Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשירדתי מההגה של ספורט קליאו הנוכחית, לפני שנה ומשהו, הציפה אותי תחושת עצבות מסויימת. היתה לי תחושה שה-purity של הדגם הזה לא יחזור יותר.

מסתבר שתחושת הבטן היתה נכונה. ל-RS החדשה יהיה מנוע 1.6 מוגדש, 5 דלתות והוא מן הסתם יהיה ציבילי יותר.

שורה תחתונה; מי שבעניין, שירוץ לקרסו וישריין לעצמו אחת כל עוד אפשר.

ריד מיי ליפס; בעוד מספר שנים זו תהיה מכונית קאלט, שגם תשמור על ערכה בצורה יוצאת מהכלל.

לחדשה גם לא תהיה אופציה לגיר ידני,רק רובוטי כפול מצמד.

מה נסגר איתם?

מילא טורבו,אבל רק גיר רובוטי ו-5 דלתות בלבד זה כבר יותר מדי.

העיצוב לא לטעמי,נראית יותר כמו מיניוויאן פחות כמו סופרמיני עם אחוריים של מיצובישי קולט האחרונה(שלא הגיעה לארץ).

turboy

פורסם
לחדשה גם לא תהיה אופציה לגיר ידני,רק רובוטי כפול מצמד.

מה נסגר איתם?

מילא טורבו,אבל רק גיר רובוטי ו-5 דלתות בלבד זה כבר יותר מדי.

העיצוב לא לטעמי,נראית יותר כמו מיניוויאן פחות כמו סופרמיני עם אחוריים של מיצובישי קולט האחרונה(שלא הגיעה לארץ).

יהיה גיר ידני עם מנוע 0.9ל.

פורסם

אין מה להיות מזועזע, לשם צועד עולם הרכב. בד בבד עם התקדמות והתבססות טכנולוגית הגירים הרובוטיים לא יהיו מצד אחד תיבות אוטומטיות פלנטריות ומצד שני תיבות ידניות אמיתיות במכוניות סטנדרטיות. למען האמת גם במכוניות ספורטיביות כבר רואים את ההעלמות שלהם (פרארי, מזראטי) או את ההשתלטות הכמעט מוחלטת שלהם (למבורגיני).

פורסם

מזועזע באותה מידה מהעלמות הגרסאות הידניות ברכבים של VAG כמו איביזה קופרה\FR, פולו GTI. אגב אני חושב שזה פגע במכירות שלהם.

כאשר מדובר על גרסה חמה לדעתי חייבת להיות מוצעת אופציה ידנית, בכל זאת זה סוג של רכב נישה.

פורסם

לא יודע כמה זה פגע במכירות שלהם, אבל אני יודע שאצלי האיביזה והפולו מראש לא נבדקו אפילו בגלל היעדר הגיר הידני.

emotion of motion

פורסם

למעט ידיות הדלתות האחוריות (אני לא אוהב את הפיצ'ר המוזר הזה) - נראית מעולה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נראת לא רע, גם בפנים לשם שינוי.

סה"כ לא הייתי מתנגד לאחת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לא יודע כמה זה פגע במכירות שלהם, אבל אני יודע שאצלי האיביזה והפולו מראש לא נבדקו אפילו בגלל היעדר הגיר הידני.

אני גם לא טרחתי לבדוק אפילו. זה כבר פחות 2 לקוחות שנכנסו לסוכנות:lol:

פורסם

אני אתכם, אבל אנחנו זן הולך ונעלם.

לא יעזור, הסיבה שגירים ידניים אמיתיים שרדו עד עכשיו היא כי הם סיפקו צורך כלכלי של עלות מול תועלת. עכשיו כשהרובוטיים מתחילים להשתוות פתאום רואים את העליה במכירות שלהם על חשבון גירים ידניים בשוק היעד המרכזי שלהם, אירופה.

פורסם

באמת זן הולך ונעלם. אני מחסידי הידניות וגם לי זה נראה מיותר כבר. היום שה-DSG חסכוני יותר וזריז יותר - כבר לא הגיוני לקנות ידני (פרט להפרש הע-צ-ו-ם) במחיר (שבגללו קניתי ידנית).

אבל לא לשם זה הגבתי - דווקא מחמאה לצ'מפיון הם כבר לאורך שנים דואגים לייצוג נאות של הגיר הידני בארץ. עד לפני 2-3 שנים (לפני מהפכת המיני) - המקום היחידי בערך שיכולת לקנות בו רכב ידני בלי שירימו לך גבה ויעשו לך פרצופים (הזמנה מיוחדת) זה בצ'מפיון.

אני מאמין שאם תבקש יפה יביאו לך GTI פולו ידנית. (היו/מייצרים כאלה לא?)

• תוכן חדש...