Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אאל"ט יש מספר אנשים מהמחוז הצפוני של מועדון ה-5 שיש להם תו חניה,

(תו נכה) ולכן מעמידים שם את רכבם.

*תקנו אותי אם אני טועה.

אם כך כדאי שישימו במקום בולט בשמשה כדי שלצופים בתמונות לא יתקבל רושם לא נכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם כך כדאי שישימו במקום בולט בשמשה כדי שלצופים בתמונות לא יתקבל רושם לא נכון.

לדעתי אפשר לעבור על התמונות ולבדוק, מכיוון שמי שמצלם בצפון מצלם באיכות מאוד טובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דגמתי כמה תמונות ולא ראיתי תו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המפגש הצפוני (וכם המפגשים האחרים) מתקיימים באיזור הסגורים לתנועת/חניית כלי רכב חוץ מרכבי אספנות.

לפיכך אם יש חניות נכים בתוך המתחם שנסגר נכים לא יכולים להשתמש בחניות הללו בעת המפגש.

אפשר להתווכח על עצם הסגירה, אך הטחת ההאשמות דווקא בחברי מועדון החמש בעניין זה היא לא במקומה (לטעמי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מאשים אף אחד אלא מאיר בגלל שאכפת לי - אתם צריכים לקבל את זה בתור הארה בונה (לכן אני כותב את זה כאן ולא בשום מקום אחר). אני מתיחס לתמונות בתור ערך חינוכי חשוב עבור מורשת של תרבות מוטורית ותרבות בכלל כי מפגש כזה הוא אירוע תרבותי חשוב מאוד.

כמו שגם הסברתי קודם, הסברים לגבי מיקום וכד' זה טוב ואולי אף מקובל (מיילא עושים את זה, אבל לפחות להצניע ולא לפרסם ברשת עם גישה לכולם).

אבל אם להסתכל על התמונות כמו צופה מהצד, אפשר להבין את התמונות בצורה לא נכונה והרושם הראשון הוא שחונים בחניית נכים ליד מרכז מסחרי. כידוע רושם הראשוני הוא מאוד חזק ואני בספק שאחרי התמונה מישהו יתחיל לחקור האם היסטורית זה היה בסדר או לא. לצורך העיניין חנייה על מדרכה ובמקומות אסורים אחרים זה גם. כמה שאני מבין ביום שישי גם בשעות שאין אנשים במגרש החנייה המחוקק עדיין לא ביטל את החוקים.

תבין משהו, מספיק שכמה חבר'ה ידפדפו בגוגל ויראו את התמונות האלו ויראו את צורת החנייה, הם יחשבו שאם לאחרים מותר אז גם להם מותר.

הסיבה שאנשים ללא תו חונים בחניית נכה היא מכיוון שאין מספיק מודעות ויש הרבה חיזוקים מוסריים בצורת דוגמאות שגם אחרים עושים. התוצאה שיש אנשים שחונים בחניית נכים בדבר ברור מאליו אחרי זה לא מבינים למה קיבלו דו"ח ובינתיים הנכים ממשיכים לסבול.

פורסם
דגמתי כמה תמונות ולא ראיתי תו.

לדוגמא כאן :arrow:

zvit אף אחד לא הטיח אשמות ואף אחד לא מחפש לתלות אנשים על התורן.

tzvipper כתב על נושא שרגיש לאנשים מסויימים בצורה של הארה ולא הערה.

לא כל דיון צריך להפוך להיות משהו אנטי ונגד.

אפשר רק לצאת מהדיון הזה מלומדים יותר עם תובנות חדשות שיכולות רק לסייע ולא להרוס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...