Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלח לי אבל אתה זה שלא היית בסדר.

אם הכלב שלך חשוב בנשיכה אז במקום להתלהם דורשים ממנו שאשתו תלך למיון להיבדק ולתעד ובמקביל מרימים טלפון לוטרינר שלך כדי לבדוק איך מאמתים אם זה הכלב שלך. בכל מקרה מכחישים שהכלב שלך הסתובב חופשי בשעות הנ"ל.

אם הוא צועק ומתלהם פשוט מאחלים לו יום טוב, נכנסים הביתה וסוגרים את הדלת.

לגבי המצב הנוכחי אתה תטען שהוא נכנס אליך לחצר, איים עליך וסירב לצאת. אתה כאקט של הגנה עצמית הרחקת אותו בעזרת שפריץ של מים כדי למנוע ממנו לתקוף מבלי לגרום לו נזק או פגיעה.

חוץ מזה הרי ידוע שכשמישהו עצבני אומרים לו לשתות מים אז מה לא בסדר בזה שנתת לו קצת מים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבאסה היא שלמרות שבת'כלס לא פגעת בו פיזית, זה שהשפרצת עליו מים (במידה והם אכן פגעו בו והוא נרטב) זו תקיפה לכל דבר.

אם אכן הוא יתלונן עליך, מדובר בעבירה פלילית ותוזמן לחקירה.

מהיכרות הדברים רוב הסיכויים שיסגרו את התלונה מחוסר עניין לציבור.

בפעם הבאה תגיד לו לעוף מהשטח שלך ותזמין משטרה על הסגת גבול.

פורסם

אל לך להקל ראש בכל הסיטואציה; אם אותו בחור ניגש למשטרה, הוא יגיש תלונה נגדך על כך שהכלב שלך נשך את אישתו. המשטרה בשבועות הקרובים תפנה אליך לסור לתחנת המשטרה ליתן את גירסתך. רוב הסיכויים שתואשם בעבירה לפי סעיף 338 (6) לחוק העונשין, תשל"ז- 1977 אי נקיטת צעדי זהירות בחיה. תתכונן לכך. לאחר מכן שייגמר ההליך הפלילי ואם תורשע הוא יכול לפנות גם לבית משפט אזרחי לשם פיצוי כספי. אני מאחל לך שנבואתי לא תתגשם, אבל אם כן, תצטייד בעורך דין פלילי.

פורסם

לשפוט את המקרה ואת ההתנהגות שלך קצת קשה כי יש נעלם חשוב מאוד.

אם הוא סתם משוגע שמוכר בשכונה כאדם מעורער וכלבתך לא נשכה את אשתו, עדיין התנהגת בוולגריות אבל ניחא, אפשר לחיות עם זה.

אם כלבתך אכן נשכה (ותחסוך לי התיחסות לשטות בסגנון של "הכלבה שלי בחיים לא תנשוך"), אז התנהגת כמו אחרון הערסים המגעילים. בן אדם אשתו ננשכה, הולך לבעל הכלב לדרוש פרטים, הגיוני שהוא מתלהם, הוא נבהל, אשתו הרגע ננשכה, הוא עולה חדש, לא שולט בעיברית (אבל היה חשוב לך לציין את עליגותו) ואתה מגרש אותו מהשטח מאיים עליו באלימות, ותוקף אותו (מה לעשות, זאת הגדרת החוק) בעזרת סילון מים.

שמע, אם היא באמת ננשכה, סיפור כזה זה לכותרות של YNET, מיד היה נפתח באוף-טופיק שרשור עם כותרת בסגנון של "מה נהייה מאיתנו" וכולנו היינו מצקצקים פה איזה גועל נפש נהייתה המדינה הזאת.

SMIRO,

אל תהיה כזה גיבור כי ככל הנראה אין לך מושג על מה אתה מדבר, הננשכת לא צריך להוכיח כלום, מספיק שהיא תלך למיון, תתלונן על נשיכה ומיד המקרה מועבר לשרותים הוטרינרים והכלבה מוכנסת ל 10 ימים הסגר (גם אם היא מחוסנת כנגד כלבת) על חשבון בעל הכלב.

בסיום ההסגר הוא גם יקבל קנס על כך שהכלבה שוטטה לבד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קצת נפגעתי מ "אחרון הערסים המגעילים" אבל עבר לי .

