Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מסעדה באזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אענה ששארפ אנד שייןף החדשה של שארפ (ההוא ממכבי) מביאה לתל אביב סוג בשר שכמעט ולא מוגש בארץ, שנקרא מבכירות. לטעמי הבשר הכי טוב שניתן לאכול בשביל קרניבורים אמיתיים. לא יודע בקשר לאינטימיות.

אם יש, לך על פריים ריב. אם לא, בקש פורטרהאוס מדיום, אפילו מדיום רר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם תהיה מוכן להצפין עד לשם - "בית היין" בקיבוץ מעברות (קצת אחרי נתניה).

מומלץ בחום. רומנטי, לא יקר והבשר והיין משובחים.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אכלתי אתמול ב MEAT BAR בהרצליה, ואני חייב להגיד וואו ! פשוט היה מעולה !

גם יחס אישי ואדיב, גם בשרים איכותיים וטעימים, גם מנות פתיחה גדולות.. בקיצור חוויה מעולה ! ואפילו יצאנו ממש בזול !

מנת פתיחה + מנה עיקרית (סטייק עצם ניו יורק 480 גרם) + קינוח + שתיה בפחות מ 200 ש"ח לאדם !

(וגם אייל קיציס ישב עם אישתו והתינוק בשולחן ליד ;) )

מומלץ בחום !

פורסם

תודה לכולם על העזרה!

בסופו של דבר הקשבתי פה למרבית הקולות והלכנו למסעדת רפאל, האוכל היה מצוין והאוירה הייתה ברמה מאד מאד גבוהה, הלוואי ואני אגיע לשלב בחיים שאוכל להתפנק שם יותר!

המחיר לא זול (יצאתי בנזק של 750 ש"ח לא כולל טיפ) אבל היה שווה כל שקל

ממליץ בחום אם כי לאנשים כמונו מן השורה הייתי ממליץ להגיע רק באירועים ממש מיוחדים!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

המחיר כלל יין מנה ראשונה מנה עיקרית וקינוח, בהתחלה קצת חששתי כשראיתי את המנה הראשונה היא הייתה מאד קטנה (אמרתי לחברה שלי שמזל שיש מקדונלדס בסביבה, כי בטח נישאר רעבים), אבל כשהגיע המנה העיקרית לא היה לנו אפילו כח לסיים אותה (600 גרם של סטיק פילה משובח)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...