה!

הוא עשה עבודה נפלאה בהתחשב בסכום ששולם לו, הוא הביא שמאי שלקח 400 שקל בשביל לקבוע שהנזק הוא בעלות של 2,100 שקל, אני לא זוכר בדיוק ת הפרטים הקטנים, אבל היה משעשע לראות - 2 דלתות - 200 שקל, צביעה - 800 שקל, אין לי מושג איך הוא עשה את זה, אבל הרכב נראה כל כך טוב, שצד ימין נראה לי לפתע הצד שצריך את השיפוץ :-)

אולי תצליח לסדר לך קומבינה זהה באחד הכפרים הקרובים לביתך?

עריכה: נזכרתי שהיתה בעיה אחת, הוא שם לי מראה של 405 במקום מקורית, יכולתי לחיות עם זה

כבר חתמתי...

פורסם

שבת שלום לכולם! תודה רבה לכולם! המצלמה שלי התקלקלה אבל אני מבטיח תמונות השבוע! את האמת שהנזק החיצוני שטותי מאוד אבל הפח הפנימי שמתחת לטמבון הוא הבעיה! דיברתי עם חברת הביטוח ולמרות שידוע להם שאני לא אשם הם מסרבים לשלוח לי שמאי רכב עד שהם יעשו בירור, כרגע אני קצת יותר אופטימי בעיקר אחריי ששוחחתי עם בעל המוסך שבו אני עובד. אני אבקש שהשמאי יגיע למקום עבודתי כדי שבעל המוסך יעזור לי וידבר איתו. אני לא הולך לתת לביטוח לעשות מה שהם רוצים! אני רוצה את הרכב כמו שהוא היה וזה מה שיעשה, גם בטלפון הבהרתי להם שמצדי יעלה כפול מערך הרכב, זאת לא אשמתי ואני אקבל אותו כמו שהיה! עם הנהג אין מה לדבר הוא לא רוצה להגיע לשום הסדר, מבחינתו ההשתתפות ההעצמית זה יותר מידי, כי הרי ״הוא עושה לי טובה״. תודה רבה לכולם! אני אעלה תמונות בהקדם! ומקווה בהמשך שאוכל לבשר איזו בשורה טובה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...