Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לעזעזל איש מכירות פשוט יכול לחזות נפילה של שרת?

אם יש לו כוחות על טבעיים הוא מתבזבז בתור איש מכירות. הוא צריך לחפש קריירה בתור אורי גלר של השרתים אני בטוח שאיזה חברת שרתים כמו אמזון תשמח לאמץ אותו.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וגם אם נופל השרת, הוא לא קם?

כמאמר חזלנ"ו- שבע יפול שרת וקם.

תירוץ יותר דבילי מזה לא שמעתי. לדעתי זה כיסוי למשהו אחר.

:lol:

פורסם

ערב טוב חברים,

יש לי מספר שאלות למי שיצא לו במקרה לברר (או לחילופין מי שייצא לו לדבר עם שירות לקוחות ויכול לשאול בשבילי, אני אודה לו מקרב לב)

1) בטבלת התעריפים שלהם, מה הכוונה ל"מספרי פרימיום", ומה זה "שימוש סביר"?

2) הזמנתי סים היום, אני מניח שהוא יגיע לי בדואר בעוד מס' ימים, אבל אני אהיה בארץ רק בעוד חודשיים. אם לא עשיתי אקטיבציה לכרטיס, האם יש סיכוי שהוא "ייפוג תוקף" או משהו כזה?

תודה X3

פורסם

לרשתות החדשות עדיין אין תשתית משלהן נכון? אז על איזה רשת יושב גולן ועל איזה הוט מובייל?

הייתה בזמנו כתבה שללקוחות רמי לוי היו בעיות עם מהירות הגלישה, כי בפלאפון היו נותנים תיעדוף ללקוחות שלהם ועל הדרך מזמברים את הלקוחות של רמי.

אז לא עדיף לחכות עם המעבר עד שתהיה להם תשתית בלתי תלויה?

V5

פורסם

1. מספרי פרימיום הם מספרים המתחילים ב-19XX שיש עליהם חיובים מעבר לזמן אויר. ניתנים לחסימה לפי דרישה.

2. לשתי החברות החדשות תשתית חלקית, כלומר מכסים חלק מהמדינה באופן עצמאי. שאר המדינה מכוסה באמצעות נדידה על תשתיות פלאפון (הוט) וסלקום (גולן).

3. אתמול בדקתי גלישה עם סים של גולן ונקסוס S - קיבלתי הורדה 4 מס"ש והעלאה 800 קס"ש. הבדיקה בחיפה - כנראה על תשתית סלקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. 4. מאידך גולן עדיין לא מספקת שירותי נדידה (צפויים בעוד כחודש).

.

אם הבנתי אותך נכון, זה אומר שבחו"ל הקו שלי לא יפעל?

אני לא אוכל להתחבר לVODAFON או לרשת מקומית לצורך העניין?

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

קיבלתי עכשיו את הסים שלי מגולן טלקום.

מגיע סים גדול, שניתן לפרק ממנו מיקרו סים בלי גזירות לפי מה שאני רואה, נוח למדי לבעלי אייפון.

ברגע זה אני מפעיל את הקו אז נראה איך זה עובד בהמשך. אני עם HTC DESIRE HD

כמה דקות אחרי קיבלתי SMS אם אני רוצה להוריד (דרך WIFI) הגדרות לאייפון. אני מניח שאלה הגדרות אינטרנט, אבל למכשיר שלי שום כלום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היום הלכתי למרכז שירות של הוט מובייל לקבל את 2 הסימים עבור 2 מספרים שביקשתי לנייד

חוזר לעבודה (מרכז השירות במרחק כמה דקות ברגל) מחבר את אחד מהם לטלפון, יש קו! אבל, לא הקו שלי, מספר חדש

מתקשר להוט מובייל, אחרי 25 דקות ענו סוף סוף, עוד 25 דקות שיחה עם נציגה שלקח לה קצת זמן להבין את הבעיה, עכשיו אני מחכה שבאמת יניידו את המספרים לסימים שכבר לקחתי

פורסם

מה הכוונה בניוד קו? המספר נשאר זהה רק הקידומת משתנה ל058?

בהנחה שזה ככה, אז אם משהו מתקשר למספר עם הקידומת הישנה הוא יופנה אוטומטית למספר עם הקידומת החדשה?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הכל נשאר, גם הקידומת

עריכה: (אני חוסך מקום בשרת ומאחד הודעות)

הרגע התקשרו אלי מהוט מובייל לעדכן אותי בקשר לניוד:"בשעה 16:18 דקות המספרים ינויידו"

מפתיע!

פורסם

תומר, אינך צריך להוריד הגדרות אינטרנט - הן מגיעות על הסים.

לי היתה בעיה להפעיל את האינטרנט (גם באנדרואיד - SE WT19 - LWW), כאמור - בסופו של דבר הפסקתי והפעלתי מחדש את אפשרות הגלישה באמצעות הגדרות החשבון באתר של גולן, לא ברור לי אם מה שהפעיל את הגלישה היתה אפשרות זו או ההמתנה עד שהקו הופעל במלואו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסתדרתי כבר, הכנסתי הגדרת APN עם כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר.

אגב אם כבר העלת את הנושא של ההגדרות באתר, ידוע לך מה זה אומר שירותי תוכן פרימיום "הורדת תוכן אינטרנטי"

האם זה חוסם כל הורדה מהאינטרנט של קבצים או רק תוכן מסויים? זה קצת לא ברור על איזה תוכן מדובר.

למשל אני רוצה רוצה לעבוד עם WAZE, תחת איזה סעיף נכלל המידע שהאפליקציה מורידה? בגדול אני לא מוריד באמת קבצים עם הטלפון עצמו אלא מקסימום בחיבור למחשב וגם זה פעם בחצי שנה.

ועוד שאלת APN, הכתובת להתחברות כי זהה לכולם, אבל יש שם אפשרות להכניס שם משתמש וסיסמה. אם אני מכניס את המספר לקוח של חבר שלי ובסיסמה את הסיסמה של החשבון שלו, זה בעצם יגלוש לי על החבילת גלישה שלו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

"הורדת תוכן אינטרנטי" הוא "פורטל ההבלים" של חברות הסלולר הותיקות (שוב, תודה ל-spectator מ-pocket שטבע כמה מונחים יפים). לא קיים בחברות החדשות, אבל קיים בפורמט הסטנדרטי של משרד התקשורת.

ההמלצה היא לפתוח את הגלישה (אם אתה מעוניין בה) ולחסום את כל שאר האפשרויות.

• תוכן חדש...