Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אתחיל ואומר שההבנה שלי ברכבים שואפת לאפס. אני רוכב על דו גלגלי ב10 שנים האחרונות אם לא יותר.

לאישתי יש רנו קליאו B שנת 99 שאנו מעוניינים להלחליף אבל לא ממש יודעים איזה רכב לרכוש.

הנתונים שנראים לי רלוונטיים:

נסיעה יומית לעבודה 30 ק"מ שבועיים (לא מדובר בטעות היא עובדת 3 ק"מ מהבית זה המרחק לפי אתר מפה).

נסיעה ללימודים עוד 12 ק"מ שבועיים.

נסיעה להורים בסופ"ש 20 ק"מ.

לפי שני הטסטים האחרונים היא עושה בממוצע 3,500 ק"מ בשנה.

אנחנו גם רוצים את האפשרות לצאת מחוץ לעיר לטייל בסופי שבוע ולא להיות מוגבלים לרכב עירוני.

אנחנו נהייה הורים בקרוב כך שנדרש לנו רכב גדול יותר ובטיחותי יותר מהקליאו.

התקציב - הסעיף הכי בעייתי מבחינתי מכוון שיכול לנוע מ 50 ל 90.

הטווח הדי רחב נובע בעיקר מחוסר ההבנה במכוניות והבעיה בקבלת החלטה של איזה רכב כדאי לרכוש מבחינת דגם שנתון וכו.

אודה לעזרתכם.

פורסם

לא ציינת אם יש וטו לגיר אוטומטי או שגם ידני בא בחשבון.

אני חושב שלמטרות שלכם סופר מיני חדשה וידנית יכולה לעשות עבודה לא רעה בכלל.

כדאי ללכת על אחת עם תא מטען גדול יחסית כמו ריו, פאביה, איביזה, קליאו או פיאסטה.

אני אישית הייתי מנפה את הפביה בגלל שיש לה 4 כוכבי ריסוק בלבד ואת הקליאו בגלל שהיא כבר דיי מיושנת ולדעתי זה מורגש בתא הנוסעים.

הריו אמנם הכי יקרה אבל בסוכנות המחיר הופך אטרקטיבי יותר, תא הנוסעים שלה מרווח ואיכותי והיא מאובזרת לא רע.

הפיאסטה הכי יפה לדעתי וגם היא מספיק מרווחת ובעלת 7 כריות אויר.

והאיביזה היא הכי נמכרת בסגמנט בעלת עיצוב חיצוני נאה וגם היא כמו האחרות מרווחת ותתאים למשימה.

בהצלחה.

פורסם

טוב, אז את האופציות הידניות החדשות כבר סקרו בפניכם.

אם אתם מעוניינים דווקא במכונית אוטומטית אז נסו לחפש הונדה ג'אז אוטומטית משומשת. דגמי 2008 עד אמצע 2009 הגיעו עם גיר רובוטי, כל השאר הגיעו עם גירים רציפים. הרכב מרווח, אמין, חסכוני בדלק, לא יקר לאחזקה ויכול לנסוע בלי שום בעיה גם לטיולים מחוץ לעיר.

אופציה אוטומטית נוספת - פורד פיאסטה. רכבים ראשונים מסיימים בימים אלו עסקאות ליסינג ובקלות תוכלו למצוא רכב ממודל 2010 במצב מצוין שנכנס בקלות למסגרת התקציב.

אופציה גדולה יותר - טויוטה ספייס וורסו. מדובר במיקרו-וואן קומקפטי שמבוסס על טיוטה יאריס אבל גדולה ממנו. הגיע לארץ בתחילת שנת 2011, כך שהרכבים הראשונים שהגיעו לארץ נמצאים בסקאלה העליונה של התקציב שלכם פחות או יותר. קצת יותר אודותיו תוכל לקרוא במבחן הדרך שעשינו לרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואם רוצים אוטומט חדשה במסגרת התקציב - ליונדאי i20 יש מבצע על רמת הגימור "הבסיסית" עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי ב90 אלף ש"ח. מדובר ברכב טוב משמעותית מהגטס שלטעמי מיישר קו עם המתחרים, בטיחות גבוהה (5 כוכבים במבחני הריסוק, ESP, ABS ו6 כריות אוויר), מאובזר כראוי בכל האבזור החשמלי הסטנדרטי (מערכת מובנית עם AUX וMP3, שליטה מההגה, מראות חשמליות מתקפלות חשמלית, 4 חלונות חשמל וכו'), לא יקר לתחזוקה, די מרווח ומביא מA לB בלי בעיות ובצורה טובה, נוחות הנסיעה טובה יחסית למכוניות מהמזרח, תא המטען סביר גם הוא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...