Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדש פה!

היום לא עברתי טסט :) לא מזמן קניתי פיזו 206CC והיתי שמח וטוב לבב עד שהגעתי לטסט בו הכשילו אותי על חוסר גלגל ספר

מחקר קצר באינטרנט הראה שבחו"ל האוטו מגיע ללא רזרבה ושולחים את הנהג להשתמש בספריי חירום במקרה של תקר.

לעומת זאת זה לא הפריע לבוחן להכשיל אותי.

השאלה היא מה אני עושה עכשיו.

קודם מישהו יודע כל האם בארץ הרכב מגיע עם ספר? (כי יש מצב שזה מה שעושים ביבוא לארץ)

ואם לא, מה אני עושה?

כרגע התכנית היא להלוות ספר אמריקאי, לזרוק לבג'ז, לעבור ולהחזיר למי שהלוותי ממנו. (הכל רק לא לשלם בשחור לטסטר!)

אם זה לא יעבוד אני מניח שאצתרך אישור מיוחד ממשרד הרישוי או מהיצרן. מישהו מכיר את הפרוצדורה?

תודה מראש, מקווה שקלעתי לפורום המתאים למודעה.

פורסם

"מהיום אין חובה לשאת בכל רכב גלגל חלופי. זאת לאחר שוועדת הכלכלה אישרה היום תקנה הקובעת כי ניתן לשווק בישראל מכוניות חדשות כאלה, בתנאי שהן עושות שימוש בצמיגי אל-תקר, או אם הן מצוידות כל העת במדחס למילוי אוויר וערכת תיקון חירום לתקר. הבשורה הגדולה עוד יותר - גם מכוניות ישנות לא ידרשו לשאת גלגל חליפי, אם יעמדו בכל התנאים אלה."

נלקח מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042535,00.html

אלא אם כן יש לך את מה שרשום שם, אתה מחוייב בגלגל ספייר. מזה משנה מה היצרן החליט? יש חוקים במדינה שבה אתה נוהג.

היצרן גם קבע שהרכב יכול לסוע עד 170 קמ"ש, זה אומר שמותר לך לסוע ככה בארץ?

נ.ב - זו כתבה ישנה, אם היה שינוי מאז אשמח שיתקנו אותי.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

"מהיום אין חובה לשאת בכל רכב גלגל חלופי. זאת לאחר שוועדת הכלכלה אישרה היום תקנה הקובעת כי ניתן לשווק בישראל מכוניות חדשות כאלה, בתנאי שהן עושות שימוש בצמיגי אל-תקר, או אם הן מצוידות כל העת במדחס למילוי אוויר וערכת תיקון חירום לתקר. הבשורה הגדולה עוד יותר - גם מכוניות ישנות לא ידרשו לשאת גלגל חליפי, אם יעמדו בכל התנאים אלה."

נלקח מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042535,00.html

אלא אם כן יש לך את מה שרשום שם, אתה מחוייב בגלגל ספייר. מזה משנה מה היצרן החליט? יש חוקים במדינה שבה אתה נוהג.

היצרן גם קבע שהרכב יכול לסוע עד 170 קמ"ש, זה אומר שמותר לך לסוע ככה בארץ?

נ.ב - זו כתבה ישנה, אם היה שינוי מאז אשמח שיתקנו אותי.

חידשת לי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...