Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תערוכת" מכוניות בוגאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם עברו כבר כ-9 חודשים מאז שצילמתי את הוידאו הזה, אבל רק עכשיו יצא לי להעלות אותו לרשת (לפייסבוק יותר נכון), ואני מניח שכדאי לשתף גם אתכם במה שתפסתי.

הסיפור בקצרה - באחד הימים בוגאס, במהלך טיול לאורך השדרה שמעתי סירנות וראיתי כמה אופנוענים של המשטרה חוסמים את אחד הצמתים. בהתחלה חשבתי שמדובר באירוע משטרתי כלשהו, אבל לאחר כמה שניות הבנתי שמדובר באירוע אחר.

הנה הוידאו:

צפייה נעימה.

פורסם

איזה כיף להם שהכל חוקי ככה.. הלוואי שזה היה ככה בארץ..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אם ארשום תודה לבד זה יהיה קצת ספאמי, אז נרחיב מעט.

היו הרבה מוסטנגים, ואם אני לא טועה כבאית קטנה?

תערוכה מאוד יפה, דברים שגורמים לך להגיד הלוואי שהייתי שם, אבל הבאת לנו את החוויה לבית :-)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

והנה עוד אלבום תמונות מוגאס. הפעם של תערוכת מכוניות קלאסיות (ענתיקות):

לפי מה שהם אומרים זאת התצוגה הגדולה בעולם של מכוניות קלאסיות.

פורסם

קודם כל תודה ענקית גם על התמונות של הקלאסיקות, היית יכול לפרסם שרשור חדש באספנות :-)

אני אישית אוהב ענתיקות ברחוב ולא ענתיקות להצגה באולם - למרות שבחלק גדול מהפעמים אין הבדל אבל זה פשוט התחושה שהנה הן מוכנות לנסיעה.

ושוב, תודה GADIK !

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

נראה לי שחלק מהענתיקות שם מוצעות למכירה (לפי השילוט), אז כנראה שגם הן מוכנות לנסיעה (כשיבוא הקונה...).

פורסם

נראה שנפלת על תערוכת אמריקאיות (חוץ מהווירון בהתחלה)

הנה סרטון מארוע צדקה שמתקיים פעם בשנה במיאמי

כאן חוסמים את הכביש המהיר הגדול ביותר באיזור (מקביל לאיילון בארץ) בשביל השיירה

http://www.youtube.com/watch?v=WbcyN3Qm5wI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
(שנת 2010)

http://www.youtube.com/watch?v=Ib44muq_vmg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
(שנת 2011)

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• תוכן חדש...