Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלכוהול ודיוטי פרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה שנים חבר טס לחו"ל וקנה בדיוטי פרי לא פחות מ 17 ליטר אלכוהול,

כמובן השאיר הכל בארץ וכשהגיע אסף, לא נדרש לשלם שום מיסים!

האם כיום זה אותו הדבר או משהו השתנה?

תודה

פורסם

זה לא נכון שהוא לא נדרש לשלם מיסים.

פשוט התמזל מזלו ולא תפסו אותו!!

החוק אומר עד 1 ליטר אלכוהול לבן אדם. (או 2 ליטר יין, אם אני לא טועה).

ושמע לי, אני יודע מה אני א---ומר.

ב9 שנים האחרונות ביקרתי המון בשדה התעופה.

לפני כחצי שנה אימנתי בחור שעובד במכס.

בקיצור, לא ממליץ לקחת סיכון.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כן.

אותו דבר קורה עם הסיגריות.

יש מבצע של 4 פקטים+1 חינם או משהו כזה. ועוד מבצע על 2+1 במחיר של 2 וחצי. (אני כבר יותר משנה וחצי לא מעשן, אז אני לא סגור על המבצעים 8) )

כשבפועל, אסור לך לקנות יותר מפקט לבן אדם. (או שניים. גם את זה אני כבר לא זוכר :wink: )

את רוב האנשים לא תופסים.

אבל כשכן תופסים, זה גם מכס וגם קנס! :evil:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

התקנות הן:

אלכוהול:

יין - 2 בקבוקים לבן אדם מעל 18.

וודקה/וויסקי וכו' - בקבוק אחד לבן אדם מעל 18.

סיגריות:

250 גרם לבן אדם מעל 18.

בפועל - 2 פקטים.

אלקטרוניקה וכו':

עד 200 דולר במסלול הירוק, מעבר ל-200 דולר עוברים במסלול האדום והשמיים הם הגבול.

----

פורסם

אם מישהו קונה יותר מליטר אחד, ועובר דרך המכס, מה הנזק הצפוי? האם יהיה הבדל בתשלום אם האלכוהול נקנה בחו"ל או בארץ?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

1. נדמה לי שהגבול לאלכוהול וסיגריות הוא מגיל 17, אבל אפשר למצוא באתר המכס ויש שילוט בככל רכבי הדיוטי פרי.

2. פריטים שעולים למעלה מ-$200 אי אפשר להשאיר בפטור ושמור. מי שנכנס לאתר באג דיוטי פרי יראה את הדבר מצויין בהסבר על כל פריט שעולה מעל $200. בהתאם לכך כבר לא מוכרים מקררים ומכונות כביסה - אלא רק פריטים קטנים, והמוצרים הגדולים - כגון מסכי מחשב - עומדים בקריטריון ה-$200.

3. גם אני חשבתי שהאלכוהול בדיוטי פרי זול - עד שעברתי ב-SFO וראיתי את הבייליס שקניתי לאשתי ב-40% פחות. אצל באג דווקא מצאתי כמה מציאות.

4. מותר להכניס עוד כמה דברים - כגון ביגוד בכמות המתאימה ל"מטען יד של נוסע", בשמים בכמות מוגבלת, מזון (אאל"ט עד 3 ק"ג ולא יותר מ-1 ק"ג לכל פריט), טבק (על חשבון הסיגריות) ואולי עוד משהו ששכחתי. לגבי הסיגריות דומני שהכמות נשארה 400 יח', אחרי שהכנסת בלמה את יוזמתו הברוכה שלהאוצר להגביל ל-200 בלבד - אבל צריך לודא בשילוט ב-JR.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם מישהו קונה יותר מליטר אחד, ועובר דרך המכס, מה הנזק הצפוי? האם יהיה הבדל בתשלום אם האלכוהול נקנה בחו"ל או בארץ?

על כל מה שמעבר לכמויות המותרות יש מכס מלא + קנס בגובה של עוד 100-200 אחוז.

נניח, אם נכנסת עם 2 ליטר של סינגל מאלט משובח,

יחייבו אותך על הבקבוק העודף במכס של 200 אחוז בערך (זה המכס על ויסקי...)

פלוס עוד קנס בשווי של 100 או 200 אחוז (תלוי, זה משתנה).

מבחינת המכס לא משנה בכלל היכן נקנה הבקבוק,

ואם יהיה זה איזה שהוא משקה לא מוכר, הם יאתרו את המחיר חיש-קל בגוגל.

- - - - -

אה, כן, לידיעת ציבור הנוסעים: הדיוטי-פרי הישראלי הוא מהיקרים בעולם בתחום האלכוהול.

זה מתקזז איך שהוא עם המבחר הלא-רע-בכלל, ולפעמים יש מבצעים סבירים של זוגות וכיו"ב.

בחנויות רגילות בגרמניה (סתם לדוגמה), האלכוהול זול יותר. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

משקאות אלכוהוליים, טבק וסיגריות, בשמים וה-3 ק"ג מזון אינם נכללים ב-$200, ומבחינת המכס לא משנה אם תרכוש וודקה זולה או ויסקי Royal Salute, כל עוד לא תכניס יותר מליטר אחד. לכן מי שהזכיר $90 לשני בקבוקים יכול להעריך את הקנס לליטר העודף - לפי מחיר מחירון של המוצר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מקבל קנס גם אם אתה מצהיר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם אתה עובר במסלול האדום ומצהיר אין בעיה משפטית אבל המכס גבוה והופך את העסקה לללגמרי לא כדאית.

בקיצור - להביא לפי המותר ואת השאר לקנות בארץ.

פורסם

ומה שמותר זה או ליטר מהדיוטי או ליטר מחו״ל, או גם וגם?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כבר עניתי לך על השאלה.

מותר לך להביא ליטר. זהו. ליטר.

זה לא משנה אם הוא הגיע ממאדים, מטימבוקטו, או שהוא נשמר בדיוטי פרי המקומי.

כפי שאמרו לפניי, מאוד לא שווה לקנות כמות גדולה יותר מהפטור,

כי המכס מטורף (ייצא לך יותר גבוה מקנייה פה בארץ, ב-99.99 אחוז מהמקרים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...