Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם שמתם לב, אבל בפרסומת של הפיס מופיעים רק מזרחיים שזכו בכסף. לדעתי יש פה אמירה קצת קשה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובסרסומות של דיור לגיל הזהב מופיעים רק אשכנזים עם מבטא פולני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא בסדר. למה רק למזרחיים? לאשכנזים לא מגיע לזכות בלוטו?

או שבעצם, זה לא בסדר. למה רק למזרחיים? אתה טוען בעצם שכל המזרחיים עניים ומסכנים?

אין לשטויות האלה סוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

משרדי פרסום עושים פילוח של קהל היעד, והפרסומות מותאמות.

מכאן, יש לנו כמה אפשרויות:

1. אחוז החדירה בקרב לא מזרחיים כבר קרוב למיצוי, ועל כן הוחלט להתמקד בפרסום למזרחיים

2. חקר השוק הראה שיותר קל למכור את המנוי למזרחיים

3. מי שעשה את הפילוח אידיוט/התרשל בתפקידו

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מסמיכות הזמנים אני מעריך כי התכוונת לאמירתו של הרוכב האיטי.

הקביעה החד משמעית של אמא שלי שאני מבריק מחזקת אצלי את המסקנה הזו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למה בכול פרסומת לאייפון/גאלקסי מוצלמת איזה חתיכה שמחזיקה מכשיר חכם ולא איזה מכוערת ?

למה 99 אחוז ממגישי החדשות בעבר ובהווה הם אשכנזים או אשכנזיות ?

למה בפרסומות לחיתולים של אגיס לא מצולמים תינוקות אתיופיום או סודאנים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - טעות בידך. מסורתית מגישי החדשות הם דווקא תימנים, בעלי מבטא נפלא. רק בשנים האחרונות חדרו בני עדות אחרות לבארנז'ה, אולי בשל העדר מספיק מועמדים מעדה אחת כאשר הדרישות עלו (הן מספר המגישים והן הדרישות ל"מעבר מסך".

לדעתי כיום כבר קשה לפלח את הישראלים לפי מוצא - שיטרית יכול להיות הסבא רבא כאשר כל שאר בני המשפחה הגיעו מצפון אירופה ומזרחה, וברונשטיין יכול להיות נכד לסב אשכנזי שהיה נשוי לתימניה ולאם שמעורבת מחלבי ותוניסאית.

ופרסומות להאגיס - האמת היא שאיני צופה בהן, אבל מדובר במותג בין לאומי - האם הפרסומת מקומית או בין לאומית, עם תינוקות צפון אירופים אשר שולטים בפרסום באזור?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מרק, מה הקשר?

חלק גדול מצרכני הסמארטפונים זה אנשים שרוצים להרגיש חשובים ונחשקים. מי רוצה להיות מכוערת?

בפרסומות לחיתולים שמים ילדים לבנים כי זה המיין סטרים בארץ ואף אחד לא רוצה לשים לילד שלו חיתול של פליט בדיוק כמו שאתה לא תקנה טרנינג אדידאס של מחבלים משוחררים.

בפרסומת של מפע הפיס זה משהו אחר כי מי ירצה להיות מזרחי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כאשר בני האמצעי כועס עלי הביטוי שלו הוא "אבא, אל תהיה כזה אשכנזי". הבדיחה היא שמבין שלושת הבנים שלי דווקא הוא הבהיר ובעל החזות האירופית ביותר (אמא שלהם ממוצא מרוקאי ושני אחיו נוטים להיות יותר כהים).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא יודע אם שמתם לב, אבל בפרסומת של הפיס מופיעים רק מזרחיים שזכו בכסף. לדעתי יש פה אמירה קצת קשה.

האם אתה רומז לכך שאשכנזים מתפרנסים יפה בזכות עצמם בעוד המזרחיים בונים על המזל? (אני כן).

אפליה קיימת וזה לא סוד.

אשכנזי ומזרחי יתמודדו למשרת מנכ"ל כלשהו:אותה ההשכלה,אותו הניסיון -האשכנזי יקבל את הג'וב. זה כבר מוכח.

ישנם תחומים בהם האשכנזי מופלה לרעה - טוב ,קצת קשה לי להעלות משהו אבל...אני אחזור עם תשובות..

Gn'f'R

פורסם
מרק - טעות בידך. מסורתית מגישי החדשות הם דווקא תימנים, בעלי מבטא נפלא. רק בשנים האחרונות חדרו בני עדות אחרות לבארנז'ה, אולי בשל העדר מספיק מועמדים מעדה אחת כאשר הדרישות עלו (הן מספר המגישים והן הדרישות ל"מעבר מסך".

לדעתי כיום כבר קשה לפלח את הישראלים לפי מוצא - שיטרית יכול להיות הסבא רבא כאשר כל שאר בני המשפחה הגיעו מצפון אירופה ומזרחה, וברונשטיין יכול להיות נכד לסב אשכנזי שהיה נשוי לתימניה ולאם שמעורבת מחלבי ותוניסאית.

ופרסומות להאגיס - האמת היא שאיני צופה בהן, אבל מדובר במותג בין לאומי - האם הפרסומת מקומית או בין לאומית, עם תינוקות צפון אירופים אשר שולטים בפרסום באזור?

אני חושב שאתה טועה וצירפתי לך כמה דוגמאות מהזיכרון.

חיים יבין תימני ?

יעקב אילון, מיקי חיימוביץ', גיא זהר, אושרת קוטלר, גדי סוקניק - כולם תימניים ? לכולם יש שורשים אשכנזיים.

שכחתי... יאיר לפיד חצי סודני חצי תימני :-)

ויש עוד רבים.

איזה כייף לי :)

פורסם

המגישים שהזכרת הם הדור החדש - אלה שצמחו בטלויזיה. אני מדבר על הדור של ראומה אלדר ומשה חובב, שהם דור המייסדים של הגשת חדשות, עוד בימי הרדיו ולפני פרוץ הטלויזיה.

• תוכן חדש...