Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלטה די פשוטה, כל עוד אינך מערב סנטימנטים (יש לא מעט עוינות כלפי חברת הכבלים).

1. צריכה צפויה (חבילה לא מוגבלת לעומת תוכניות 10).

2. הזקקות לשיחות לחו"ל (יתרון לגולן).

3. אי הזקקות לשיחות לחו"ל (יתרון להוט).

4. הזקקות לנדידה - כנראה יתרון להוט, אבל לא התעמקתי בטבלאות המחירים.

5. בחירת מספר - יתרון לגולן באפשרות לבחור מספר יפה. אני בחרתי לבנים שלי שני מספרים שהיו יכולים להכנס לראש שרשור לוחיות הרישוי היפות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הצטרפתי באתר לגולן טלקום למסלול 99 ש"ח.

מיום ראשון סטטוס ההזמנה שלי הוא ב'ההזמנה נקלטה' וההזמנה לא שינתה מאז סטטוס.

מדובר בדבר נורמלי? מישהו עוד מחכה לשינוי סטטוס?

פורסם

תקין

היא נקלטה וזה אומר שמטפלים בה. כשתקבל את הסים ותעשה לו הפעלה דרך האתר שלהם הסטטוס הזמנה שלך ישתנה.

בנתיים אני לא מצליח לקבל SMS אישור של ויבר וגם של וואטסאפ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי מה שהם כותבים אמור להיות עוד סטטוס של "בטיפול גולן טלקום" ולאחריו אישור שהסים נשלח.

אני מקווה שבאמת מה שאתה אומר זה נכון והם מטפלים בזה ולא שינו סטטוס

פורסם
תקין

היא נקלטה וזה אומר שמטפלים בה. כשתקבל את הסים ותעשה לו הפעלה דרך האתר שלהם הסטטוס הזמנה שלך ישתנה.

בנתיים אני לא מצליח לקבל SMS אישור של ויבר וגם של וואטסאפ

ישנו טופס שאתה צריך לחתום עליו ולשלוח ורק אז יפתחו לך את כל האופציות לקבל תוכן דרך SMS-ים וכד'.

לטופס קוראים "טופס גישה לשירותים" וברירת המחדל המאושרת בו היא גישה לאינטרנט בלבד (ברירת מחדל של כל היתר היא "לא").

את הטופס תוכל למצוא לאחר שנכנסת ל"חשבון שלי" בתחתית הדף (יש לינק ברור לכך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היתי בטוח שדרך ההגדרות שקיימות באתר שלהם אפשר לפתוח את זה.

עריכה

הסתכלתי עכשיו בטופס, כל החסימות שהוא מאפשר, אני יכול לעשות דרך ההגדרות באתר שלהם ללא טופס.

בחשבון שלי פתחתי הכל לצורך העניין ועדיין לא קיבלתי מהאפליקציות שום אישור.

בויבר עוד הצלחתי לקבל שיחה עם הקוד, בוואטסאפ זה גם כן לא עבד לי. עם הקו הישן של אורנג' הכל עובד תקין

אגב, מהלימודים שלחו לנו יום אחד הודעה על ביטול שיעור דרך המחשב עם איזו תוכנה, כולם קיבלו חוץ מאחד שהיה ברמי לוי, כנראה יש איזו חסימה שגורמת לו לא לקבל כאלה מסרונים. תחת איזו קטגוריה זה נמצא?

in the face

with a chair

פורסם

טוב לאור כל ההתפתחויות - במקרה הייתי היום בגראנד קניון בחיפה ועל הדרך קפצתי לדוכן הוט בקומה השניה בשביל לשאול אותם איך מתחברים ולשמוע מה כל המסביב.

קראתי כאן מאנשים שזה ממש בלתי אפשרי להתחבר להוט כי התירוץ הידוע של "נפל השרת" כל פעם צץ, וזה בדיוק מה שאמרו לי גם היום בעמדת הוט ואמרו שמחר כבר יהיה אפשר - משום מה גם היה שם תור של כ10 אנשים.

