Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גזענות נגד מהגרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חדש. גם לנו תמיד היו את היודונאצים שלנו.

בכל חברה יש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיה היא שגירוש= גזר דין מוות לחלקם הלא קטן(לא נכנס לויכוח שכמה מהם פליטים ולכמה לא נשקפת סכנת חיים)

אני חושב שגם לך עמוק בפנים, יפריע מצב כזה.

מחנה פליטים וחסימת הגבול עם סיני זה הפתרון הכי טוב. תאמין לי שברגע שהם ידעו שהם הולכים למחנה פליטים שבו לא תהיה להם אפשרות לעבוד, תיראה מהר מאוד איך מיוזמתם הם יעזבו את ישראל

מצטער לומר לך אבל קודם כל, לפני "הגירוש" הקטן הזה משפטנים של מדינת ישראל בדקו את העיניין מבחינה חוקית ומשפטית.

יש הבדל בין לגרש פליט לסוריה לבין להחזיר אותו לדרום סודן. בדרום סודן לא מתחולל כרגע רצח עם ולא טיהור אתני. זה שבדרום סודן אנשים צריכים לשאוב את המים מן האדמה במקום לפתוח את הברז כמו אצלנו זה עדיין לא רצח עם. גם אני בהודו ראיתי אנשים ששואבים מים במשאבות ולוקחים אותם כמה ק"מ טובים הביתה אז מה? נביא אותם גם לפה? בפרו אנשים שואבים מים ונושאים אותם בדליים על הכתפיים גם כן הביתה אז גם אותם להביא?

זה שיש שם קושי מבחינת מחייה זה נכון, זה שאנשים מתים בגלל תת תזונה זה נכון אבל עדיין לא נשקפת להם סכנת חיים כי מישהו רוצה לרצוח אותם. בלי עין הרע, לפי מה שרשום באינטרנט דרום סודן עשירה בנפט, נחושת והברבה מחצבים שהעולם היה רוצה לשים את ידו עליו. שיתפסו יוזמה ויקחו את עצמם בידיים וגם הם יוכלו להצליח. דרום סודן היא המדינה הצעירה ביותר בעולם היום. מדינה לא בונים ביום. גם כאן לא היה מים מהברזים, גם כאן חפרו בארות, גם כאן ייבשו את החולה. אם יש רצון וגם יכולת גם פיל יכול .....תרנגולת. מכיר?

דרך אגב את הטיעון הנ"ל כתבתי ללא נקיטת עמדה באם לגרש אותם או לא אלא בתור תשובה לכל אלה שטוענים שזה לא מוסרי ושזה יהיה גזר דין מוות להחזיר אותם לשם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מסכים עם fat bastard. כמות אפסית מהאנשים האלו פליטים (ומי שיצא לו לתפוס את הקו כבר יודע שרוב הסיבות שלהם זה עבודה. אם כי נתקלתי בכמה יצירתיים ש"באנו ללמוד באוניברסיטה העברית" וגם "לא רציתי לעשות צבא" i kid you not).

מסודן / אריתריאה הם מנסים לבוא לפה במסווה של פליטים, אבל שוכחים שהם עוברים במדינות אחרות בדרך, שרק שם מעמד הפליט שלהם תופס. אחרי שהם יוצאים משם וממשיכים לפה אז המעמד שלהם לא קיים.

שימו לב גם לתשלום שהם מעבירים לבדואים שיבריחו אותם דרך הגבול. אם כל כך מחורבן שם, מאיפה הם משיגים את אלפי הדולרים הדרושים להם? את כל מי שמסתנן לארץ צריך לזרוק למחנה פליטים, כאשר כל שבוע מוציאים ממנו מטוס עמוס בחזרה לאפריקה. בנוסף, הגיע הזמן שנשמור על הגבול שלנו כמו שבאמת שומרים על גבולות, ונתחיל לירות במי שפורץ אותו (ראו את ההבדל בין הגבול עם סוריה ולבין הגבול עם מצרים) במקום לבצע נוהל מעצר חשוד כמו אימפוטנטים ולקחת אותם לתל אביב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

:lol: :lol: :lol:

גדול.

יש להם גם הצדעה מיוחדת ומדים?

(ממש KKK כאן בארץ)

וברצינות -

סבבה, תעיפו ת'סודנים, אבל מה זה הסרטונים האלו?

רוצים להעיף ת'סודנים - תגרמו לממשלה לעשות את זה, העם יכול לנווט את המדיניות של הממשלה - קשה אבל אפשרי. בייחוד לפני בחירות.

פורסם
הבעיה היא שגירוש= גזר דין מוות לחלקם הלא קטן(לא נכנס לויכוח שכמה מהם פליטים ולכמה לא נשקפת סכנת חיים)

אני חושב שגם לך עמוק בפנים, יפריע מצב כזה.