להגיע ל YNET עם כותרת בומבסטית זה לא כל כך קשה,

מה שבטוח שלא היו מציינים שם שהאישה שננשכה נוהגת לטייל עם כלבת זאב משוחררת כשהיא מדברת לעצמה,

אבל עזוב.נגיד והכלבה שלי נשכה והאדם בא אליי בטענה

מן הסתם לא ציפתי שיגיע אליי עם זר פרחים,ברור שיהיה עצבני

אני חרא שקילל ותקף אותו ,מה אתה עושה במקומו ?

מטלפן למשטרה ,לפיקוח העירוני ,נכון ?זה מה שאני הייתי עושה.

עברו 30 שעות מאז-איפה הוא ?...

אני פירסמתי את האשכול הזה בידיעה שאקבל ביקורת שלילית אך לא כך היה הדבר

ומאוד הופתעתי לגלות הבנה ,אני לא אדם רע בכלל ,פשוט נמאס לי להיות מבין ונחמד

ולשמור את הכל בבטן כי סופם של אנשים כאלו הוא לעמוד בסופר עם תת-מקלע,

לא תמיד משתלם להיות פשרן ,יש אנשים שמחפשים הזדמנויות לרכב עלייך.

באגירה :

לפני כמה שנים אישתי עלתה על אוטובוס עירוני ואחד מיושבי האוטובוס זרק לכיוונה

הצעה מגונה בעלת אופי אלים.

היא חזרה לבית נסערת וסיפרה לי על כך,

אני אחסוך ממך את התגובה שלי.

כיצד אתה היית מגיב במקומי ?

Gn'f'R

פורסם

אתה ענק! אהבתי את התגובה (אני ממש לא ציני), וכמו שכתבו לפניי - אם הייתי רואה את זה בלייב הייתי נקרע מצחוק :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באגירה, נראה לך הגיוני שהיא יכולה להתלונן ויקחו את הכלבה בלי לוודא שזו באמת היא? ואולי היה לבחור ולשכן סכסוך והשכן החליט להתנקם בו בצורה כזו? אם השכן שלי 'לא יבוא לי טוב בעין' ואני אחליט להתלונן אז זהו? יקחו את הכלב שלו להסגר וביי ביי בלי שום הוכחות?

פותח השרשור יכול לטעון שהכלבה לא שוטטה לבד ולדרוש בדיקות. שתהיה עילה כלשהי להכנסת הכלבה להסגר.

פורסם

כשהייתי בן 11 מישהו התלונן שהכלבה שלי נשכה אותו סתם בשביל להציק לי.

היא אפילו לא נגעה בו והיא לא כלבה תוקפנית (בניגוד לאמא שלו).

זה נגמר בזה שלקחו אותה לבידוד של 10 ימים והיא חזרה עם דיכאון וכל האישיות שלה השתנתה.

ולא ממש היו צריכים הוכחות, רק עדות של "ילד קקה" שהחליט להיות מצחיק.

הוא סיים בבית חולים אחרי זה ולי לא עשו כלום כי כולם ידעו שהוא משקר.

פורסם
באגירה, נראה לך הגיוני שהיא יכולה להתלונן ויקחו את הכלבה בלי לוודא שזו באמת היא? ואולי היה לבחור ולשכן סכסוך והשכן החליט להתנקם בו בצורה כזו? אם השכן שלי 'לא יבוא לי טוב בעין' ואני אחליט להתלונן אז זהו? יקחו את הכלב שלו להסגר וביי ביי בלי שום הוכחות?.

לא, בכלל לא "נראה לי", זה לא עניין של נראה, זה עניין של ידיעה מוחלטת ומוצקה וחד משמעית.

לא מקיימים דיון, לא מקיימים בדיקה, לא מקיימים כלום כי הצורך הדחוף כאן הוא "בריאות הציבור" ובעיני משרד הבריאות, זה עומד מעל כל זכויות יסוד של הכלב.

אם הכלב הזה חו"ח חולה כלבת ולא יקלטו את זה בזמן, האדם הזה ימות ואין שום תרופה בעולם שתציל אותו.

אם מישהוא היה זורק הערה פוגענית לאישתי, בפניי, סביר להניח שהיה חוטף איזה אגרוף לפנים, אבל במקרה שלך אף אחד לא תקף ולא פגע לא בך ולא באישתך, אז הוא התלהם וצעק, ביג פאקינג דיל.

בכל מקרה, מקווה עבורך ועבור כלבתך שהוא לא התלונן ובזה יסתיים העניין.

ערן,

מתנצל על "אחרון הערסים" אם נפגעת, לא הייתה כוונה לפגוע אלא כוונה להדגים עד כמה אתה טועה בתגובה, שוב, רק במידה והכלבה אכן נשכה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...