Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד בחול המכשיר יהיה יותר זול,אולם תראה מה דיאבלו כתב לך אם תעשה סקר שוק טוב בארץ הוא יעלה לך עשרות אחוזים יותר זול מהמחירון הרשמי בוולה,והאחריות היא בונוס גדול!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוג עלתדרים הפיוניר מתחלף בלחיצת כפתור אני לא יודע מה בקשר לרוקפורד...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ביננו הרדיו לא כל כך מעניין אותי וגם אם כן זה לא בעיה לסדר את זה ...

השאלה העיקרית היא, אפ אנחנו עושים השוואת מחירים עם המערכת כולל כל בולשיט המע"מ מכס וכל החרטא הזה יהיה עדיין שווה להביא אותה לארץ בגל העליה... :D

ואם באמת מערכת הרוקפורד שדיברנו עליה צריכה מגבר חיצוני בשביל להתקיים...

כי הבנתי שהפיוניר לא... אז זהו כנראה החיסרון של הרוקפורד...? :?

או שאני טועה.

2579637.jpg
פורסם

סליחה התכוונתי לרוקפורד זה נכון שכל הפיונירים חייבים כיול....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

גם הרוקפורד צריך החלפה של ג'וק מסויים בפנים ואני לא הייתי נותן שיתעסקו לי עם מכשיר כזה.

בקשר למכשיר הוא מכשיר עילאי... פשוט אין כמוהו... אמנם אין לו מגבר פנימי אבל זה רק בגלל שהוא מכשיר COMPETITION וכאלה כמו שאתה יודע כנראה לא יתחברו בחייהם ישירות לרמקולים.

יש למכשיר הזה 8V PREOUT שזה יתרון טוב מאוד ביחס לפיונייר ואיכות.... צריך לשמוע בשביל להבין... רוקפורד פונים שדרך שונה מאוד משל פיונייר, שאומרת יותר ביצועים מחות צעצועים ובגלל זה אין גם את כל נושה התצוגות וכו' שבפיונייר יש...

אם אתה רוצה מכשיר של רוקפורד יותר "אנושי" לך על ה 320 גם הוא חזק מאוד (5V PREOUT לעומת 4 של הפיוניר) איכותי באותה רמה ובעל מגבר פנימי...

בקשר למחירים תמיד בחו"ל יהיה יותר זול אבל אל תייבא את זה במשלוח, תהיה יותר סבלני ותחכה שמישהו יביא לך

פורסם
לדעתי אחלה רדיודיסק במחיר מצוין. השאלה היא מה יהיה במכס?

ואם לא תהיה לך בעיה עם התדרים של הרדיו?

אין מה לדאוג לשיטות השידור והתדרים...

הרדיודיסק שלי יובא מצרפת CDX MP-40, השוני היחידי הוא שיש להם עוד שיטות שידור חוץ מAM FM ועוד כמה שיש בארץ.

מה שחשוב הוא שיש AM וFM.... וגם זה לא ממש.

ג'ניה

:king:

• תוכן חדש...