מחנה פליטים וחסימת הגבול עם סיני זה הפתרון הכי טוב. תאמין לי שברגע שהם ידעו שהם הולכים למחנה פליטים שבו לא תהיה להם אפשרות לעבוד, תיראה מהר מאוד איך מיוזמתם הם יעזבו את ישראל

שתכיר- סגירת הגבול משמע גזר דין מוות!

השוטרים המצריים יורים ואונסים את המסתננים- לא חסר עדויות לכך למרות שהתקשורת לא התעמקה בנושא.

סגירת הגבול משמע כך מי שמגיע לגבול נתקע שם ללא מים ומזון והטבע כבר יעשה את שלו.

תוסיף לזה את ההצעה החדשה של ירי על מסתננים הרי לך עוד גזר דין מוות.

על הנושא הזה אף אחד לא מתרעם משום מה.

אז די להיות צבועים, או שחור או לבן אין אפור בנושא הזה.

מי שתומך בהם שיאמץ אותם לביתו או שלא ידבר כלל.

פורסם

גירוש זה לא גזר דין מוות עבורם, מאחר ולא נשקפת להם סכנה פוליטית בארצם. סה"כ הפסד של כמה אלפי דולרים ששילמו לבדואים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
" וגם "לא רציתי לעשות צבא" i kid you not).

אתה יודע שאצלם לעשות צבא זה 20 שנה שאתה לא רואה בהם את הבית והסיכוי שלך בכלל להגיע לשחרור חי אפסי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

[citation needed]

וגם: אז? מה אכפת לי מהשירות הצבאי שלהם? זה לא הופך אותם לפליטים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פליט לפי ההגדרה הוא מי שברח מארצו בגלל שנשקפה לו סכנת חיים מוחשית שם. פרט לדרום וצפון סודאן כל השאר עדיין פליטים.

פורסם
פליט לפי ההגדרה הוא מי שברח מארצו בגלל שנשקפה לו סכנת חיים מוחשית שם. פרט לדרום וצפון סודאן כל השאר עדיין פליטים.

אתה טועה בטירוף.מה, מי שעבריינים מאיימים עליו גם נחשב פליט? אולי אפשר ככה להסתכסך עם השוק האפור ואז לבקש מקלט בשוויץ נגיד :roll:

תראה, אגב, מה חיפוש לא ארוך הניב:

"הנמצא מחוץ לארץ אזרחותו בגלל פחד מבוסס להיות נרדף מטעמי גזע, דת, אזרחות, השתייכות לקיבוץ חברתי או להשקפה מדינית ואיננו יכול להיזקק להגנתה של אותה ארץ או אינו רוצה בכך בגלל הפחד האמור; או הנמצא עקב המאורעות האמורים מחוץ לארץ שבה היה קודם לכן מקום מגוריו הקבוע, והוא חסר אזרחות, ואינו יכול לחזור לאותה ארץ או אינו רוצה בכך בגלל הפחד האמור;"

רוצה לשנות את עמדתך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ממש לא רוצה כי הם עונים גם להגדרה שלך (שרק מגדירה בצורה יותר מפורטת מי מסכן את חייו).

פורסם

זו לא הגדרה שלי, זו הגדרה של האו"ם. אני לא רואה "פחד משירות צבאי" כתנאי לקבלת מעמד פליט

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כשתשב פעם לדבר עם אחד שבא משם תבין למה כן.

אתה נלקח ע"י מליציה חמושה (לא צבא במובן שאתה חושב) ל 20 שנים בהם אתה מקבל נשק וזהו. אתה נלחם במי שיגידו לך, מתי שיגידו לך ואיך שיגידו לך בלי לקבל אוכל או שכר. אוכל תשיג לבד.

בודדים מגיעים שם לשחרור מה"צבא" בחיים אז הם בהחלט עונים להגדרה של "או הנמצא עקב המאורעות האמורים מחוץ לארץ שבה היה קודם לכן מקום מגוריו הקבוע, והוא חסר אזרחות, ואינו יכול לחזור לאותה ארץ או אינו רוצה בכך בגלל הפחד האמור" ואת זה גם בית המשפט, האו"ם וכל העולם אומרים.

פורסם

מחוץ לארץו? כן, הגיוני שאם יש מלחמה הוא ימצא מחוץ לארצו. אך האזרחות שלו לא פגה.

לא מעניין אותי אם חוטפת או מליציה או חללית של חייזרים. הוא לא פליט. מעבר להיותו לא פליט, הוא עובר בכמה מדינות בדרך לפני שהוא מגיע לישראל. למה הוא לא עוצר שם? ואם מצבו כה רע שם, מדוע הוא לא בורח? מדוע להמתין ולגייס כסף לבדואים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...