Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת חלקים מ-איביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להזמין מאיביי עד עכשיו מדבקות,

הזמנתי ידית הילוכים ועוד 2 דברים קטנים ממש.

אתמול הזמנתי עוד שלל של מדבקות ועכשיו אני שוקלת ברצינות להזמין בקליות שקופות אנג'ל אייז,

ועוד כמה חלקים לדש-ברוד ופלסטיקים פנימיים, ואולי גם כמה חלקים מכנאיים לרכב של בעלי

השאלה היא כזאת,

קראתי בכל מיני מקומות אבל לא קיבלתי כל כך תשובות.

איזה חלקים שמזמינים לא מעוכבים במכס,

ואם כבר עיכבו במכס כמה צריך לשלם, על סמך מה

ואיזה דוגמאות של חלקים מיותר להזמין ועדיף כבר בארץ ?

תודה מראש

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

ממה שאני קורא בפורום אז בהחלט יכולות להיות לך בעיות עם הפנסים ובמיוחד עם החלקים המכנאיים, העובדים במכס אוהבים לעשות את המוות בדברים האלה וצריך אישורים ממשדר התחבורה לשחחר אותם, אבל מצד שני שמעתי סיפורים לטובה ולדעתי זה לא שווה את הסיכון. תלוי כמובן מה הוא החלק.

אני יכול להגיד לך שהזמנתי לפני כמה חודשים תא איחסון קטן שנמצא על הדשבורד, החבילה שקלה בסה"כ 4 קילו והיא עוכבה במכס ושילמתי לא מעט בשביל לשחרר אותה, היה לי מזל רע אני מאמין שפעם הבאה זה לא ייתקע במכס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי בחלקים ובעלות שלהם. חשוב מאד שהחבילה תישלך דרך הדואר הרגיל ולא בחברת שילוח כלשהי.

הזמנתי לא מעט חלקים לרכב שלי מאיביי, בניהם מתגים, חלקי פלסטיק חיצוניים ופנימיים, חלקים מכאניים קטנים, בקליות קטנות ופילטר אויר פתוח.

תמיד החבילה הגיעה ישר לסניף הדואר בלי בעיה, חוץ מהפעם האחרונה שהמוכר החליט לשלוח את זה דרך UPS (על דעת עצמו) ונדפקתי עם המכס והעמלות שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגביי הבקליות זה באמת לא שווה כי ההבדל יוצא לי בין הארץ לחו"ל 50 ש"ח,

אבל חלקים לדש-בורש וכל הפלסטיקה הפנימית הרבה יותר זולה באיביי, וכל חלק לא שוקל הרבה בכלל

לגביי החלקים המכנים זאת הבעיה האמיתית

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תוכן חדש...