Jump to content

דודו06

  • הודעות

    63
  • כאן מאז:

הנקודות של דודו06

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. מחפש סטרטר למאך 1 שנת 1973. מנוע 5.8 (351c) גם משאבת הגה כוח תתקבל בשמחה. . תודה
  2. בוקר טוב ושבת שלום. הקשבתי לקובי והזמנתי דלתות ודלת תא מטען. בכל מיקרה אני אשחזר את הדלתות הקיימות כולל צבע ושיהיו ספייר. המחסן שלי אוכל הכל. ... בעיניי, תמיד יהיה מה לשפר ולהוסיף- זה כל הכיף, לא משעמם
  3. שבת שלום לכולם. אני לא התחברתי לפורום ולא הגבתי תקופה ארוכה עקב רכש חדש ... שנת 1973 שהוא חלום חיי. .. (תמונות בהמשך). קובי היקר , שמח כתמיד על דאגתך, דאגתי בתקופת החגים לעלות במשקל כדי לעמוד על גג הרכב כדי שתבין שלמעט שיכבה חיצונית של חלודה לא התפורר ולא יתפורר שום חלק ברכב. קצת חורים בבאגז' במקסימום יגרמו צינון לסאב ולשמיכת הפיקניק המשפחתית. בימים אלו הגיע תנור חדש לפחח ואת ה"סיפתח" תעשה הקאמרו. רכשתי חלקים מחו"ל ע"פ המלצות רבים מהפורום. לא מתנער מכך שיש עוד עבודה רבה לפני. הכל טוב ומתנהל לפי התוכנית שקבעתי לפחח ולעצמי. אמנם בתחילה מיהרתי וחשבתי שתוך חודשיים נצא לטיול. ..אבל יצא מעולה. וקובי- מה שיוצא, תהיה מרוצה. .. שבת שלום לכולם. ו
  4. קובי, הכל בכיף, איפה המשתפצת השכנה ?, אני מעולם לא טענתי שאני אלוף הארץ בקפיצה לעומק ולא יזיק לי ללמוד עוד, אני כבר בתהליך לקנות עוד אספנות אחת... אני לא מנסה להביא אותה לתחרויות יופי (למרות שאני יודע שלא תהיה לה תחרות בארץ....) אבל אני גם לא רוצה לנסוע במקרטעת (בשביל זה יש לי את הרכב של העבודה... חחחח) בסוף גם אתה תהיה מרוצה... מבטיח.
  5. קובי, טוב לראות שאתה חריף כמו תמיד..... אל תשכח שצריך להחליף בעלים ונהג.... בסוף לא תקבל סיבוב.... שבוע טוב
  6. בוקר טוב לכולם. מצטער על ההפסקה הארוכה, הפסקתי את הפרוייקט עם הקמארו ממס׳ סיבות והראשית היא שנכנסתי לשיפוץ מאסיבי בבית ( תנאי להישארותי בתוכו.....) דבר שני, וכאן אני רוצה להגיד שמלכתחילה לא הייתה בעיה כספית לפרוייקט גם אם אצטרך לפרק את הרכב עוד עשרים פעם. אני רואה פרוייקטים שכאלה בדיוק כמו חומוס (עושים באהבה או שלא עושים בכלל...) קובי היקר, אני חושב עוד כשהתחלתי את השיפוץ, ״ נתת לי בראש ״ ואז החלטתי להיצמד למקור, אני מעריך באמת שאתה מגיע ממקום שאתה יודע מה טוב ומה חאפר... אני בטוח שהכוונה שלך טובה, אך שוב עצרתי את הפרוייקט כדי לחשוב מה אני רוצה לעשות, הזמנתי בשבוע שעבר דלתות ודלת תא מטען חדשים מארה״ב , הזמנתי בולמים, בושינגים ושאר ״צעצועים״. למעודדים שבניכם- תודה רבה אני מעריך זאת. אני לא יודע איזה תמונות פורסמו אך בשלושה חודשים האחרונים, לא נגעתי ברכב ( נשבע), כך שבאמת הרכב נראה עלוב במיוחד. בכל מקרה, לא ידעתי שיש ניקוי סודה, הייתי בטוח שניקוי חול יוציא הכל, אני מאמין בפרוייקט ודי בטוח שיצא יפיפה ובטיחותי. כאן אני באמת רוצה להודות לאופיר (d-master) ולבן עטיה על הטיפים הנהדרים. אני מבטיח לעדכן עם תמונות בקרוב מאוד.
  7. ערב טוב לכולם. סוף סוף הצלחתי להעלות כמה תמונות , האחרונות הן מהיום, הבאנו את הפח למצב חדש וזו רק ההתחלה... יש קצת קשיים לחלץ את הציר האחורי, שמנו חומר טוב... היום נתפלל ומחר אני מקווה שהברגים יסכימו לחילוץ. בינתיים צה"ל קרא לי כך שאני רק קופץ לביקורי פתע... לילה טוב
  8. שבוע טוב לכולם. היום שייפנו את השאסי ואת תא המטען, מחר השאסי עובר למוסך לפירוק כל המיכלולים מהשאסי ונצרף את הבקקס וחבורתו כנ"ל לפירוק שיפוץ והרכבה. לצערי חל עיכוב בניקוי החול, הקומפרסור החליט שהוא צריך חופש כך שנתעכב טיפה (לא נורא) אם הכל ילך כמתוכנן, מחר הקאמרו עולה לאוויר וכשיגיע הקומפרסור, נעביר לה ניקוי טוב, פריימר וזיפות... לצערי אני לא מצליח להעלות תמונות בנתיים (או המחשב או המצלמה או מהאתר...)
