Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אתה רומז לכך שאשכנזים מתפרנסים יפה בזכות עצמם בעוד המזרחיים בונים על המזל? (אני כן).

אפליה קיימת וזה לא סוד.

אשכנזי ומזרחי יתמודדו למשרת מנכ"ל כלשהו:אותה ההשכלה,אותו הניסיון -האשכנזי יקבל את הג'וב. זה כבר מוכח.

ישנם תחומים בהם האשכנזי מופלה לרעה - טוב ,קצת קשה לי להעלות משהו אבל...אני אחזור עם תשובות..

אני לא יודע מאיפה ההוכחה הניצחת שהאשכנזי ימונה למנכ"ל. אני רואה מסביבי הרבה מאוד מנכ"לים שכירים מזרחיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהג לילה,סתם שאלה:

מה שמות המשפחה שלהם והאם מראם החיצוני "מבלבל" ?

תראה לי בוזגלו,כליפה,אבוטבול אחד שתופס תפקיד בכיר בחברה גדולה וידועה (מנהל אחזקה לא נחשב) ואני אשתוק.

Gn'f'R

פורסם

שלמה מעוז (לשעבר הכלכלן הראשי של אקסלנס נשואה - עיראקי), זוהר גושן (לשעבר יו"ר הרשות לני"ע - תימני), מני מזוז (לשעבר היועמ"ש - תוניסאי), פליקס אבוטבול (לשעבר ראש ארגון פשע - נתנייתי) - להמשיך?

במקרה של שלמה מעוז זה קצת לא פייר, שהרי ידוע שהעיראקים הם האשכנזים של הצ'חצ'חים (להבדיל מהרומנים - הצ'חצ'חים של האשכנזים) :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נהג לילה,סתם שאלה:

מה שמות המשפחה שלהם והאם מראם החיצוני "מבלבל" ?

תראה לי בוזגלו,כליפה,אבוטבול אחד שתופס תפקיד בכיר בחברה גדולה וידועה (מנהל אחזקה לא נחשב) ואני אשתוק.

בוסאני מנכ"ל הכוכב, אלוש מנכ"ל משוב, מארצי מנ"ל HMOBILE, בלס מנכ"ל שטראוס, אלבז מנכ"ל דומינוס פיצה, אלחיאני מנכ"ל מאוחדת וחמו מנכ"ל פמי פרימיום. זה ככה בשליפה מהמותן בלי להתעמק יותר מידי וכולם מנכ"לים שכירים.

פורסם
שלמה מעוז (לשעבר הכלכלן הראשי של אקסלנס נשואה - עיראקי), זוהר גושן (לשעבר יו"ר הרשות לני"ע - תימני), מני מזוז (לשעבר היועמ"ש - תוניסאי), פליקס אבוטבול (לשעבר ראש ארגון פשע - נתנייתי) - להמשיך?

במקרה של שלמה מעוז זה קצת לא פייר, שהרי ידוע שהעיראקים הם האשכנזים של הצ'חצ'חים (להבדיל מהרומנים - הצ'חצ'חים של האשכנזים) :wink:

מעוז , גושן ,מזוז ...יפה ! ממש שמות מזרחיים אורינטליים.

אך שים לב למילותיו של מעוז תקרא טוב ,הדגשתי פה ושם באדום :

עמדתו ביחס לאפליה עדתית בישראל

ב-20 בדצמבר 2010 אמר מעוז, בתוכנית הטלוויזיה "לילה כלכלי": "נמאס לי לראות אשכנזים כל הזמן על הכסף שלי. אשכנזים על השטרות, אשכנזים בבית המשפט העליון - די כבר עם זה".‏[6]

