Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , לאחרונה עלתה בי השאלה בנוגע ליונדאי גטס והלוח שעונים שלה.

ישנם כל כך הרבה דגמים לרכב הזה ולכן כנראה לא מצאתי את התשובה הברורה.

יש ברשותי יונדאי גטס 2004 GLI, לוח שעונים ללא מד טורים (אוטומטית)

מעולם לא ראיתי את הנורת דלק דולקת (נכון אני מתדלק לרוב לפני שמגיע לפסקה האחרונה אבל גם שעברתי אותה לנקודה האחרונה - הנורה לא דלקה)

האם הנורה אמורה להדלק כביקורת בעת הפעלת הסוויצ? באיזה שלב אחרי הפסקה האחרונה של המחוג - אמורה להדלק הנורה?

תודה לכל מי שיענה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

את האמת שאני לא זוכר אם נורת הדלק נדלקת כביקורת, אני אבדוק לך את זה מחר בבוקר. קרה לי פעם אחת שהגעתי כמעט לסוף הסקאלה, שם הנורה נדלקה. בינתים תבין איפה הנורה נמצאת:

10318880ip.png

Stay Dirty

פורסם

אני לא יודע איך זה הולך בגטס, אבל עם ניסיון עם כמה רכבים חדשים כגון מאזדה 3 וישנים כגון מיצובישי סופר לנסר , שברולט קוואליר נורית הדלק לא נלדקת מיד לאחר שמד הדלק מגיע לסופו אלא כמה קילומטרים(או עשרות קילומטרים) אחר כך.

Miata ND2

פורסם

יש לי גטס 2009 GLF ידנית וגם כן הגעתי איתה לסוף הסקאלה ומעולם זה לא נדלקה נורה אצלי. כבר חשבתי שהנורה שרופה ועכשיו אני מתחיל להבין שכנראה שהיא לא שרופה ואיני מבין למה היא נדלקת.

והאם למישהו יש מושג הקיבולת של מיכל הדלק??

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי והגעתי ממש על הקו האחרון , מילאתי פול ויצא לי 34.8 ליטר,

בספר רכב כתוב שהמיכל 35 ליטר, אך מישהו יודע כמה המיכל ספייר? אולי הנורה נדלקת רק שזה מגיע לספייר?

פורסם

נפח מיכל דלק בגטס הוא 45 ליטר ואין דבר כזה "מיכל ספייר".

נורת דלק אמורה להידלק כשנשארים במיכל 5-8 ליטרים.

פורסם
נפח מיכל דלק בגטס הוא 45 ליטר ואין דבר כזה "מיכל ספייר".

נורת דלק אמורה להידלק כשנשארים במיכל 5-8 ליטרים.

הספייר הוא מהרגע שהמחוג על הקו האחרון ומשם. זה מה שנהוג לומר.

האם לכל הדגמים של גטס יש את אותו נפח מיכל דלק?

פורסם

אני ב2 התדלוקים האחרונים שלי הגעתי ל35.600 ו35.800 ולא נדלקה לי שום נורה ומנגד אני גם לא זוכר את המחוג שוכב לו בסוף הסקאלה. משום מה גם היה זכור לי שראיתי איפשהו שהקיבולת היא 35 ליטר. משהו מוזר.

פורסם

אצלי בגטס (2007 - GLS) נדלקת נורת דלק די קרוב לתחילתו {החלק הנמוך יותר של המפלס} של הקו הראשון.

זה קורה כאשר לפי מחשב הדרך נותרים כ 150-120 ק"מ עד לתדלוק הקרוב.

אני זוכר בודאות שבהתחלה היו מספר פעמים חששתי שיש תקלה בנורה כי היא לא נדלקה כשציפיתי שמיקום המחוג יגרום להדלקתה. אני מבין למה אתה חושש.

פורסם

עדכון !

היום לראשונה ! הגעתי למצב שהמחוג מתחת לקו האחרון ... אך צמוד אליו , החלטתי שלא לקחת סיכון אם המנורה שרופה או לא (או בכלל לא קיימת) וניגשתי לתחנת הדלק הקרובה.

ברגע שעמדתי במקום, המנורה החלה להדלק !!!

אז המסקנות הבאות:

* המנורה תקינה ונדלקת לאחר שהמחוג חוצה את הקו האחרון.

* בעת התדלוק נכנס למיכל 38.20 ליטר , משמעו המיכל הוא מעל 35 ליטר כפי שהוצהר רבות,

* לפי ספר הרכב המיכל הוא בקיבולת מקסימלית של 45 ליטר, לפיכך הנורית נדלקת בעת שנשאר 13 ליטר במיכל.

* או שפשוט :-D :-D :-D שלרכב יש חיישן תחנת דלק ובגלל שהגעתי לתדלוק נדלקה המנורה :lol: :lol: :lol:

פורסם

* בעת התדלוק נכנס למיכל 38.20 ליטר , משמעו המיכל הוא מעל 35 ליטר כפי שהוצהר רבות,

* לפי ספר הרכב המיכל הוא בקיבולת מקסימלית של 45 ליטר, לפיכך הנורית נדלקת בעת שנשאר 13 ליטר במיכל

אומנם למדתי בבית ספר מזמן, וגם לא הייתי תלמיד הכי טוב, אך אני די בטוח ש 45 פחות 38 זה לא 13 ליטר.

זה משהו יותר קרוב ל 7 ליטר, הגיוני מאוד וזה המצב גם במכוניות אחרות.

• תוכן חדש...