Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע עם בהוט מובייל ניתן להתשמש עם מכישרי דור 2?

ניסיתי להתקשר אבל אחרי שעה מתנה נמאס.

באתר שלהם כתוב שאין תמיכה, ב YNET כתוב שיש תמיכה, קצת מבולבל מכל הסיפור.

אשמח לשמוע מאנשים שיש להם כבר את זה או יודעים בוודאות :)

תודה רבה.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוט מובייל מצריכה מכשיר דור שלישי עם תמיכה ב-2100 מה"צ ורצוי גם 850 מה"צ/

ד"א - קיבלתי והפעלתי כעת SIM ראשון של גולן - פועל היטב, פרט לגליש שעדיין לא פועלת. כנראה חסר נתון כלשהו בהגדרות הגלישה - קרוב לודאי שם משתמש וסיסמא. לעיון בדף הפיסבוק שלהם הבעיה די נפוצה.

הבעיה החמורה ביותר: בחיוג לשירות הלקוחות מקבלים מוזיקה והשיחה מתנתקת לאחר 7-8דקות ללא מענה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אורנג, סלקום, הום, יו (ממחר) וכנראה גם גולן, לפחות כל עוד הם מתבססים על נדידה על גבי סלקום.

הרשתות המבוססות על פלאפון (פלאפון, הוט, רמי-לוי) - מצריכות מכשיר דור 3.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מילאתי את הפרטים,מחכה שיחזרו אליי מהוט מובייל,ביקשתי לנייד את הקו של אבא שלי שעכשיו ברשת סלקום.

עשיתי לו את המסלול ללא דמי מנוי,10 אגורות לכל היעדים.

פשוט כיף שכל זה קרה!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הוט איכזבו אותי. ביום חמישי קיבלתי את הסים, השליחה שמסרה לי אותו הבטיחה שתוך 3 שעות המספר מנוייד לסים החדש.

כמובן שזה לא קרה, התקשרתי בערב לשאול מה קורה, התנצלו ואמרו שיש עומס מטורף - סבבה, מקובל.

המתנתי בשקט שישי-שבת, וביום ראשון התקשרתי שוב, דבר ראשון בבוקר. המתנה של 40 דקות, בקשה לזירוז הניוד, הבטחה שתוך 6 שעות אני מנויד.

ניחשתם נכון, גם למחרת (היום, שני) לא התניידתי. התקשרתי שוב היום בבוקר, שוב המתנה 50 דקות, שוב פתיחת בקשה לזירוז, הפעם הנציגה טרחה להגיד שהם צריכים חשבונית אחרונה מהמפעילה הקודמת כדי לאשר שהמספר באמת שייך לי. למה לא אמרתם קודם?! אף אחד לא דיבר איתי על זה...

נושך שפתיים, שולח את החשבונית למייל שלהם. מתקשר לוודא שזה הגיע, מבטיחים שתוך 6 שעות אני מנויד.

מאז הבוקר עברו כמעט 12 שעות. עם כל הכבוד לזה שהם חברה חדשה ויש עומס, יש גבול לכמה שאפשר לזלזל באינטיליגנציה של לקוח. מחר בבוקר אני מתנתק מהם ועובר לגולן, בתקווה ששם השירות יותר טוב.

צדקו כל מי שהזהירו מהשירות של הוט בתחילת האשכול הזה, חבל שלא הקשבתי.

Stay Dirty

פורסם

בעית האינטרנט בגולן נפתרה - ביצעתי ביטול האינטרנט (באתר האינטרנט) ואח"כ הפעלתי מחדש - והגלישה מצויינת.

פורסם

asafasaf - אתה חושב שתוכל לבצע ניוד-חוזר מהוט? כי אם אתה יכול לעשות את זה (אפילו שהמספר עדיין לא שלך 'תכלס') זה יחסוך לך המון כאב ראש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב שאתם מזהירים אותי - אני רוצה לנייד 2-3 מספרים לתוכנית ה-10/10 שלהם ללא דמ"ש. אולי אמתין עוד כמה ימים עד שההתנפלות תרגע.

פורסם
אולי אמתין עוד כמה ימים עד שההתנפלות תרגע.

העומס עוד לא התחיל.

עכשיו זה החלוץ.

אחכ תהיה נהירה של העדר.

אם אתה מתכוון לעבור - לדעתי עכשיו זה הרוגע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שהוא אמר, אבל כדאי לא להוט. כמות סיפורי הזוועה עליהם משתווה רק לזו של פלאפון

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הבעיה היא שהם היחידים שמוכרים תוכנית ללא דמ"ש.

פורסם

אהלן

אני נכון לרגע זה מנוי לאורנג', (מנוי מגיל 12-13, היום בן 24, על אותו מספר).

לאור כל הפרסומות וההתרחשויות עם חברות הסלולר החדשות, הרמתי טלפון היום (לפני 3 שעות) לאורנג' בשביל לספר להם (בפעם השניה, אחרי ששבוע שעבר עשיתי את זה בפעם הראשונה) שיש להוט-מובייל\גולן טלקום מנוי ב90-100שח בחודש ללא הגבלה.

כיום אני משלם להם 300שח קבוע על 1000דק' לכל הרשתות\3500דק' לאורנג'\1000SMS ו2GB גלישה.

הודעתי להם שאין ברצוני לשלם סכום כזה,במיוחד שאני לא מחויב להם לכלום פרט למכשיר סלולרי שנקנה מהם לפני כמה חודשים - מוטורולה אטריקס בעלות של 100שח בחודש (זו הייתה טעות לקנות מהם, אבל לא לקחתי בחשבון בפתאום "יצוצו" להם חברות סלולר חדשות עם הצעות כאלה וגם שהמוטורולה אטריקס הוא "חיוב-זיכוי" זאת אומרת שאני משלם על התכנית "ללא המכשיר" כי עלות התכנית עוברת את עלות המכשיר).

הנציג ישר הציע לי את התכנית החדשה של אורנג' - 125ש"ח לחודש - הכל ללא הגבלה למעט אינטרנט עד 500MB ובנוסף תשלום על מוטורולה אטריקס = 225שח לחודש באופן קבוע.

שוב ציינתי בפניו שבהוט-מובייל התשלום הוא 90שח לחודש ונוסיף לזה את ה100שח של המוטורולה נקבל 190שח.

הוא הסכים איתי שהחשבון נכון אבל עדיין עדיף לי להישאר באורנג' "בשביל השקט הנפשי" ופה בעצם השאלה שלי אליכם, למה התכוון הנציג "השקט הנפשי"?

ששאלתי אותו, הוא טען אחריות על המכשיר (מה שגם ככה יש לי - אני ממשיך לשלם עליו,לא ברחתי) ועוד כל מיני שירותים, שביקשתי לדעת איזה שירותים הוא לא ידע לציין בדיוק אבל ציין (לפי בקשתי שיבדוק) שלא השתמשתי באף אחד מהשירותים שלהם חוץ ממה שכלול במסגרת התכנית שלי.

אבל עדיין טען שאורנג' זו חברה עם מוניטין והשאר לא מוכרות אז לא כדאי, אני טענתי שאותי לא מעניין אם זה זול וזה עובד - אני קונה.

השיחה הסתיימה אבל הנציג הצליח להפעיל עלי "משהו" ואני עדיין מנסה לחפש בראש למה כן להישאר אצל אורנג' ולא לעבור לרשת הזולה ביותר.

אוהד.

• תוכן חדש...