Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הגיע הזמן להחליף קלאצ' והציעו לי להחליף לקלאצ' מחוזק עם גלגל תנופה קל.

שעשיתי מעט בדיקה גיליתי שהגלגל הקל נותן לא מעט אבל רבים מתלוננים על רעש של מנוע דיזל משנות השמונים כתוצאה מכך.

השאלה שלי היא האם זה נכון ומה גורם לרעש?

ואם כן, האם ניתן להשקיט אותו באיזושהי צורה?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני מניח שזה תלוי בסטאפ, ברכב ובסוג גלגל התנופה, אבל אצלי קלאץ' מחוזק וגלגל תנופה קל אמנם הוסיפו מעט לרמת הרעש, אבל ממש לא באופן משמעותי (וממילא משהו שנשמע רק במהירות נמוכה). זה לא רעש של מנוע דיזל, זו פשוט עלייה מסוימת ברעשי התמסורת הרגילים של הרכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאלה שמציקה לי הרבה זמן,

אחד מתפקדי הגלגל תנופה הוא ייצוב המשקולות של גל הארכובה והתגברות על נקודות מתות, אם כן כיצד שמים גלגל תנופה קל שלא הותאם ע"י יצרן הרכב האם אינו גורם לאיבוד איזון גל הארכובה ופעולת מנוע לא תקינה?

פורסם

מבחינת יחס עלות תועלת קשה לי לומר. אצלי גלגל התנופה הקל עלה כ-400 דולר וקשה לי להעריך בדיוק מה הוא שווה. הוא בפירוש נתן למנוע זרימה יותר טובה במעלה הסל"ד וגם לא פגע בהתנהלות היומיומית, אבל אלמלא הייתי כבר מחליף קלאץ' למחוזק, כנראה שלא הייתי מחליף אותו. בגלל שהעבודה על הקלאץ' וגלגל התנופה היא זהה, השתלם לי "על הדרך" לבצע את ההחלפה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מהניסיון שלי , היה לי גלגל תנופה קל על סיאט לאון FR שנת 2004 , הרעש היה מורגש באוטו בסרק ובמהירויות נמוכות ובמיוחד כשהיתי מזנק עם רגל קלה על הגז.

פורסם

אני נוסע עם קלאץ של VR6.

מעדיף אותו פי כמה וכמה על פני המקורי, גם יותר זול מהמקורי.

לגבי הרעשים אל תדאג תתרגל במהרה וזה שטות אחת גדולה שבקושי שומעים.

תתחדש!

פורסם

כל מצמד או/ו גלגל תנופה לא מקוריים עלולים להביא לרעשים ורעידות מוגברים.

פעם יותר פעם פחות.

לפעמים בכלל לא.

אבל קחו בחשבון....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

פעם יותר פעם פחות.

לפעמים בכלל לא.

אבל קחו בחשבון....

מסקכים איתך 1+

פורסם

פעם יותר פעם פחות.

לפעמים בכלל לא.

Croc צודק.

אולי יותר, אולי פחות, ואולי בכלל לא צודק.

העיקר שהוא החלטי...:lol:

פורסם

בוא ננסח מחדש - אם הלכת על חלקים לא מקוריים סיכוי לרעשים או/ו רעידות עולה דרמטית.

עם חלקים הסיכוי לכך הוא נמוך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
בוא ננסח מחדש - אם הלכת על חלקים לא מקוריים סיכוי לרעשים או/ו רעידות עולה דרמטית.

עם חלקים הסיכוי לכך הוא נמוך.

אני מבין שהתכוונתה עם חלקים מקורים, יש ראש יותר שקט, כיוון שהם מתאימים ב100% ולא אמורים לגרום לתופעות לוואי.

ואילו חלקים לא מקורים גם של כל החברות הכי טובות בעולם לא תמיד בדיוק כמו המקורים, ולכן יש סיכוי כתוצאה מזה מזה לתופעות לוואי.

האם ניסחתי את זה כראוי?

• תוכן חדש...