Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע לי נשמה, אתה לא יודע עד כמה שווה לך להביא את המכשיר הזה, יש לו שמיעה לא מהעולם הזה, סאונד נקי כמו תחת של תינוק....

אני אישית מת על המכשירים של ROCKFORD אבל כל אחד והאוזן שלו...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני יודע ... היה לי את הדגם הישן והוא מטורף באיכות!!!

הכי טוב ששמעתי עד היום :D

אבל השאלה שלי היא האם שווה לי לייבא אותו לארץ בגלל מכס מע"מ וכל הבולשיט הזה וכמה הוא יעלה לי בסוף.

2579637.jpg
פורסם

איזה היה לך 9110 או 9210 או F&F ??

לפי דעתי אחלה מכשירים נוחים להפעלה כל דבר נמצא אחרי מקסימום שתי לחיצות ולא כמו אצלי ב970 (JVC) כמו ווינדוס שעה עד שאתה מגיע למשהו....(אבל הסאונד מפצה על זה..)

אני הייתי אומר שתעשה קצת מאמצים ותביא את ה9420 אחלה אבל אחלה מכשיר למרות שלעולם לא שמעתי עם ציוד ממוצע אלא שמעתי אותו עם ממש אוטו הדגמה של GENESIS האוטו כולו GENESIS מגברים שתיים סאבים שתיים קומפוננטים הכל...

קרא אותם.

פורסם

תשמע לי תקנה לך את ה9420 או שתקנה לך את ה9450 של פיוניר שתי אלה מכשירים סוף הדרך לא רואים כלום בעיניים מבחינתי...

קרא אותם.

פורסם

אחי אני יודע שלי ולך יש לפחות שני דברים שאנו אוהבים אבל גבר אני בסוף אשאר בלי בית,רכב ואקבץ נדבות כל ימי חיי אם אקנה אותו (למרות שאוווחחחחח) מפלצת...

http://zap.co.il/model.asp?model_id=14994

תראה בעצמך ת'מחיר ...

אם תמצא לי מחיר סביר שאוכל להזמין אותו בחו"ל אודה לך...ואפילו נשתה קפה אחרי שנרכיב אותה...

2579637.jpg
פורסם

יאללה נשמה תכין את הקפה סוכר אחד כפית גדושה של קפה (שחור...)

http://www.cardomain.com/item/ROCRFX9420?ref=deal

לפי דעתי יחסית למערכת מחיר סביר והוא גם רבע מחיר מהארץ

רק שתדע שהמכשיר הזה לא מוציא כלום הוא חייב להיות מחובר למגבר ומומלץ של רוקפורד כי כאשר אתה מחבר לו מגבר של רוקפורד אתה שולט עליו מהמערכת ישר...

קרא אותם.

פורסם

זה אני לא יודע נשמה אתה תצטרך עזרה של מישהו שמבין בייבוא לארץ (שמעתי את השם אייל??) ואז הוא יסביר לך מה מי מו...

קרא אותם.

פורסם

לא ממליץ לקחת את המחירים של וואלה ביותר מידי רצינות, יש להם לפעמים מחירים פי 3 ואפילו פי 4 ממחירי השוק האמיתיים בארץ.

• תוכן חדש...