בנוסף ניסיתי כל הבוקר להתקשר להוט מובייל ואחרי 40דק' על הקו נשבר לי לשמוע את המוזיקה שלהם וסגרתי, טוב שהמספר זה 1800חינם.

הם לא רוצים לקבל כסף? אני מוכן לשלם, אני לא מבין עם מחירים כאלה של 90שח בחודש ושבירת שוק במאות אחוזים הם לא ציפו לכזו נהירה? כל ההתנהלות פה מדליקה איזה נורה בראש ומאיטה אותי קצת בלעבור אליהם.

בקשר לגולן-טלקום, עד שאני לא רואה נציג\שומע בטלפון ומקבל את כל הידע על מה מדובר אני לא ארשם באתר שלהם.

אוהד.

פורסם

סתם מחשבה שעולה לי בראש בעקבות מקרה הוואטסאפ, כל דבר שקשור לשליחת הודעות מהאינטרנט, תוכנות או כל דבר "גלובלי" אחר עלול להיתקל בבעיה לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הצטרפתי באתר לגולן טלקום למסלול 99 ש"ח.

מיום ראשון סטטוס ההזמנה שלי הוא ב'ההזמנה נקלטה' וההזמנה לא שינתה מאז סטטוס.

מדובר בדבר נורמלי? מישהו עוד מחכה לשינוי סטטוס?

באיזה שלב זה ישתנה ל"נשלח" ולמחרת תקבל מעטפה לבנה עם הכרטיס והקודים להפעלה. בהזמנה הראשונה שלי זה לקח 5 ימים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מה שהתקבל מהתמיכה של Whatsapp, שימו לב לסעיף 2. מה שכן גם סעיף 12 לא עובד אז מוזר.

Please try these steps:

1) Double check that you entered the correct phone number for your phone.

a) Your country code will be in the box on the left, if you do not know it, use the dropdown list to select country.

b) Enter your phone number in the box on the right. Do not put any extra 0s before your number.

Not sure of the correct phone number format? See this article: https://whatsapp.zendesk.com/entries/21016748

2) Double check that you have cellular / 3G / EDGE service. If you are roaming, verification may have problems.

3) Reboot your phone. Make sure you have plenty of free memory.

4) Check your SMS credits / payments

5) Send a test SMS from your phone to your number. When sending the SMS, enter it exactly as it looks on the screen in step 1.

6) Disable any task killers (for example: Advanced Task Killer)

7) Disable any text message interceptors (for example: TextSecure, Handcent)

8) Download the latest version from our website:

WhatsApp website - http://www.whatsapp.com/android/

9) Attempt WhatsApp SMS verification. Wait patiently until the timer runs out.

10) Is your SMS service really slow? If you need more than 5 minutes for sms, please wait until the timer fully expires and try Voice verification.

11) Attempt Voice verification.

a) Make sure you have disabled any call-blocking features/apps.

b) Make sure you are able to receive phone calls.

12) Did you receive the phone call when you requested one?

in the face

with a chair

פורסם

קראתי עכשיו את כל השרשור ונהיה לי חשק לעבור.

השימוש העיקרי שלי הוא גלישה אז מנסיון חברי הפורום למי יש את הקליטה והמהירות הכי טובים?

אני חושש מגולן כי הם על התשתית של סלקום והקליטה של סלקום היא פשוט ח*א.

פורסם

אני מהעצלנים שחיכו בבית לשליח של הוט עם הסים.

שלום-שלום לאורנג' אחרי 12 שנה (!!!).

כרגע רק ב-2100 כי ה-E71 לא תומך ב-850,

אבל במקומות שבהם אני מסתובב אין בעיית קליטה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושש מגולן כי הם על התשתית של סלקום והקליטה של סלקום היא פשוט ח*א.

רשת הדור השני של סלקום מצויינת כך שנושא הדיבור וההודעות הכתובות ממשל א בעייתי. לגבי data - ככל הנראה שהרשת נמצאת בשדרוג. בנסיון האחד שעשיתי (עם סים של גולן) קיבלתי גלישה במהירות 800/4000.

• תוכן חדש...