בכנס שנערך במכללה האקדמית ספיר ב-11 בינואר 2012 התבטא מעוז בחריפות ביחס לפערים העדתיים בישראל, כשבין היתר אמר כי יחסה של משטרת ישראל כלפי המפגינים בשדרות רוטשילד בתל אביב במסגרת מחאת האוהלים היה סלחני בהרבה מהיחס לו זכו הפנתרים השחורים בשנות ה-70 של המאה ה-20 והמפגינים מחוסרי הדיור בשכונת ג'סי כהן בחולון ובשכונת התקווה בתל אביב. בעניין זה אמר: "אני רוצה לראות שמישהו ישבור את הראש של האשכנזים בשדרות רוטשילד - המזרחי מכה את המזרחים בהוראת השלטון הלבן". מעוז ביקר את דפני ליף וראשי המחאה כשאמר: "יוזמי המחאה החברתית הם ילדים מפונקים של האליטות הישנות, שלא רוצים להתמודד בחברה תחרותית"... "בגלל ההפגנה שלכם הורידו את מחירי הטונה ועכשיו יש עוד 1,000 מובטלים בפריפריה". עוד אמר כי "קרקעות המדינה נשדדו על ידי הקיבוצים והמושבים. עד היום בנים ממשיכים מקבלים קרקע - והם בראש המחנה. קיבלו מים במחיר נמוך. אפילו בסביון משק חקלאי נהנה מזה. ממש חקלאי - יש שם לולים עדיין". מעוז התייחס גם לאפשרויות התעסוקה של בני עדות המזרח כשאמר: "בשנות החמישים, כדי להתקדם באוניברסיטאות, היה צריך להיות קרוב של מישהו מהאוכלוסייה השולטת. היה צריך ללכת דרך פרוטקציה כדי לקבל תפקיד. לנסוע לחו"ל לשליחות? רק אם היית שייך לקליקה האוסטרו-הונגרית"... "אותה החברה הלבנה עדיין שולטת. בנק לאומי הוא בנק של הלבנים. רק הלבנים יכולים להתמנות שם לתפקידים". מעוז אף טען לקיומו של נפוטיזם בבית המשפט העליון.‏[7] בעקבות דברים הודיעה "אקסלנס נשואה" על פיטוריו,‏[8] אך כעבור ימים אחדים התברר שהוא פוטר רק מתפקידי הכלכלן הראשי והפרזנטור והוא ממשיך לשמש בחברה כדירקטור ומנהל קרנות.

Gn'f'R

פורסם

בסה"כ אני מבקש שתודו שאם אשכנזי ומזרחי בעלי אותה השכלה ואותו ניסיון יתמודדו לאותה משרה בכירה,

המזרחי יצטרך לתת פייט רציני במועמדותו וסיכוייו נמוכים (קיימים אך נמוכים)מזה של האשכנזי.

נהג לילה,הבטחתי ולכן אקיים -אני שותק.

Gn'f'R

פורסם

ומה אני אגיד, שהרוסי היחיד שראיתי בפרסומת (חוץ מקמפיין בחירות של ליברמן), זה מישהוא שבא עם טנק לתחנת דלק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המזרחי יצטרך לתת פייט רציני במועמדותו וסיכוייו נמוכים (קיימים אך נמוכים)מזה של האשכנזי.

נהג לילה,הבטחתי ולכן אקיים -אני שותק.

בכוונה בחרתי כאלה עם שם מזרחי כבד ולא ניסן, מעוז וכו'.

כל אדם שמתחרה למשרת מנכ"ל צריך לתת פייט רציני כי מנכ"ל לא בוחרים לפי צבע העיניים. נכון שבעבר היתה אפלייה אבל היום היא בשוליים (אלא אם אתה אתיופי).

פורסם

שרשור הזוי משהו אז אקנח בבדיחה גם לא משהו

מזרחי בא לפקיד האשכנזי במשרד הפנים ומבקש לשנות את השם מאבוטבול ל הרשקוביץ

מקבל את מבוקשו

אחרי שבוע הוא שוב מגיע ומבקש לשנות את שמו , הפעם לגוטמן

למה מה היה רע בהרשקוביץ.

האא פשוט בכל מקום אליו התראיינתי למשרת המנכ"ל שאלו אותי מה השם ואחרי שאמרתי , שאלו מה היה השם הקודם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בלי להשמע גזעני... אבל זה ישמע בכל מקרה.

תעמדו ליד תחנת של לוטו ותעשו סקר שוק מי הם הממלאים, לא יודע איך זה קרה אבל אנשים ממוצא מזרחי ממלאים הרבה יותר לוטו מאשכנזים.

איך אני מסיק את העובדה הזאת? עבדתי בזמנו בפלאפון בעמדה בקניון שהייתה ליד תחנת לוטו\טוטו... :|

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מעוז , גושן ,מזוז ...יפה ! ממש שמות מזרחיים אורינטליים.