  9. צהריים טוב לך. אני גם בתהליך שיפוץ רכב שעבר שריפה והשאירו אותו באותו מצב מס' שנים. אם במהלך הכיבוי השתמשת (או מכבי האש) במים, פרק את הכיסאות וספוג את המים מהרצפה. אם יש לך חניה פרטית או אפשרות, תשאיר את הרכב או את החלונות פתוחים כדי שהריח יצא ואדי המים (אם יש). שאר החברים צודקים, את רוב הדברים צריך להביא מבחוץ... בהצלחה.
  10. לצערי אני לא מצליח להעלות את התמונות מתוך הרכב, מחר אצלם ואעלה לכם. לילה טוב.
  11. אני מקווה שעכשיו אצליח להעלות את התמונות...
  12. ערב טוב לכולם. בשעה טובה אחרי שמרטו לי שערות מהגבות וכסף מהחשבון בנק (באדיבות מדינת ישראל), הגיעה סוף סוף ערכת הברגים, שייבות ואפילו פלסטיקים (פינים) לגריל ולסמלים. סיימנו כמעט את כל הריתוכים, שייפנו את השאסי ומחר בע"ה, ניקוי חול פריימר וצבע (לשאסי בלבד). סופ"ש נפרק את הבקקס מהרכב ונשלח אותו לפירוק והרכבה מחדש. כולי תקווה שבשבוע הבא, ניקוי חול לתחתית, פריימר וזפת ואז נתחיל סוף סוף בהרכבה. שלשום השגתי 2 כיסאות קדמיים וסט ג'אנטים מקוריים אני בינתיים אוכל ציפורניים עד שיגיעו אלי עוד יומיים. בינתיים מס' תמונות מתוך הרכב ומהחבילה שקיבלתי. המשך ערב נעים.
  13. בוקר טוב אנשים , בואו ניקח דברים בפרופורציות... הרכב לא הולך להתחרות בפורמולה 1 ולא בראלי סעודיה.... במקרה הטוב הוא ישייט בלא יותר ממאה ועשר קמ"ש. מבחינתי וכאן אני אומר בשיא הרצינות הכי חשוב המזגן, הרכב יצא לטיול בשבת מידי פעם אני והילדות שלי כך שהכוחות שיופעלו עליו בסיבובים יהיו מהתינוק של אוסם... חוץ ממנו יש לי עוד שני רכבים (לא אספנות בבית), קמצן בטח שאני לא ... אם הייתי רוצה ריצפה חדשה+ מרכב חדש+דלתות חדשות= רכב חדש, זה מה שהייתי עושה, תכלס ידידיי היקרים אותי מעניין הבנייה מחדש של הרכב ולא קנייה של רכב ללא השקעה. במהלך התקופה האחרונה, זכיתי ללא מעט פידבקים לטוב ולרע ולמדתי לא מעט ועזרו לי לא מעט (גם בקבלת החלטות). תשאירו את הראש פתוח, בסך הכל מס' קטן של ריקבונות בריצפת המרכב... לא כזה ביג דיל... גם החורים בתא המטען לא יפרקו/יעצרו את הרכב. השאסי במצב מעולה ועד כמה שכרגע זה נשמע מופרך, הפח של הרכב במצב לא רע בכלל. הרכב פורק ועוד יפורק עד היסוד לבקשתי בלבד, באמת שיכולתי לא לפרק את השאסי, כנפיים, גיר וכל תא המנוע אבל אני רציתי כי רציתי, לעבוד, לנקות ולהרכיב חזרה במצב הכי טוב שאפשר. הזמנתי את כל הגומיות והברגים לרכב כי זה חשוב, הזמנתי ארבע בולמים חדשים כי חשוב, חבר'ה, אני מתכוון לטייל עם הילדים שלי ברכב.... אז גם אם אני אשים מאה אלף על הרכב ולשניה אחשוב שהוא לא בטוח, אז שיעמוד עוד ארבעים שנה ברכב. לגבי הפחח, נכון שהמקום שלו לא משהו, אני מכיר אותו קרוב לעשר שנים, ראיתי אותו מפרק ומרכיב בחזרה מכוניות של מאות אלפי שקלים, ואחת לא התפרקה, ראיתי אותו מנמיך גג לבקשת הלקוח, והבעלים (כבר שש שנים), נוהג עליו מרוצה. אני לא פחח וכנראה אני כבר לא אהיה גם , אבל אני יודע לזהות עבודה יפה, וכמו שתמיד טענתי עד שעבודת הפחחות לא מסתיימת, כואב לראות איך הרכב "חוטף" עם הפטיש, לסקפטיים שבינכם, כשתסתיים עבודת הפחחות, הנכם מוזמנים לנסות ולאתר את התיקונים. יום ניפלא לכולכם, חברים אני באמת לא כועס, כשאני כועס אני "מרביץ" לפאג'רו (ואז אשתי מרביצה לי) הכל טוב.
  14. בקצה הימני של התמונה הראשונה תוכלו לראות את מצבו העגום של צד הנוסע הקדמי, בנוסף אני מצרף עוד מס' תמונות של אותו צד, מה שנקרא לפני... ואיך נראה היום מלמטה.. לילה טוב.
×
×
  • תוכן חדש...