Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדימה שלה מזכיר לי את הקיה ריו, מקווה שקרסו יביאו שוב גרסה ב-70,000 שקלים (0.9 טורבו ידנית במחיר הזה נשמע מעניין)

ואולי גם נקווה לחזרה של הדיזל כמו שה-C3 חזרה עם מנוע דיזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דווקא אלפא רומאו? היא מזכירה הרבה יותר את הקורסה/אסטרה של אופל אם כבר.

יש שם כמה אלמנטים, לאו דווקא הצורה הכללית של הרכב. ידיות הפתיחה בדלתות האחוריות כמובן ומשהו בקימורים של הדלתות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מכונית מעניינת ומיוחדת בעיצובה, שיק צרפתי מוצלח. גם עיצוב הפנים עשוי בטוב טעם ואינו מוגזם. פאול בולט: מיקום פתחי האיורור המרכזיים.

אחרי ה"הברקה" שנקראת פיז'ו 208, עם עיצוב פנים מחריד ומראה יפנו-צרפתי, הקליאו היא משב רוח רענן מעמק הלואר(גם אם היא תיוצר בבורסה שבתורכיה, במקביל למפעל בצרפת).

השאלה הגדולה; רואה מוסך? :oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
תיבת ההילוכים תהיה כפולת מצמדים כמו בפלאנס דיזל ועם מנוע 0.9 ליטר טורבו וצריכת דלק של 23 ק"מ לליטר אני מוכן גם ל-AL4 "המוצלחת".

לטעמי? העיצוב מוצלח, צעיר וספורטיבי, הרבה יותר לעניין מזה הנוכחי.

מאיזה רכב נלקחו הנתונים האלה?

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

היא נראית טוב מאוד. לכל אלה שאוהבים לקפוץ ולצעוק "העתקה" - אולי די כבר? לא כולם מחפשים כל הזמן להעתיק.

פורסם

כשירדתי מההגה של ספורט קליאו הנוכחית, לפני שנה ומשהו, הציפה אותי תחושת עצבות מסויימת. היתה לי תחושה שה-purity של הדגם הזה לא יחזור יותר.

מסתבר שתחושת הבטן היתה נכונה. ל-RS החדשה יהיה מנוע 1.6 מוגדש, 5 דלתות והוא מן הסתם יהיה ציבילי יותר.

שורה תחתונה; מי שבעניין, שירוץ לקרסו וישריין לעצמו אחת כל עוד אפשר.

ריד מיי ליפס; בעוד מספר שנים זו תהיה מכונית קאלט, שגם תשמור על ערכה בצורה יוצאת מהכלל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מאיזה רכב נלקחו הנתונים האלה?

מהקליאו החדשה, רק שמנוע ה-0.9 ישווק רק עם תיבה ידנית וה-1.2 טורבו (120 כ"ס) ישווק עם תיבת ה-EDC כפולת המצמדים.

פורסם

ריד מיי ליפס; בעוד מספר שנים זו תהיה מכונית קאלט, שגם תשמור על ערכה בצורה יוצאת מהכלל.

באנגליה.

emotion of motion

פורסם

מקדימה נראית כמו קורסה\ריו, מאחור דומה מאוד לאיביזה.

אבל איכשהו זה נראה טוב, צריך לראות איך רמות האבזור הבסיסיות יותר יראו.

מה זה המימדים העצומים של הסמל מקדימה?!

לקליאו 4 לא תהיה גירסת 3 דלתות כי המעצבים חושבים שהיא נראית כל כך טוב בחמש דלתות עם דלת הפתיחה האחורית הנסתרת וזה הופך את גירסת ה- 3 דלתות למיותרת.

מה אתם אומרים על זה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מקדימה נראית כמו קורסה\ריו, מאחור דומה מאוד לאיביזה.

אבל איכשהו זה נראה טוב, צריך לראות איך רמות האבזור הבסיסיות יותר יראו.

בדיוק מה שגם אני חושב.

בגירסה זו ישנם איתותים במראות, לדים בגריל ועוד מני מטעמים.

היא נראית זורמת וחדשנית.

מעניין מדוע לא מקצים תיבה אוט' ל0.9 טורבו- זה אחלה מנוע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מבפנים חיקוי של פיאט פונטו

מבחוץ פגוש תחתון חיקוי גס של אלפא רומאו מיטו

מבחוץ גריל פגוש קדמי חיקוי של גולף

מבחוץ פנסים אחוריים חיקוי של סיאט איביזה/הקאיה החדשה

היא יפה בצהוב אבל הייתי מצפה ליותר , למשל המגאן קופה זה אוטו מדהים .

פורסם

השאלה איך היא תראה עם גלגלים בגודל סטנדארטי?

ברור שלצורך תמונות ההשקה היא מופיע עם גלגלים בגודל "משודרג"

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...