Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד שאלת APN, הכתובת להתחברות כי זהה לכולם, אבל יש שם אפשרות להכניס שם משתמש וסיסמה. אם אני מכניס את המספר לקוח של חבר שלי ובסיסמה את הסיסמה של החשבון שלו, זה בעצם יגלוש לי על החבילת גלישה שלו?

לא,זה לא מזהה ספציפי למנוי. למשל כל רמי לוי גולשים עם יוזר rl.

מזהים אותך לפי msisdn

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על ההסבר.

הנה בדיקת מהירות של גולן טלקום בחיבור הטלפון למחשב ניייד עם ובלי PDANET

המהירות הנמוכה זה בלי והמהירות הגבוה זה עם, ההפרש לא גדול במיוחד, החיבור נעשה לשרת בפתח תקוה.

ScreenHunter_05 May. 22 17.12.jpg

ScreenHunter_05 May. 22 17.19.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

והיכן היה המכשיר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם ניסית לחפש רשת עם SIM שאינו של גולן? אצלי, בחיפה, חיפוש רשת עם כרטיס של אורנג' מוצא רשתות של אורנג', סלקום ופלאפון (ולעתים גם רשתות לבנוניות). בשימוש בכרטיס של גולן סלקום נעלמות ומופיע גולן - כלומר רשת סלקום מזוהה כרשת גולן על ידי הסים. לכן, אם אתה יכול, נסה לבדוק באותה צורה אם מדובר ברשת המשודרגת של סלקום או בחדשה של גולן.

ד"א - אצלי קיבלתי מהירויות דומות (4000/800) בחיפה, אבל, כאמור, כנראה מדובר בתשתית סלקום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני נכון לרגע זה מנוי לאורנג'....כיום אני משלם להם 300שח קבוע....אבל עדיין עדיף לי להישאר באורנג' "בשביל השקט הנפשי" ופה בעצם השאלה שלי אליכם, למה התכוון הנציג "השקט הנפשי"?

הוא דיבר על ה"שקט הנפשי" של הבעלים וההנהלה הבכירה שהתפרנסה עד לאחרונה לגמרי לא רע על חשבונך ועל חשבון כולנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עם כרטיס של גולן אני רואה את Orange, IL Pelephone, GOLAN T ואת 42507 שאין לי מושג מה הרשת הזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מניח ש-425-07 זה הוט.

כנראה שאתה גולש על תשתית סלקום - כיון שאינך רואה את השם סלקום (או 425-02) - אלא שהסים מזה האת רשת סלקום כגולן.

פורסם

הבנתי שיש הגבלה מבחינת התדרים של המכשירים...איך אדע אם המכשיר שלי תואם לתדרים של גולן/הוט מובייל?

יש לי מכשיר צדפה חדש-ישן :roll:

פורסם

אם יש חל מכשיר דור שלישי עם תמיכה ב-2100 מה"צ המכשיר מתאים.

"מכשיר צדפה" הוא תאור לא יותר מדוייק מ"רכב סופרמיני" - אולי תוכל לציין דגם?

פורסם

בדוק בוויקיפדיה באילו תדרים המכשיר שלך תומך -

זה מצוין בצד ימין (באנגלית...), מתחת לתמונה של המכשיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם זה דגם המכשיר שבידך, אם המכשיר SIM free, הוא יוכל לשמש אותך בכל הרשתות הישראליות - ותיקות, חדשות ווירטואליות.

• תוכן חדש...