Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מסעדה באזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בקרוב חברה שלי חוגגת יומהולדת וכחלק מהתוכנית אני גם מעונין לקחת אותה למסעדה טובה ומפנקת באזור המרכז, אשמח להמלצות, רצוי שהמסעדה תיהיה עם הרגשה אינטמית וכמובן אוכל טוב(עדיף בשרים) מוכן להשקיע סכום נכבד, אך בגבול הטעם הטוב תודה מראש.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

טוקופיה בפאוור סנטר נס ציונה-קח בחשבון שהיא כשרה אז היא עובדת בימי חול ומוצאי שבת.

אם אתה מוכן ללכת טיפה דרומה,יש את מסעדת "ספייס" במושב אמונים ואת אחותה החלבית "רטטוי" ליד ,שתיהן מסעדות טובות עם אוירה מעולה.

פורסם

הבחירה הראשונה שלי היא ננוצ'קה, למרות שלא מדובר על בשריה מובהקת. אפשר למצוא שם שולחנות אינטימיים והחוויה הכללית משובבת לבב.

רק בשר מצויינת לטעמי אבל אני בהמה שהייתה מרגישה בנוח לאכול ישר מהשולחן ובידיים, משמע אינטימיות אין שם כל כך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האוכל בננוצ'קה לדעתי כבר מזמן לא משהו.

כמה אפשרויות שאני מכיר:

קימל - ליד מגדל שלום. מסעדת בשרים טובה, ומחירים סבירים. המיקום מעולה לערב רומנטי, והמסעדה עצמה רומנטית.

אמורה מיו - מחירים מאוד סבירים, ואווירה יחסית רומנטית בערב. מסעדה איטלקית.

פיצה פיקולו - מסעדה קטנטנה בבן יהודה בתל אביב. רומנטית בטירוף וטעימה.

אנסה להיזכר בעוד בהמשך.

נ.ב - רפאל יקרה בטירוף. קח בחשבון.

מגאן 265

פורסם

שלום

מסעדה מעולה ברחובות- המו ומו , ממש על הרצל,הרחוב הראשי.

נבחרה לפני כמה שנים כאחת מחמש הבשריות הכי טובות בארץ.

אני אוכל שם מדי פעם, ללקק את האצבעות.

אין מצב שתתאכזב, באחריות.

שיהיה בתיאבון איפה שלא יהיה.

סלע

פורסם

מקום של בשר בנווה צדק.

לאחר ביקור אחד במקום בו לא הייתי שבע נחת מהשירות, ולאחר הפצרות של חברים חזרתי לשם להזדמנות שנייה, ובאמת מדובר באחד הסטייקים הכי טעימים שאכלתי בנוסף לתוספות מאוד טעימות.

המחרים לא זולים אבל התמורה בהתאם והמקום והסביבה מאוד נעימים.

הייתי מציע שבכל זאת תיתן לנו מעט יותר הכוונה לתקציב, סוג האוכל, ומסעדות שאהבת בעבר וכך נאוכל להפנות אותך למקומות נוספים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקום של בשר טוב מאוד, אני אישית יותר אוהב את NG הצמודה - אם אוהבים בשר..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מיסטיק רוז בנמל תל אביב, נמצאת בדיוק מעבר לגשר הולכי רגל אם חונים ברידינג.

מסעדת משולבת משתלה. תוכל לקנות לה גם פרחים !

לא כשר, טעים מאוד.

(גילוי נאות: השף הוא חבר קרוב שלי)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מו ומו כמו שהמליצו לפני.

מחירים סבירים לגמרי, אחלה שירות, בשר איכותי, מיקום קצת מוזר למסעדה כזאת טובה אבל עדיין מומלץ.

לא כשר אם זה משנה לך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...