Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה לא רוסי אמיתי עד ש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא רוסי אמיתי אם אינך יודע להבדיל בין רוסקי סטנדרט, סטוליצ'ניה, קרמלין, נמירוף לוודקה מזוייפת.

ובסוף קונה את המזוייף, כי זה יותר זול או אין משהו אחר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה לא רוסי אמיתי, אם צריך להסביר לך מה זה נו פאגאדי.

כשאשתי אומרת לי "נו?", אני עונה: פאגאדי בלאט.

ומצאתי כבר את עצמי צועק "איזה זאייץ" במקום קללה שנשמעת דומה, כי היו רוסים לידי. אחרי זה הם היו הרוסים לידי :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כשאשתי אומרת לי "נו?", אני עונה: פאגאדי בלאט.

ומצאתי כבר את עצמי צועק "איזה זאייץ" במקום קללה שנשמעת דומה, כי היו רוסים לידי. אחרי זה הם היו הרוסים לידי :lol:

התשובה השגורה בפי כל רוסי על השאלה "נו?" היא "חוי גנו בלאט מה נו?". קח בחשבון :lol:

אתה לא רוסי אמיתי עד שנכנסת לחנות מחשבים וביקשת פלשקה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
כשאשתי אומרת לי "נו?", אני עונה: פאגאדי בלאט :lol:

תמיד עיניין אותי, מדוע כללה גסה, שנאמרת בשפה שונה מהשפה, בה מתנהלת שיחה, מקבלת לגיטימציה. ופתאום זו לא כלל גסה אלא סוג של בדיחה.

תיכף יעזרו כאן לתרגם את המשפט לעברית, נסה לזרוק אותו לאישתך וספר איך היה..

פורסם
אתה לא רסי אמיתי אם אתה משתמש בהא ידיעה

התקבלת :-)

לא משתמשים בה"א הידיעה מאחר וה"א הידיעה (the definite article) לא קיים בשפה הרוסית. לוקח לאנשים זמן (לעיתים עשרות שנים) להבין את המשמעות ולהשתמש בו נכון.

מי שיודע אנגילית - יותר קל לו. רק שידעת אנגלית היא לא דבר נפוץ בקרב יוצאי רוסיה היותר מבוגרים.

פורסם
אתה לא רוסי אמיתי אם אין לך לאדה.

אולי לא מזוכיסט אמיתי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה לא רוסי אמיתי, אם לא הבאת איתך במעמד העלייה כמה גלילי (או עשרות גלילי) ניר טואלט, במחשבה שגם בישראל יש מחסור בנייר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

65% ממה שרשמתם כאן תופס גם על עיראקים:shock:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
65% ממה שרשמתם כאן תופס גם על עיראקים:shock:

גם שם וגם שם יש מלא ויקטורים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בקיצור, אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא רוסי אמיתי...

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...

• תוכן חדש...