אך שים לב למילותיו של מעוז תקרא טוב ,הדגשתי פה ושם באדום :

עמדתו ביחס לאפליה עדתית בישראל

ב-20 בדצמבר 2010 אמר מעוז, בתוכנית הטלוויזיה "לילה כלכלי": "נמאס לי לראות אשכנזים כל הזמן על הכסף שלי. אשכנזים על השטרות, אשכנזים בבית המשפט העליון - די כבר עם זה".‏[6]

בכנס שנערך במכללה האקדמית ספיר ב-11 בינואר 2012 התבטא מעוז בחריפות ביחס לפערים העדתיים בישראל, כשבין היתר אמר כי יחסה של משטרת ישראל כלפי המפגינים בשדרות רוטשילד בתל אביב במסגרת מחאת האוהלים היה סלחני בהרבה מהיחס לו זכו הפנתרים השחורים בשנות ה-70 של המאה ה-20 והמפגינים מחוסרי הדיור בשכונת ג'סי כהן בחולון ובשכונת התקווה בתל אביב. בעניין זה אמר: "אני רוצה לראות שמישהו ישבור את הראש של האשכנזים בשדרות רוטשילד - המזרחי מכה את המזרחים בהוראת השלטון הלבן". מעוז ביקר את דפני ליף וראשי המחאה כשאמר: "יוזמי המחאה החברתית הם ילדים מפונקים של האליטות הישנות, שלא רוצים להתמודד בחברה תחרותית"... "בגלל ההפגנה שלכם הורידו את מחירי הטונה ועכשיו יש עוד 1,000 מובטלים בפריפריה". עוד אמר כי "קרקעות המדינה נשדדו על ידי הקיבוצים והמושבים. עד היום בנים ממשיכים מקבלים קרקע - והם בראש המחנה. קיבלו מים במחיר נמוך. אפילו בסביון משק חקלאי נהנה מזה. ממש חקלאי - יש שם לולים עדיין". מעוז התייחס גם לאפשרויות התעסוקה של בני עדות המזרח כשאמר: "בשנות החמישים, כדי להתקדם באוניברסיטאות, היה צריך להיות קרוב של מישהו מהאוכלוסייה השולטת. היה צריך ללכת דרך פרוטקציה כדי לקבל תפקיד. לנסוע לחו"ל לשליחות? רק אם היית שייך לקליקה האוסטרו-הונגרית"... "אותה החברה הלבנה עדיין שולטת. בנק לאומי הוא בנק של הלבנים. רק הלבנים יכולים להתמנות שם לתפקידים". מעוז אף טען לקיומו של נפוטיזם בבית המשפט העליון.‏[7] בעקבות דברים הודיעה "אקסלנס נשואה" על פיטוריו,‏[8] אך כעבור ימים אחדים התברר שהוא פוטר רק מתפקידי הכלכלן הראשי והפרזנטור והוא ממשיך לשמש בחברה כדירקטור ומנהל קרנות.

זה שמעוז הוא אשף כלכלי עדיין לא אומר שהוא לא יכול להיות אידיוט בתחומים אחרים.

השד העדתי קיים היום רק אצל מי שדואג לתחזק אותו. מעגל החברים שלי כולל רוסים, מרוקאים, תימנים, אשכנזים, כמה מאיזור המפרץ הפרסי ועוד. SO...?! באמת נראה לך שאכפת לי מאיפה אבותיהם או הם עצמם הגיעו לכאן? ואם כבר, מה אני בדיוק? אשכנזי? ספרדי? לא יודע. אני נולדתי פה וכך גם הורי, אז כנראה אני צבר.

אפילו הרב שחיתן אותי הוא תימני, ולא לאשתי או לי יש שורשים תימניים, ועדיין הסכמנו ביננו שהוא האיש שאנחנו רוצים שיחתן אותנו. אם כבר, דווקא האופי התימני שלו גרם לכך שהחופה היתה משעשעת, קלילה ונעימה.

בישראל של 2012 אין שד עדתי, למעט אולי האתיופים (לצערי! אין לי דבר וחצי דבר נגד העדה הזאת). מי שחי עדיין תחת האשליה שמפלים פה מזרחיים לטובת האשכנזים פשוט חי באמצע המאה הקודמת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בלי להשמע גזעני... אבל זה ישמע בכל מקרה.

תעמדו ליד תחנת של לוטו ותעשו סקר שוק מי הם הממלאים, לא יודע איך זה קרה אבל אנשים ממוצא מזרחי ממלאים הרבה יותר לוטו מאשכנזים.

איך אני מסיק את העובדה הזאת? עבדתי בזמנו בפלאפון בעמדה בקניון שהייתה ליד תחנת לוטו\טוטו... :|

זה כי האשכנזים עושים מנוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עושים מנוי ובכל זאת אראלה מתקשרת רק למזרחיים :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...