Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח,

יש לי מזרן זוגי בדירה, אבל הוא מונח על הרצפה. בחודשים האחרונים הייתי באפריקה ככה שלא ממש הפריעה לי העובדה שאין לי מיטה, אבל אני כנראה חוזר ארצה for good והגיע הזמן לפנק את עצמי במיטה.

אני מחפש מיטה, רצוי עם ראש, פשוטה וזולה עד כמה שאפשר (אם אין ברירה אז גם בלי ראש יתקבל). מישהו מכיר איפה אפשר לקנות באיזור חיפה?

פורסם

"נמאס לישון על הרצפה"?

איזה הבדל אתה מצפה להרגיש בין לישון על מזרון שמונח על הרצפה לבין מזרון המונח על מיטה? (שואל בשיא הרצינות)

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

ישנם מספר הבדלים:

ככל שאתה רחוק יותר מהרצפה אתה פחות חשוף לג'וקים שיעלו עלייך בלילה, ולאבק ולכלוך שיימצאו את דרכם למזרן שלך ביתר קלות.

ככל שאתה קרוב יותר לרצפה, יהיה לך יותר קר בלילה.

מעבר לזאת, ההרגשה של "לישון על הרצפה" היא לא כיפית מבחינה מנטלית (לי לפחות) - זה מרגיש כמו פתרון זמני, כמו פתרון מעבר, החדר תמיד נראה כאילו הוא זמני. מיטה נורמלית זה סמל סטטוס :)

פורסם

תבנה, לקחתי מיטת עץ מלא ליחיד, פירקתי את קורות הרוחב הקצרות והחלפתי אותן בארוכות, צריך מברגה וג'קסו

או מסור עגול ושעתיים עבודה, אהה וגם מיטת יחיד וקורות רוחב ארוכות (אפשר להשיג מספסלים בגינות ציבוריות)

פורסם
(אפשר להשיג מספסלים בגינות ציבוריות)

:cry:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
(אפשר להשיג מספסלים בגינות ציבוריות)

נראה לי שהתכוונת "אפשר לגנוב מספסלים בגינות ציבוריות"

פשוט לא להאמין.. לא יותר הגיוני ללכת לקנות בנגרייה?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

חשבתי לרגע, שיש טעות בכותרת, אולי אתה מחפש מיאטה...

בכל מקרה - לא מציע לך לחסוך, לפחות לא בנושא של המזרן (תחשוב שאדם יכול להמצא בחייו בין רבע לשליש מזמנו בשינה, או בפעולות אחרות במיטה, ככה שמזרן הוא חשוב וזה נאמר ברצינות).

alfa 156 2.5.

פורסם

מזרן שנמצא על הרצפה גם לא מתאוורר כמו שצריך - וזה חשוב!

אני בניתי לעצמי, ובצורה הכי עצלנית שיש. מדדתי את המזרן, הלכתי עם המידות למחסן עצים ובקשתי 15 קרשים 2.5X10 לפי הרוחב המתאים ועוד ארבעה של 5X15 לאורך (מונחים בניצב, מגביהים את המיטה ותומכים)

רבע שעה עם מברגה, 150-160 ש"ח חומר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
נראה לי שהתכוונת "אפשר לגנוב מספסלים בגינות ציבוריות"

פשוט לא להאמין.. לא יותר הגיוני ללכת לקנות בנגרייה?

לא, מה פתאום לגנוב ?

מידי פעם העיריות מחדשות גינות ציבוריות ועוקרות את הספסלים הישנים, לפעמים מוצאים ספסלים זרוקים עם רגל שבורה או חלק חסר, שלאף אחד אין כוח לתקן.

אני אוסף את הפצועים, מרתך להם רגליים חדשות ומציב בגינה, מה פסול בזה ?

פורסם

שום פסול, אבל לא הצגת את זה כך במקור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מיטה זה חשוב:

1. המזרן מאוורר יותר כמו שאמרו.

2. השטח מנוצל לארגז מצעים או אחסון ואפסון אחר.

3. יותר כיף להשכב ולקום מעמדה גבוהה קצת יותר, כולל להוריד גרביים וכדומה.

חשוב שהמיטה תהיה יציבה וללא חריקות :twisted:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מזרן שנמצא על הרצפה גם לא מתאוורר כמו שצריך - וזה חשוב!

אני בניתי לעצמי, ובצורה הכי עצלנית שיש. מדדתי את המזרן, הלכתי עם המידות למחסן עצים ובקשתי 15 קרשים 2.5X10 לפי הרוחב המתאים ועוד ארבעה של 5X15 לאורך (מונחים בניצב, מגביהים את המיטה ותומכים)

רבע שעה עם מברגה, 150-160 ש"ח חומר.

לבנות לבד זו אכן אופציה. הייתי שמח אם למישהו היה איזה תכנון פשוט ומעניין למיטה עם ראש.

20 קרשים עלו לך פחות מ-200 שקל?? הייתי בטוח שמחירי הקרשים הם הרבה יותר גבוהים.

• תוכן חדש...