Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול במאזדה 323 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה החלפתי את הפונטו המקרקשת (סליחה מבעלי פיאט למיניהם) למאזדה לאנטיס 323 2003.

עכשיו מכיוון שעל הפיאט פונטו ספייס יש שרשור ענק שמרכז את כול הנתונים שצריך על הרכב לא הייתי צריך לחפש נתונים והכול היה רשום לי (פורום פיאט ישראל)

אז אם אפשר ברשותכם כמה שאלות על המאזדה, אני אשמח לתשובות: (ביצעתי חיפוש, תשובות מנוגדות וזה מאוד מבולבל)

1. סוג שמן: 10W40 או 5W40? (כלומר סינטטי מלא או חצי סיננטי)

2. סוג נוזל קירור: הרכב לא מאבד נוזל קירור בכלל. אך תמיד טוב לדעת איזו סוג זה המקורי שהיצרן מגדיר.

3. מק"ט פלאגים (אם יש למישהו זה יהיה מצויין)

כול מידע יתקבל בברכה.

נתונים על הרכב: 1600סמ"ק, אוטומט, שנת 2003, עבר 125 אלף קילומטרים.

פורסם

קודם כל תתחדש! בחירה מצויינת!

גם אני לא מזמן התחדשתי באחת כזו בדיוק. הסתדרת על קילומטראז׳ נמוך, יפה.

בספר רכב רשום 10W40. לא זוכר לגבי הנוזל קירור. אם יש לך ספר רכב זה רשום באחד מחמשת העמודים האחרונים.

יש לך סאן רוף? באיזה צבע הרכב שלך? מה מצב הצבע? מה אתה חושב עליה עד עכשיו? קיבלת אותה עם מחלות מסויימות או טיפ טופ?

כמו שאתה מבין לא נתקלתי בפורום הזה בהרבה בעלי מאזדה וגם הפורום של מאזדה ישראל מלא בהמון מאזדות דגם דיר אל אסד...

פורסם

תתחדש גם אתה :)

צבע לבן, במצב מעולה - בשבת עשיתי לה ווקס. ללא סאן רוף (לדעתי זה עדיף, מתכון לצרות ותיקונים יקרים ברכב שהוא לא חדש)

עד עכשיו אני מאוד מרוצה, נוסע מצויין, מזגן מצויין. למעשה הכול מצויין חוץ מהצריכת דלק שהתרגלתי מהפונטו וכרגע זה קצת חדש לי 1-10/11 בדלק, אבל לא נורא, אני לא נוסע הרבה :-)

קיבלתי אותה במצב טיפ טופ במיוחד אפילו! מלבד - צמיגים יבשים שהחלפתי (קוזז במחיר הקנייה), ותושבות מנוע שגורמות מעט לרעידות, חוץ מזה אין כלום.

פורסם

תתחדש.

בבעלותי כזאת משנת 2001 GLX,רכב מצוין.

לגבי מחלות:

תושבות מנוע יש להחליף אחרי 120,000 ק"מ בערך,

כדאי למקוריות, או חליפיות תוצרת NOK או יפני איכותי אחר.

אני מנסה לחשוב על עוד מחלות אבל לא מוצא :)

כל השאר בלאי טבעי.

פורסם

דווקא המזגן מצויין? :D

במצב 1 המזגן מאוד חלש ובמצב 2 ההבדל מאוד חזק. אצלך לא ככה?

עם מזגן היא מאוד אוהבת לשתות, ראה הוזהרת.

איזה צמיגים שמת וכמה שילמת עליהם אם מותר לשאול?

המידה שלך היא הסטנדרטית (185/65/14) או ששינית? אני גם לפני החלפת זוג.

אצלי ב-120 האוטו כבר מתחיל לרעוד. גם אצלך זה ככה? אתה הולך לעשות כל מיני שיפורים חיצוניים או פנימיים או אנאעארף?

אם אתה מאיזור חיפה אני יכול לסדר לך הנחה על דיטלייניג בעסק משפחתי של חבר.

אם לא קיבלת ספר רכב ואתה צריך מידע ממנו אני יכול לצלם לך.

לגבי התגובה שמעליי-

מחלה קשה בלאנטיס: ממיר קטליטי. אצלי נדלקה הנורה מזמן ואני לא מתכוןן להחליף אותו.

פורסם

לא רועד ב120, אתה כנראה צריך איזון גלגלים/איזון פרונט (או כיוון פרונט, איך שקוראים לזה)

תושבות אני כבר יחליף בטיפול הבא.

לגבי המזגן, עד עכשיו לא שמתי לב, פשוט שם על רמה 2 ונוסע.

שמתי מידה סטנדרטית ורגילה של צמיגים.

חוץ מריפודים חדשים שאני רוצה להרכיב, של HR, לא מתכנן לשנות שום דבר, לא חיצונית ולא פנימית.

גם אין לי מה לסדר בלי עין הרע, הרכב הראשון בחיים שלי שפשוט אין למה לפתוח מכסה מנוע, פשוט נוסע! דלק ולנסוע, מבסוט עד הגג.

אני לא מאזור חיפה. מרכז הארץ.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על מחלה בלנטיס של ממיר קטליטי....

לגבי המזגן, אתה צודק במהירות ראשונה האוויר הנכנס חלש, אך מדובר על בורר של המאוורר.

פשוט להעביר ל - 2 וליהנות ממזגן מצוין.

• תוכן חדש...