Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא ידוע בקיום הבטחות...

אלעד ,המעגל האידילי שתיארת הוא מאוד יפה ,חבל שאין סינרגיה בעם הזה.אבל עזוב,בוא נעבור לקטע האומנותי :

מי נדפק יותר -אשכנזי או אישה שמגיעים למוסך?...

מה יותר דוחה :אשכנזי בגוון חיוור שמוריד חולצה בים או מזרחי מתולתל חזה ?

Gn'f'R

פורסם
התשובה פשוטה.

מישהו במשרד הפרסום חושב שלמזרחיים קל יותר לשים כסף על הימורים ודברים לא רציונליים.

צביקי

תשמע , קשה לאשכנזים להאמין במזל, הרי לכמה מיליונים טובים מאנ״ש היה מזלמלא מי יודע מה לפני כשבעים שנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תשמע , קשה לאשכנזים להאמין במזל, הרי לכמה מיליונים טובים מאנ״ש היה מזלמלא מי יודע מה לפני כשבעים שנה.

זה לא ככה, האשכנזים פשוט הולכים על בטוח :-D

כשאשכנזי רוצה לעשות כסף הוא הולך ופותח סטארטאפ, וכשמזרחי רוצה לעשות כסף הוא הולך להמר:lol:

פורסם

אני חושב שהיית חייב לעצור בכתיבה לאחר המילה "תשמע".

בקש מההנהלה למחוק את ההודעה מכיוון שהיא לא נעימה לקריאה בלשון המעטה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה לא חייב לקרוא... אני באמת חושב שאירועי מלחה״ע השנייה עירערו לרבים את האמונה במזל, בבורא עולם טוב ומיטיב ובאופן כללי בטובו של העולם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בלי לראות את הפרסומת, אני לא יכול להגיב לעניין.

אבל לא נראה לי שזה מה שעשיתם מזה.

אני לא טוען לשנייה שאפלייה לא קיימת- כי לצערי היא כן. אבל קשה לי להאמין שמה שתיאררתם נובע מזה וזהו... אם יש לינק לפרסומת שאוכל לראות ולהגיב יותר לעניין, אשמח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עושים מנוי ובכל זאת אראלה מתקשרת רק למזרחיים :-)

:rofl:

אפשר לפתח את הנושא הזה לכל מיני מקומות משעשעים, תמשיכו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברור לכולכם שהשיחות המוקלטות האלה של אראלה הן מבויימות כן ?

זה קצת מעליב לפנות רק לקהל המזרחי. זה כמו להגיד שהמזרחיים הם אידיוטים כי הם היחידים שיאכלו פרסומת כזאת מטומטמת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ומה אני אגיד, שהרוסי היחיד שראיתי בפרסומת (חוץ מקמפיין בחירות של ליברמן), זה מישהוא שבא עם טנק לתחנת דלק?

פאז'אלוסטה! סתם ,אני יודע שלא התכוונת לזה -אבל רציתי לעודד אותך קצת...

צירפתי לך בונוס קטן !!

עושים מנוי ובכל זאת אראלה מתקשרת רק למזרחיים :-)

רק אשכנזים עושים מנוי...מה זה חדר כושר? :lol:

Gn'f'R

פורסם
זה קצת מעליב לפנות רק לקהל המזרחי. זה כמו להגיד שהמזרחיים הם אידיוטים כי הם היחידים שיאכלו פרסומת כזאת מטומטמת.

להערכתי זו בדיוק הכוונה, ולכן יצאתי נגד הפרסומת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שנעלב מזה כנראה יש לו בעיות בהערכה העצמית שלו. אני לא חושב שמישהו באמת שם לב לזה עד שהבאת את זה לידיעת הציבור...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התחלתי את דרכי באשכול בנימה רצינית וגלשתי להומור ציני.

דעתי בנושא נשארת איתנה- האפליה חוגגת במדינת ישראל ואלו שהדבר לא נוגע להם מן הסתם חיים באופוריה .

בהקשר לדבריו של אליבבה : אתה חושב שלולא מאורעות מלח"ע ה2 מדינת ישראל הייתה קמה?

האם כל הנצולים ששרדו את הזוועה שותפים לדעה שבורא עולם לא קיים?

האם חלק מהניצולים מגדירים את השרדותם "כמזל" או "כהתערבות אלוהית"? אני מאמין שישנו קומץ כזה.

אני לא מפציר בהפיכת המציאות-כי זו המציאות ואנחנו חלק ממנה .

Gn'f'R

• תוכן חדש...