Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לנו מיצובישי גאלאנט שנת 01', לפני כמה שבועות מכרנו אותו לאיזה ערבי בנצרת.

עכשיו, אני לא מבין כ"כ במכירת רכבים אבל נתקלנו בבעיה ויכול להיות שרימו אותנו.

הוא הביא לאבא שלי צ'ק צד שלישי, צ'ק פתוח בלי השם שלו על סך 15 אלף שקלים (מתוכם הם סיכמו שהאוטו ימכר ב13 אלף).

עכשיו, היום אבא שלי אמר לי שהצ'ק חזר, אנחנו עדין לא יודעים מה הסיבה כי הבנק סגור.

הצ'ק שייך לאיזה חברה במרכז הארץ, משמע לא הצ'ק שלו.

עכשיו בחוזה, הערבי הזה ביקש ממנו לכתוב שזה לא שולם בצ'ק, אלא בדרך אחרת (לא שאלתי, אני לא מבין בזה, אני מאמין שהדרכים האחרות הן אשראי או מזומן) כדי לא להכניס את מס הכנסה וכאלה.

אבא שלי התקשר אליו והוא לא עונה בינתיים, אז מה לדעתכם קרה??

ואם כבר, והוא באמת רימה, מה אפשר לעשות במקרה הזה?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נראה לך שקרה?

הוא נתן לך צ'ק שאין לו כיסוי ושמו לא מופיע עליו.

בחוזה הוא דאג לרשום שהוא לא שילם בצ'ק כדי שלא תוכל להוכיח שהצ'ק התקבל ממנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז במילים אחרות, סיכוי ענק שהוא רימה אותנו?

מה אפשר לעשות במקרה הזה? למשל אם אבא שלי יגיע לבית המשפט, איך אנחנו נוכל להוכיח שזה באמת הצ'ק שהוא נתן?

מצטער שאני חוסך בפרטים, אני באמת לא מבין בדינים כאלה וכאלה.

פורסם

הוא הביא לאבא שלי צ'ק צד שלישי, צ'ק פתוח בלי השם שלו על סך 15 אלף שקלים (מתוכם הם סיכמו שהאוטו ימכר ב13 אלף).

עכשיו, היום אבא שלי אמר לי שהצ'ק חזר, אנחנו עדין לא יודעים מה הסיבה כי הבנק סגור.

עכשיו בחוזה, הערבי הזה ביקש ממנו לכתוב שזה לא שולם בצ'ק, אלא בדרך אחרת (לא שאלתי, אני לא מבין בזה, אני מאמין שהדרכים האחרות הן אשראי או מזומן) כדי לא להכניס את מס הכנסה וכאלה.

כן, רימו אותכם.

מה קרה עם ה 2000 ש"ח העודפים, האם אתם גם נתתם לו כסף במזומן? (בתור עודף)

אתה לא יכול לעשות כלום, איך תוכיחו שקבלתם את הצ'ק ממנו אם בזכון דברים כתבתם שקבלתם משהו אחר.

תקווה גם שלא תקבלו תביעה מבעל הצ'ק האמיתי שעוד עלול לטעון שהצ'ק נגנב ממנו.

פורסם

לא, בקשר ל2000 האחרים אם אני לא טועה אבא שלי אמר לי שהוא אמור איכשהוא לקבל אותם והוא אמר שהוא סומך עליו (על אבא שלי) שלא יקח את כל ה15.

עכשיו, הבנק של הבחור הזה סגור וגם שלנו והחברה שהצ'ק שייך לה גם לא עונים בטלפון (אם בכלל קיימים עד היום)

פורסם

אוקיי זה העניין, בינתיים הבחור לא עונה לטלפונים.

מחר אנחנו נתקשר ונברר את כל הפרטים, ואם צריך נפנה לעזרה משפטית.

הצ'ק כנראה חזר בגלל שאין לו כיסוי (אני לא רואה סיבה אחרת), ובקשר לחברה הזאת, מצאתי 2 סניפים שלה שהסניף הנ"ל ששמו מוטבע על הצ'ק לא ניתן ליצור קשר איתם.

מה אתם מציעים לעשות במקרה הזה? לאן לפנות ומה להגיד?

פורסם

מה שלא תעשה אתה לא תראה את הכסף.

ולא רק, במידה ועשיתם חוזה ובחוזה אתם "משקרים" על עצמכם ורושמים שלא קיבלתם צ'ק אפילו שכן, כלומר יש אי אמת ולכן בית המשפט או המשטרה לא יתעסקו איתכם.

מה תגידו? קיבלנו צ'ק בלי כיסוי, אבל יסתכלו ויגידו : "הלו, רשמתם וחתמתם, לא קיבלתם תשלום בצ'ק" ואז אתם עלולים לסבך עצמכם יותר.

בהצלחה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אה נו, אם הוא אמר זה משנה את כל הסיפור לחלוטין...

נפלתם בפח. לא נעים, אבל לומדים להבא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אשרי המאמין.

תנסו להתקשר ממספר אחר לא מוכר, ואם הוא יענה תגידו שזה לא מעניין אותכם, ואם הוא לא מביא מזומן תוך 3 שעות הצ'ק עובר הלאה, לתחום שהוא לא שחור ולא לבן, עם השם שלו, שהוא חייב את הכספים.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

רק לי ניראה שהחופש הגדול התחיל מוקדם מידיי.

אם הסיפור נכון אז תגיד לי איפה יש עוד קליינטים כמוך.

כל טמבל (בלי להעליב) יודע שלא נותנים רכב שנמכר בצ'ק ליפניי שהצ'ק נפרע.

פורסם

עבדו עליך !!!

עכשיו יש לך צ'ק יפה שאין לך מה לעשות איתו, את הכסף לא תראה בחיים!!!!

פורסם

תמסגר את הצק ותתלה על הקיר, יום אחד הוא יהיה תלוי במשרד שלך ליד התארים והדיפלומות שלך ותוכל לספר לכולם שזה שכר הלימוד הראשון שלך.

כמו שאומרים הגששים וצר לי להיות זה שמבשר, "הלך הכסף!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...